![]() |
Citiraj:
|
ovaj firefox 5 je sav čudan,ne radi mi ni avast koji ocjenjuje stranice
|
Jel moze pomoc,samo nabrzaka da mi netko kaze kako vratiti prethodni izgled Firefox,nesto sam valjda nesvjesno stisnuo i evo sada mi je ovakav izgled,a to mi se ne svida
http://www.pohrani.com/t/3z/8q/4hEYY...ri-firefox.jpg |
Citiraj:
|
Koristim FF 5.0 i ne vrti mi ništa na Youtube! Ponovno sam instalirao flash i sve ostalo međutim ništa....Problem je rješiv jedino dodavanjem slova "s" iza url-a http...
Ima neko drugo rješenje? |
Citiraj:
Znaš da si ikonice možeš premještati te dodati status kao na F3 |
Skontao sam ubrzo,ipak hvala na odgovoru.
|
Jel nekom zastajuke zadnja verzija? Primjetio sam da dok skrolam ili pišem neki tekst da sve zastane na tren. Počelo je biti poprilično iritantno.:(
|
5.0 ili 5.0.1?
5.0 mi zastajkuje, dok cu ovu novu sutra instalirati i probati |
5.0. Vidim da 5.0.1 je dostupna na službenim stranicama, ali mislim da neće pomoć. Pogledaj release notes.:(
|
Jeste probali isključit hardversku akceleraciju?
|
Iskljucena odmah nakon instalacije
|
Zar to stvara probleme?
|
Pozdrav! zanima me dali se u firefoxu može ograničiti brzina preuzimanja datoteka s interneta, ja tu opciju ne mogu naći.
Ako ne jel znate neki preglednik koji to može (Opera, IE, Chrome..) ili neki besplatni program s kojim bi to mogao. Hvala i LP! |
Probaj s ovim. Samo nisam siguran da će radit na verziji 4 ili 5.
|
Firefox, problem s klikanjem linkova
Pozz,
Zadnja 2 dana sam primijetio da ne mogu kliknuti ni na jedan link u Firefoxu.. Imam onu stariju verziju, 3.6.18 jer je navodno brža. Ne znam kako bih bolje objasnio, ali uzmimo za primjer ove smajliće desno. Vidim ove osnovne ali ne mogu kliknuti dole na "više", isto kao i na rezultati.com gdje mi neće prihvatiti klik na rezultat(kako bih vidio strijelce). Tako je i na ostalim stranicama koje sadržavaju takve linkove. U ponedjeljak i utorak je bilo sve u redu, a od tada nisam ništa novo instaliravao :stoopid: Zna li netko u čemu je problem ili se može riješiti samo reinstalacijom Firefoxa(ako se uopće može i tako :D)? Btw s Chromom je sve u redu, na svaki link mogu kliknuti... :fala: |
Citiraj:
Skini najnoviju verziju i gotovo. |
Dobro, možda nije brža ali kod najnovije mi se ne sviđa izgled (prvenstveno oni tabovi koji se otvaraju na vrhu)..
Vidima da nekima gore zastajkuje nova verzija, tako da nebih, hvala. |
Koji crni tabovi? Meni FF5 izgleda ko i 3, sam si podesiš izgled, dovoljno je uključit 'menu bar'.
Zastajkuje onima koji imaju 150 nekih drugih problema na PC-u. |
Zastajkuje i onima koji nemaju problema, zato ne pričaj gluposti.
|
Zastajkuje onima koji se ne znaju služit PC-em, npr. ti.
Nije do browsera nego do tvog PC-a, instalirao sam tu verziju na masu kompova i na ni jednom problem. |
A za instalaciju browsera moraš imat doktorat i neki poseban PC?
Iz dana u dan se divim tvojim postovima. |
Citiraj:
Kao što rekoh, a ti ne znaš čitat, problem je u nekoj drugoj aplikaciji/softveru/driveru/komponenti tvog laptopa/PC-a koja uzrokuje zastajkivanje browsera, a tu je već potrebno neko znanje da bi se to sve upogonilo da ide glatko. Citiraj:
Evo šteka mi Win 7, jel to znači da OS ne valja? :facepalm: |
Dobro onda kad tebi sve to fino radi, onda podijeli s ostalima tu silnu mudrost. Ako znaš s čim se preglednik kolje, reci, drage volje ću to probat napravit da riješim taj poprilično iritantan problem.
|
Naravno da ne znam šta je problem u tvom slučaju i naravno da to može biti 500 stvari, ali browser provjerno radi bez ikakvih lagova.
|
I meni su radile sve prijašnje verzije bez ikakavih problema, ali ova verzija mi "šteka". Dok ju otvorim, mogu radit bez problema 2 sata (manje-više). Ali onda počne štekat, nakon zatvaranja i ponovnog otvaranja sve štima. Isto tako u tom radnom periodu količina memorije koju vuče se znatno poveća, bez obzira na broj otvorenih tabova.
|
Koristis kakve dodatke za FF?
|
Koristim Firebug, ali on mi je vrlo bitan. Nisam ga probao isključivat jer ga veliku većinu vremena koristim. Tako da ako je u njemu problem, onda ću se jednostavno morat nosit s tim.
Pored toga još imam dodatak za Skype, ali je nekompatibilan s trenutnom verzijom tako da to otpada. |
Citiraj:
Ovo gore što je isto kao na Chromeu, http://www.pohrani.com/?3z/8q/4hEYYa...ri-firefox.jpg Valjda je to taj najnoviji, nemam pojma :D |
to nema veze s firefoxom nego do bsplayera
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:49. |