![]() |
Citiraj:
|
Bilo je DOBRO, samo mi je ipak ostala neka praznina u želucu...nisam narezao malo špeka sa strane, bit će da je to razlog:D
|
|
Danas sam bio na kolinju. Mislim da netrebam više niš objašnjavati.
|
pita moja zena koja je to vjera kad kuhas sve na podu pored metle :D
|
Citiraj:
izdajico....mogao si zvat |
costa gade...sada sam vidio slike i gladan sam ko pas...umirem...odjednom..onu čupavci izgledaju.........sexy.........ok odo se lječiti....: hitthewa
|
Hehe. Bili su s domacim jajima tako da su bili i jako zuti iznutra.
Citiraj:
BTW jel ovo tvoje. Prema toj uputi sam radio. |
Bogme, costa, ko goli kuhar si ;) Fino zgleda, pogotovo pica
|
Citiraj:
|
: nuts : A da mi Costu fino zaposlimo kod bake da nam dela kolače nakon žderonja ;)
|
Citiraj:
|
jo danas sam se zmasakrirao..rano ujutro sam maznuo bakljavu, pa sam otisao do stare..tamo sam maznuo bolonjez sa tjestom, pa sam otisao na sprovod,poslje karmine gdje sam se ubio u narescima..prsut,vratina,sunkica i panceta...sir i masline nisam jeo..i sad kad sam dosao doma sepako sam si jaja sa lukom i zelana salata uz to..sad ponovo setnijica pa neka vecera kasnije..jo moram si kupit kukuruz za kokice, veceras ima brdo trasha na TV :)
|
danas sarma sa pire krumpirom ( opet ) !
|
I danas pica al ovaj put sa sampinjonima. Ispala puno bolje nego proshla jer sam stavio vishe shunke a i sira. Uh mislim da sam se osigurao za buduchnost. Nema gladi za mene :beer:
http://i15.photobucket.com/albums/a3.../pica_nova.jpg |
Citiraj:
Ja sam danas hoću-neću dobio keljinu, ak ništ drugo bar sam se faširanaca natrpao ko zadnji sacpra. |
kad zatopli mogli bi organizirat neke zderonje na otvorenom....pocnemo sa rostiljom ili razanjom kasnije kotlic da popuni rupe pa ponovo rostilj :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije za baciti ni jetrica na roštilju, fino teleća koja su malo odstajala u mlijeku, ne prejako ispeći, posuti češnjakom...joj... VGA-sve se boduje kaj znaš sam napraviti... |
Citiraj:
|
jel voli ko bjele bubrege(bikova jaja)..onak sa krumpirom i cesnjakom podliveno sa vinom..radi se slicno ko samoborski : nuts :
|
Citiraj:
Kakva bi to roštiljčina trebala biti, pa samo za nas par starih Žderonja bi trebala barem dva-tri kuhara rintat cijeli dan... I to dva-tri pod uvjetom da nema AMD-jca:p |
pa bumo se dogovorili.. uzivam pec rostilj,copnem koji komad mesa dok se pece i sve to zaljevam sa pifom..vec sam postao otporan na dim tak da ne pale one fore najedes se dima dok peces :smoke:
|
Ako će biti više pravih Žderonja-a svi smo "malo" teži i volimo pojest, trebamo nabaviti veeeeeeliki roštilj:)
To je dobra ideja, trebali bi se dogovorit kad malo zatopli. |
ja sam se danas latio tave.
Dva velka komada pilećeg fileta začinio s vegetom, curryem i mljevenim koprom, dobro utrljao u meso, i bacio na tavu, ubacio dobar komad putra sa začinom ( onaj valjkasti), fino to polako pekao da pusti saft ( ono malo kaj ima) uz to 20deka tjestenine, pred kraj se meso zvadi nareže na kockice i ubaci se tijesto, kak nisam imao slatkog vrhnja je ovaj put bilo sam "suho" s naribanim parmezanom ( ne ono iz vrećiće, neg ribež i ribaj) fino promješao da se ravnmojerno zamasti u udri. : nuts : Inače to delam sa slatkim vrhnjem i mesom kaj mi dojde pod ruku, vrhnje se doda pred kraj da se fino zgusne i onda frnke riža ili tjesto nutra i prek toga nariba sir da se fino rastopi i sve zalijepi. Sutra moram vidjet kaj ću. |
Vidim da su se Žderonje raskuhale na veliko, tako i treba:)
Ja budem danas riješio kelj do kraja, jedino budemo morali napraviti novu rundu faširanaca. Hmmm...dok sam ovo piskarao palo mi je na pamet da bi možda bilo bolje napraviti pljeskavice i ispeći ih na masti malog pu-ajceka:D Za promjenu... :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
bdw-a gdje ćemo peći i kuhati??? |
Citiraj:
Svako po 2 kile mesine i pive i rasturaljka:D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:13. |