![]() |
Ponuda za tzv. besplatni ručak
Apel Žderonjama !
S obzirom na odličan odaziv na posljednjem meetingu kod Bake te iskazanom Žderonjskom potencijalu svih članova, nudim MREŽNO KVALIFICIRANOM Žderonji sljedeće : Kvalitetan ručak s pivom unlimited, menú po dogovoru. Za uzvrat molim sljedeće : Da mi uspostavi home network između PC-a i laptopa, po mogućnosti wireless ili bar putem kabla. Posjedujem svu tehniku ( wireless kartica na oba računala, crosswired mrežni kabel i mrežne kartice na oba računala) kao i cable (DCM) pristup internetu. Pokušavam to izvesti već neko vrijeme uz pomoć raznih tutoriala, stickiya s ovog Foruma al' nejde pa nejde. Vjerojatno ponavljam istu grešku svaki puta... Termin za ručak i posao po dogovoru a ako treba, može i prijevoz tour-retour. Hvala unaprijed. |
Citiraj:
|
Skuhala sam mužu varivo od leće s mrkvicom i špekom. :clap:
Ak pojede tanjur toga dobil bu sladoled.: roller : |
Citiraj:
AMD-jac, kaj su vam počeli davat alkohol na poslu???:D |
Citiraj:
: beer : |
Citiraj:
Ako mu to žena posta-trebala se potpisati-čisto da znamo da li je to ili je AMD-jac puka ka kokica:D |
ja mislin da je puka... :D :D :D
|
Citiraj:
|
Na to kak je igral COD danas reko bi da je puko :D
il je zena igrala? : stoopid |
netko treba postaviti password na screensaver...
|
A kaj da vam velim nego da sam jeo sladoled.
Okus toga nije bio loš. Slično grahu, ali užasno nervira jer ulazi između zubi, u šuplje zube, skriva se ispod jezika. Sve u svemu nervira. Okus je popravio nasjeckani pečeni špek sa svom onom masnoćom i luk koji se dinsta na početku. Tak da sam pojeo tanjur toga, zaradio sladoled i sve skupa popravio sa suhim mesom, špekom i kobasicama. Nakon dobre papice rasturio sam ih na COD-u. |
Danas malo kokošje juhe, rizi-bizi, pohana piletina i kristalka:)
Već sam se zaželio fine domaće juhe-da se malo čironja oporavi od preŽderavanja. |
danas jedem ostake od jucer uz dodatak spekeca..kasnije idem u shoping pa cu vidjet sta ce biti na programu za sutra :)
mogao bi do babe skociti da je opeljesim za koju bocu paradjza i teglu meda :D |
evo shoping zavrsio, kupio ljep komad ramsteka sa kosti, pravi odrezak cca 40dkg koji ce zavrsiti na tavi ala grill..prilog njoki od spinata i sira u umaku od rajcice, to je ujedno i jelo za zenu :beer:
|
Ja baš mjerkam posudicu nekakve bugarske ovčje fete, izlazi joj rok trajanja pa bi to morao riješiti da se ne pokvari:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ti izgleda nisi nikad probao pravu ovčju fetu ili si je zamijenio sa nečim... Vidi se da ti fali Žderonjskog staža:D |
Citiraj:
Citiraj:
|
ufff dobra feta, ali si zedan poslje nje ko sam vrag..nedo bog da su jos neke kobase u igri : hitthewa
evo ja to ovak napravim u teglama..fetu uzmem u vecim kolicinam http://img299.imageshack.us/img299/9434/tegla9yq.gif |
A dobra je i za šalatu-malo narezati luka, rajčice, paprike i krastavaca.
Malo maslinovog, mrvicu limuna gore i namrviti ili naribati fetu prek toga. Pustiti da malo odstoji...joj...: nuts : Ovak ću je zdravo-seljački utamanit sa malo feferona, raženim, špekom i možda malo kobase...:D Bilo bi šteta pustit da se pokvari... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Tu šalatu i radim za roštilj, nema boljeg nego kad je povrće domaće a biftek se cvrlji na roštilju...uf...odmah počnem balit kad se sjetim.:D |
Došao sam malo prije doma i ubio pola pizze, a da popravim dojam zasladio sam se sa dva faširanca, pire krumpirom i špinatom na mlijeku. Tu kombinaciju bum imal i sutra za ručak.
Ova feta me je podsjetila da u frižideru imam još mladog užičkog kajmaka pa ću to potrošit ujutro za doručak uz kobasice i špek sa friškim bjelim kruhom. A upravo sam pojeo i ostatak sladoleda kaj mi je ostal od jučer. |
Citiraj:
|
Nisam, ne stignem.
Spavam do 10:00, do 10:20 toaleta. Do 11:00 doručak. Onda COD2. U 12:20 Ručak. 13:00 na posao. |
kad smo kod fete upravo klopam komad s kukurzim kruhom...mljac :)
inace, jucer sam za rucak pekla ono vindijino pile "gavelino" i mogu reci da je dobro...samo je malo bed kad se ona vrecica zalijepi za kozicu na piletu i kad ga vadis van iz te vrecice onda ti sok curi na sve strane...tako da mislim da mi se jos uvijek vise isplati kupiti gotovo peceo pile... uz pilence je bila salata od pecene paprike s cesnjakom i juhica s gris knedlama... :) |
vidis vidis..mogao bi napravit juhicu sa jetrenim knedlima :)
|
Citiraj:
ja danas imam pole : nuts : |
Citiraj:
Ja danas imam (opet) juhicu od stare domaće koke-zajebavao sam se desetak dana sa nekakvom 37.5-37-7 temperaturom i sinoć je došao vrag po svoje... Pa će zato danas biti juhica, krumpač na kockice i sos od kopra...sa mesom stare beštije... |
danas varivo od zelenjave(kelja)nesmjem ni staviti spekeca unutra uff,al si budem napravio fasirance za prilog
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:52. |