![]() |
1 privitaka
Pozdrav svima, što očekivati od ove linije?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Vdsl ti vjerojatno nece ukljucit, a i da ukljuce nece bit neka sreca, eventualno upload. |
Citiraj:
|
Koliko moraju pustiti za Turbo 20 + Max TV? 27 Mbps mi se čini nekako knap.
|
Citiraj:
33434/3719 U slučaju MaxTV HD ili 2 STB-a. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pa za vdsl ides na dnu na npr "ericsson" tab i tamo imas i vdsl profile i desno na tablici pod maksimalne brzine su navedenei brzine koje je i user baterija naveo u svom postu
|
Citiraj:
|
A ova linija... adsl2+ ... jel mogu dobiti 30/5 ? naravno nakon promjene na vdsl!
Downstream Upstream Line Coding(Trellis): On On SNR Margin (0.1 dB): 102 57 Attenuation (0.1 dB): 120 59 Output Power (0.1 dBm): 0 127 Attainable Rate (Kbps): 20784 1208 Trenutno je pusteno 16535 u downstreamu i max u upstreamu. |
Moze.
|
Udaljen sam ~950 m od centrale, jesu li ovo OK parametri i kako bi VDSL disao na mojoj parici?
Code:
ADSL Line Code:
ADSL Line |
kakav je taj tablet sta nude za max3s ugovor? nemogu nista nac, pise samo "tablet":stoopid:
|
Stavis taj paket na sluzbenoj stranici u kosaricu i izbaci ti da biras Samsung Galaxy TAB 4 8″ LTE ili sony xperia e1
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:no2drug: uzeo max3s 10mbit, i mobitel za mater za 100Kn |
Jel istina da je mobitel odron totalni? Isplati li ga se uopce uzeti za 200kn, koliko se moze za njega na oglasima dobiti?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
200Kn ne bi da, radje bi uzeo nokiu 520 u oglasniku. za priprodaju ne znan, ne virujen da ces se obogatit. |
Daju uz max3s i hard disk umjesto mobitela, nema na netu ali telefonski da. :)
|
meni je i na chatu ponudila disk, ali ne triba mi
|
Meni je na chatu rekla da disk mogu dobiti, ali za 399kn u Max3S.
|
ne znan koja je cijena nisan pita, rekla je moze telefon ili disk, ali ni me zanimalo. ja san potpisa samo zbog nize cijene paketa i 30Mb brzine, da nije stara rekla da oce mobitel ne bi uze nista.
|
Tak sam i ja prosli mjesec uzo max3s zbog vdsl-a uz xperiu nije los tolko mob stara ga koristi, sam meni su jos za produzenje max3 paketa dali 6 mjeseci besplatno sportski plus paket.
|
|
Ah, blago vama, moja sitna linija ima 9500/1500 maximum attainable rate :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:10. |