![]() |
http://i15.photobucket.com/albums/a3...0/DSCN3659.jpg
Evo ova slika...Tu ja crkavam od bolova dok se fiš samozatajno smješka : bonker2 : hitthewa : nono : |
Citiraj:
|
Bilo je dobro vama vidim ja :)
A i zderonje su svaki puta sve vece.... P.S. Mladji mitzek je posvojen :D |
Citiraj:
I nemoj se sad guzičarit sa spikom riknula-mi-ploča... Dakle-da si samo odvojio 3kn na dan mogao si doći, a ziher si ta to vrijeme spičkao i više love na bezvezarije..... Nek ti bude krivo:) |
Evo ja sam bio prvi put, i mislim doc na sljedece žderonje. Makar su neki nastrani :D. Hvala Cheffu i Ck-u na prijevozu.....al ono u autu je bilo koma
|
Citiraj:
A i ne kenjaj, sad si se nažderal pa si raspolozen zahebavat ;) I ne siri dezinformacije, ploca mi radi, samo kad se njoj to da :) |
Citiraj:
|
fino vam je onaj mladi luk izgledao : nuts : i salatica miješana : goood :
:D |
Fakat je bilo prejebeno.
Food za 5 :) |
Citiraj:
Mladi luk je bio mrak, maznuo sam tri komada. A i juha od vrganja sa krumpačem je bila izvrsna: nuts : A tek šampinjoni sa roštilja...mljac... Vidiš-bilo je hrane i za biljojede:D |
Citiraj:
misliš ono sta je buljo imao u kljunu:D |
Danas-pola guske (oko 2kg), mladi krumpač u toj masti, mljac...kristalka i za desert slana štrudla od sira:)
:beer: |
Citiraj:
ja sam imala za ručak neku musaku s krumpirima, paprikom, lukom i još svašta-nešto.. +zelena salata..njami :clap: još da mi je sladoled sad.. :o |
Citiraj:
ja ne vidim neko meso....:D:D ili je to skriveno da se ne vidi:D |
Citiraj:
:D |
Za ručak pečeni šampinjoni, zelena salata, i pohana svinjetina... mljac
E da i jaka govedska juha.. @Fairy E to je ručak :D |
Za ručak je bio onaj Cekinov marinirani picek u celofanu i moram priznat da je dobro slan. Prilog pire krumpir i zelena salata.
Desert bučnica i torta od jagode i vanilije + sitni kolači. Jučer smo bili krsni kumovi pa se je navuklo kolača za cjeli tjedan. A da ne pričam kako sam se usvinjio. :beer: |
Citiraj:
|
hehehe :)
ja sam danas pekla lazanje...i bas su dobro ispale :) |
Citiraj:
neg velki doživotni precjedniče i veeelki predcjedniče bratstva, sledeći put molim da buju posle 15. v mesecu jer meni oko 15 sjeda plaća, a da bi došel mi trebaju pare ak je 10. onda sam dekintiran. |
sljedeći put dolazim..100% dolazim u društvu svoje bolje polovice...ako nije bed...
|
Citiraj:
1. Članovi koji ne smiju na Žderonje 2. Članovi koji smiju samo u pratnji : goood : Šalu nastranu, a kaj bu sirota s 30 ili više klipana koji žderu mladi luk, nalijevaju se Žujom, podriguju, hvale svoja računala...ako joj zbog alibija moraš pokazati kamo ideš, odvedi je jedan dan offline kod Bake i počasti je klopom. |
eee vidis danas bi mogao napraviti caneleone sa spinatom :)..dobio domaci spinat iz dalmacije,a ne ono smece sa placa ;)
btw jucer sam ispekao domaci kruh |
Citiraj:
Di je skriveno? |
zima je...
Citiraj:
Za neznalice, to izgleda ovako : http://img71.imageshack.us/img71/9106/dscf19096zv.jpg Na sljedećim Žderonjama ću pitati gradivo iz kolegija ČUŠPAJZI S MESOM a prof. Mitzek će propitati kolegij SUHO MESO U KUĆANSTVU. Tko se ne spremi, pada godinu ! Također podsjećam da skupite potpise kod prof. Jelca iz kolegija PREZVURŠT, HLADETINA, FILEKI - EKONOMIČNA KUHINJA. |
Citiraj:
|
Ja obožavam špinat.: nuts :
U stanju sam uzeti komad kruha i sam maznuti 1/2kg špinata... Makar-nekak ga u zadnje vrijeme najviše radim u kombinaciji pire/špinat+hrga pečenog carskog mesa:D Nije ni blitva loša kad se napravi kao špinat. Hamm-nije bed, možeš solo, možeš sa njom...samo je pitanje koliko će joj se svidjeti. |
Citiraj:
Ak' još neznaš da si bolestan odi brzo na hitnu.:D :beer: |
Citiraj:
A špinat mogu i solo...ti sam tiho budi, ko da ne znam da se u tvojoj kući jede zelenje:D I to naveliko. Ostalo mi je nekaj pečene guske od jučer-baš bi i mogao napraviti fini pire sa vrhnjem, špinat i ostatak mesa. Kad ste me već podsjetili na špinat. |
forumash pod stegom :D: lol2 :
najte da vas paske chuje... :D ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:18. |