![]() |
Citiraj:
Tko tu koga, očito se mora trošit gorivo do t centra, yay. |
tehnicka.podrska@t.ht.hr
Na ovaj mejl treba predavati zahtjeve za VDSL i slati sve ostale upite, odgovaraju u roku 48 sati. Ako se šalje zahtjev za aktivaciju VDSL-a, onda treba navesti broj telefonske linije, vlasnika telefonske linije, OIB i broj mobitela za svaki slučaj. Ako je VDSL moguće aktivirati, oni odma šalju novi router i puštaju brzinu kad router stigne. |
Uskoro u ponudi drugi gadget za produzenje adsla. Ekipa ovdje sa pce ce biti zadovoljna vjerujem :)
|
Citiraj:
imam maxadsl flat i brzinu 4mbit,i telefon ali sve odvojeno..šta je sad ovaj ultra? jel bi mogao uzet kakvu veću brzinu ali da i dalje plaćam isto ili manje? nudili su mi stalno maxtv ali to neću i da kao objedinim to sve u jedan paket,nakraju bi mislim platio još više a konkretno smanjenje cijena neće napravit,glavno da te dave sa glupostima |
Ultra je optika i vjerojatno ti nije dostupna :D, ali provjeri ovdje za svaki slucaj https://www.hrvatskitelekom.hr/paket...ra-dostupnosti
Imas za 215 kn MAX2 S, 10 Mbit Flat + telefon. Mogucnost besplatnog povecanja brzine na 30/5 Mbit ako imas tehnicke preduvjete. |
Citiraj:
ali ako sam vezan ugovorom onda nemogu ostvarit 10mbita? |
Ja sam u četvrtak predao zahtjev putem FB-a (uz napomenu da trebam novi modem). Jučer me prebacili na VDSL bez modema :fuming: ali dobro danas doneso tehničar modem :goood: sad ih još pilam da dignu brzinu jer je 10/3 a trebalo bi biti 30/5 :fiju:
Makar nije mi jasno kako je 10/3 kad mi piše Actual Rate (Up/Down) 7087/38427 kbps :/ |
Nixis, a o kojem uređaju se radi?
EDIT: NVM, radi se o HDD-u poz |
Koji HDD ako nije tajna?
|
Citiraj:
|
1.5 TB WD je disk
|
kad će bit taj disk jel ima više informacija?
|
Ovo mi se desilo vec 2 puta u posljednja 2h.
Imam problema sa novim ADB ruterom, pa ako netko zna neka pomaze. Dakle u pozadini mi se skidaju torrenti dok ja surfam, nakon nekog vremena browser vise ne ragira, kao da nema veze na net, dok se torrenti uredno i dalje skidaju... Ovo mi uopce nije jasno, ne radi mi tada net ni na mobu kad se okacim na Wi-Fi, i pomaze jedino paljenje/gasenje rutera. Mozda netko zna u cemu je problem? Mozda i nije do rutera? A mozda su u sumi?! :D |
Citiraj:
|
Jel će biti što za nove korisnike? Taman se prebacujem :)
|
Evo upravo sam produžio ugovor i stiže disk 1.5TB :)
|
Citiraj:
|
Trebao bi biti WD WDBU6Y0015BBK 1,5 TB, jer nisu ni na svojim stranicama napisali model, samo wd elements 1,5 TB.
|
Western Digital HDD. Ako želite, javite mi podatke na pm pa vam provjerim tko šta može.
poz |
Taj detalj nisam saznao, no vjerojatno WD Elements 2.5" 1.5TB.
Uglavnom taman mi treba eksterni disk :) |
Moze neki link na tu ponudu s diskom?
|
Evo ja uzeo Max 2S paket (telefon + 10 Mbita FLAT), smanjio si račun za skoro 100 kuna, te dobio i 1,5 TB disk! :D Znači ako nekog zanima može i takva kombinacija! :)
P.S. nemaju još online ponudu za disk koliko sam uspio shvatiti! |
Šta će sad po tržnicama, njuškalima, forumima bit 1,5TB diskova na bacanje :D
|
Taman mi treba takav disk :D
Jel to vrijedi i za poslovne korisnike? |
Kako ide reklamacija s tim diskovima ako vrisnu, a nemas racun jer si ga kupio od nekog drugom
|
Ne treba ti račun, treba ti jamstveni list s kojim ga ili vraćaš HT-u ili u ovlašteni servis.
|
ahhh smeće, ja sam pod ugovorom od 8. mjeseca i nista :(
|
T-com je uvijek imao poklone za produženje ugovora jer nisu bili najpovoljniji pa se na ovaj način držao dio korisnika.
Većina drugih operatera ne nudi nikakve slične poklone. No s druge strane t-com je zato i skuplji, Iskonov paket Hit 30 ima 30mbps/5mbps (vdsl) 1500min u fiksnim mrežama i košta 184kn (uz ugovor na 2g). T-comov ima isto flat 10mbps (nadogađuje se na 30mbps) i 60min za fiksne za 215kn mjesečno. Razlika je 744kn a hdd košta oko 500-600kn pa ispadne tu negdje. |
zato i dijele taj disk jer je drlog.moj se razletio nakon 10h lol
al dobro netreba biti cigo, bolje išta nego ništa.na pijacu odmah kao sto je dosad islo i sa onim kamerama,galaxy tabovima,mobitelima itd |
Evo mene jutros prebacili sa 3 na 5mbps.:D
http://www.speedtest.net/result/4183667095.png http://www.pohrani.com/t/P/DO/3GRe2zye/dsl.jpg |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:29. |