![]() |
Čini mi se da je onaj iOS update nakon kojeg se baterija navodno rekalibrirala usporio prikazivanje pada battery healtha da malo ljude manje sekira.
Baš gledam sad kod sebe. 11 Pro je na 95%. Kupio ga od mamutarke rabljenog u 11. mjesecu, tad je bio na 99%. Dok drži kako drži, nema straha. Mislim da će prije izaći iPhone 14 nego ovom baterija postane neadekvatna za moje potrebe. |
posto softverski to regiliraju, kako i sam kazes, pitanje je u kakvoj je to uopce stvarnoj korelaciji sa samom baterijom
|
Iphone 11 - nakon godinu i sedam mjeseci , dalje je 100% :fiju:
Iphone XS silver - release date 2018 - 85% Iphone XS black - release date 2018 - 93% - beta tester ios 15 |
Citiraj:
Točno to. Čisto sumnjam u vjerodostojnost tih postotaka Sent from my iPhone using Tapatalk |
iPhone 12 Pro, kupljen čim je izašao... i dalje na 100%... uopće ne pazim kad i kako punim, većinom se puni u autu jer se svaki dan vozim cca 2x45min do posla i nazad i koristim carplay
|
97% nakon 7 mjeseci. 12 pro
|
Citiraj:
trosenje para ako bi se uzeo stariji ? odnosno jel kasno za taj model |
iPhone 7, 95% nakon dvije godine.
|
Random okinuto sada znaci mrkli mrak, 6sekundi exp, fakat jebeno ispadne (12p)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d70e977a7b.jpg |
Citiraj:
XS je stariji model koju je dimenzijom sličniji po 11 Pro. Obična 11 ima jači procesor (ako gledamo po usporedbi sa XS) , nešto deblji jer ima veći kapacitet baterije - bolja kamera (podržava noćno slikanje) Samo ne znam koliko bi izdvojio za polovni 11 - otprilike 4000 kn sa minimalnih 64Gb Polovnih XS ima od 2300 pa do 3000 za 256Gb storagea. Samo dobro pogledaj da li radi Face id i True Tone zbog zamjene ekrana. Po meni oba modela su vrhunski što se tiče komunikacije, slikanja po prirodnom svijetlu. Kako sam već pisao, XS je za sada ljetni beater, em je lagan, stane u džep. Ništa ne osjetim usporavanje jer softver savršeno optimiziran i najbitnije je komunikacija (spojen sa BT slušalicom, ponešto pustim glazbe). S obzirom da baterija na XS je stara i traje kraće nego na 11. To meni ne predstavlja problem jer punim gdje god stignem. Najčešće izdrži od 07 do 21h. 11 zna bez problema nagurati dan i pol. Čim zdravlje baterije padne na 70% i vrjeme je za zamjenu. Отправлено через iPhone |
Citiraj:
|
iPhone mobiteli - 2. dio
Iz kojeg razloga iphone povuče duple kontakte? Tj ne duplo, već mi je većina kontakata 4x povučena s kartice.
Baš retardirano kod jedne takve banalne stvari. Skinuo sam neku app cleanup duplicate contacts pa se sad borim. Imam manje od 200 kontakata, ali sva sreća ajfon ih je povukao preko 700 😒 Sent from my iPhone using Tapatalk |
Ne bih znao, kad sam prelazio sa androida na ios povukao mi je samo kontakte sa gmaila, na kartici ionako nemam niti jedan kontakt.
Probaj exportat csv sa gmaila pa pogledaj na kaj to liči. |
Citiraj:
|
Koji je dobar wireless punjac za iphone, watch i airpods?
Ima li sta dobro a da je ispod 1200kn koliko kosta onaj Appleov? 😅 Sent from my iPhone using Tapatalk |
OVAJ
.... ali nisam ga još uspio naći negdje u EU a da dostavljaju u Hr S time da treba paziti kod narudžbe, jer ima verzija koja nema integriran punjač za sat, nego ima uložak u koji se ubaci standardni kabel koji dođe uz sat. |
Dobro izgleda sa one 3 zavojnice, cijenom je blizu Belkinovog modela sa magsafeom. Idem bas vidit kako to kupiti.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Ako nađeš, javi...
|
Citiraj:
Uspio sam pospajat sve brojeve i skuzim da pod sms porukama mi za neke kontakte pise broj, a ne ime. Pa jel moguce da oni mogu takvu banalnu stvar zakomplicirat Sent from my iPhone using Tapatalk |
Ajde prvo saznaj odakle ti je povukao dupliće, čist sumnjam da je vukao iz google kontakata više puta...
|
Citiraj:
Ja sam uzeo ovo https://a.aliexpress.com/_mt1axEP Super je za telefon i airpods ali sat puni nesto duze nego originalni punjac |
Citiraj:
Sa kartice jer na gmailu nemam nijedan kontakt spremljen. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Meni je to napravio davno sa Exchange accountom na službenom. Nisam imao pojma da trpa nove kontakte pod Exchange. Onda sam obrisao Exchange account i ostao bez skoro svih kontakata (i onih duplih). Ostali su mi samo oni koje sam dodao prije Exchange accounta.
|
Kolege ima tko iskustva sa dual sim/e-sim karticom na iphone-u?
Pregledao sam dosta toga na jutubu, čini mi se da funkcionira dosta dobro. Osim toga što ne mogu imat 2 whatsappa-a, odnosno vibera-a da li postoji neki drugi nedostatak koji mi netko može reći iz iskustva. |
Pisalo se već o tome, ja imam e-sim od A1 oko godinu dana - sve radi odlično.
Možeš imati dva whatsapp accounta (običan i business). Za viber ne znam jer ga ne koristim, |
Iako nije iP, kolegica na svom DS Huaweiju ne može koristiti 2 Vibera accounta.
|
Samo xiaomi moze 2 vibera i dva broja jer ima double desktop pa se prebacujes.
Sto se esim tice sve radi dobro kao i prava sim i u kombinaciji. A1 |
Citiraj:
Imaš još neku negativnost koju si skužio kroz korištenje? |
Citiraj:
Jedino kaj mi je uzelo vremena je bilo kaj sam za svaki kontakt slagal preferred SIM jer neću zvati poslovno ekipu sa privatnog broja i obrnuto, a zna mi se dogoditi da u brzini trenutka kliknem krivo. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:49. |