![]() |
Jelc - moral bus me maknut s popisa jer necu moc doc na klopu neg samo na pivu....nemrem bas tolko markat:(
|
Citiraj:
jos i arala, saleta, turky-a |
Trenutna lista:
Mitzek AMD Jeltz Tor Pinsla Masni Costa Zed Panorama Mrkonja Sky Željac Fleks Dawar dk Rendula nicko_029 Daddy359 BlackMack Sam Fischer Buljo EnErgy Komek Terminator B3mt1 Grizli psf[i]-[Tomek] McG Dakle-to bi otprilike bilo to. Bili ste obaviješteni još prije tri tjedna, imali ste lijepog vremena oslobodit si termin na poslu ili zajebati školu... |
Bez spamanja po Žderonjama.:grrr:
|
Isprika zbog spama... : bonker :
|
Citiraj:
znači 60 kn treba dofurat.: cheers2 |
Dolazimo 100%! (McG i moja krupnost :D)
|
Citiraj:
:beer: |
Citiraj:
EDIT: Mislim stvarno mi bumo tek prvi put došli i još bi trebali platit... :D :D :D :D Kakvi ste vi ljudi!? ccc i Zadnju kunu bi nam z pobilara zeli! :D :D |
:(
Kak trenutno stvari stoje mislim da nebum došel. Moram popodne dojti na posel. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Imate sreće kaj nebu prigorskog židofa Paskea-on bi vam i vodu naplatil:D |
Nego, da čujem, što je na meniju?
|
Citiraj:
|
Bravo, Vogone, mogao bi proć pod Ferengija. :D Nego, reci, što je na roštilju, standardni ćevapi/kobasica/krmići ili nešto drugo?
|
Citiraj:
Ako ne javim (idem gore u kvart do četvrtka/petka) fataj Mitzeka, on je svaki dan tamo... |
visinske pripreme
1 privitaka
Ja sam polako počeo sa visinskim pripremama za Žderonje:)
Četvrtinu malog pu-ajceka sam danas izvadio iz škrinje, upravo sam završio sa jednom rundom soljenja-nek malo odleži pa ću još jednu... Žena će se dići ko šišmiš ujutro i drmnut ga u pećnicu...nema ljepšeg buđenja za pravog Žderonju nego uz miris friško pečenog pu-ajceka:D Mislim da ću noćas zaspati cereći se "od uha do uha":clap: |
Ok pajceka buš ti, a kaj bu žena:D
|
Citiraj:
|
...jcuer je za ručak bio grah s dimljenim rebricama...:) a danas...kelj i faširanci...:)
i sad imam pauzu i bas mi nekak krulji u zelucu tako da mislim da cu si drmnut jednu krafnicu i popit kavu :) |
a jooo blago vama , ja zivim sa vegetarijankom...nikao da joj izbim to povrce iz glave...jao majko spek fileki ,grah sa suhim mesom jooo..idem se bact kroz prozor
jucer sam kuhao rizu : hitthewa |
Ja si upravo grijem kuhane štrukle kaj mi je ostalo od jučer.
|
ja danas gladan.......kontam sta da jedem....jaja..ne....pasteta ne.....
ma kvragu isve otiso u podrum do servera i potego jednu dedinu kobasu!!!!!!!!!!:rolleyes: |
Citiraj:
|
Danas bio na ćevapima kod Spajića. Doživljaj je dodatno pojačala zvučna kulisa Mladena Burnaća i Luke Nižetića.
|
Citiraj:
Sam čekaj da velki precdjednik skuži da si mu hackirao server ;) |
Citiraj:
shto che mitz rechi...c c... |
Citiraj:
Moral sam ih pojesti da se ne pokvare. Ostala mi je još i sarma, a malo prije sam pojeo ostatke kisele repe sa grahom i komadom suhih špicrebrica. Nego kak to da si se i ti registriral na forum? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Trebal si i malo špeka odvuć gore da ti se nađe za prigrist u pauzi COD-a... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:50. |