![]() |
Slazem se roštiljic nije losa ideja.
Al šta got bude bit ce dobro :D :D :D :D |
Jeltz ? koji je pak taj, neki plemenitas ? :D
Dolazi delegacija iz dubeckog metropolisa, al posto sve svoje nosimo sa sobom, samo budemo zugu uplatili! Samo sracunajte 2-3 sjedeca mjesta |
Baš ste kreativni...sve se svodi da bi restanog, pomfača, šampinjona i pečene mesine...:D
Otprilike. Ok, za detalje se stignemo dogovoriti-danas smo Mitzek i ja navratili do bake, ovaj put će biti (na moju incijativu) i zagorska ilitiga "juha za pijance" To vam je juhica sa krumpačem, špekom, vrganjima, laganini kiselkasta. Mislim da će to biti čist fina podloga za roštilj:) Trenutna lista: Mitzek AMD Jeltz Tor Pinsla Masni Costa Zed Panorama Mrkonja Sky Željac Fleks VGA Dawar dk Rendula nicko_029 Daddy359 BlackMack Sam Fischer Buljo EnErgy Komek Terminator B3mt1 Grizli Ako sam nekog zaboravio-nek se dernja.... |
Citiraj:
Kaj moram i kefir naručivati ili budete po Žuji??? |
mozes i mene pisat, mislim da cu doc i prokomentirat koju :D
|
i mene zapisite...kad moram pokupit spwana usput na kolodvoru,i nemoj ti meni mislit :)
|
cheff-zapisat ću te, nije problem-samo me zanima da li dolazite klopati ili samo na druženje???
|
samo na cugu..dolazim sa delegacijom iz dubeckog metropolisa , a za spwana neznam :)
|
Citiraj:
E ovak-lista je samo da se zna tko dolazi jesti, ostali nek napomenu da dolaze samo na druženje i cugu da ih ne pišem bez veze. |
Ja ne dolazim jesti, samo na pijacu i druzenje, tak da me skini...sorry :)
|
McG-a i mene dodaj. Sutra dobiš 100% potvrdu (danas je 75%)... Treba McG raspored na fax-u još provjeriti!
Ko bi se s nama mogel najti na kolodvoru, trgu, kod učiteljske... (na lokacijama na koje zna dojti svaki tutlek... kak smo mi) i uputiti nas do Bake! |
Citiraj:
|
samo pifa što se mene tiče, a ni to nemrem garantirat. sorry
|
Kolko se plaća klopa?
|
Citiraj:
Ovo 10 ti je pifa za koju se podrazumjeva da ces popit:beer::D |
Citiraj:
meni će se tih 10 kn malo odužiti .... kad popim jednu krene i druga, a kad i druga onda se zna da ću pod stolom završiti :D:D:D |
Bog te pa pol CRO_Fire-a bu tu :D
Ogame + Žderonje miting :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sam Fischer-60 krznaša. U to ti je uračunata jedna Žuja ili sok, kaj već piješ. Vidim da će biti cijela hrpa ogameovaca koja će cijelo veče trtariti da ih netko ne napadne dok su na Žderonjama:D |
Citiraj:
|
Moja farme su uvjek dobrodosle :D:D:D Da ih pofarmam za koje piv... Pardon sokić, vozim.
@Željac: Ti ne cugaš ! Mama me tvoja ubila nakon tuluma skoro. Vise te nikam nebu pustila samnom ak tak nastavis. Smijes popit jednu pifu i dalje pijes sokice. Amen. Al majke mi neznam ni jednog 16 godišnjeg dečka koj može pocugat ko on. A sav je žgoljav :D:D:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
jedino ja i ti smo jos u crofireu ;) |
Ovo ce bit gadno vec sad vidim Fleksa kak pizdi sta mu se flota vraca:D....Cheffa kak prigovara na losu hranu i CK-a koji se zgraza nad svima koji drapaju po prasetini :p
|
... a mene ce Spawn pipkati ispod stola :D ;)
|
Citiraj:
Odite navečer u global se zabavit (i pipkat).:D |
Vidim buljo ti si upoznat sa globalom i dogadjajima tamo...
Nego, da pitam, kolko vi ljudi mislite jest? tak da znam doc, a da ne placem kad vidim kaj sam propustio? :D EDIT: Dolazim sa Dogy bagom.... : :beer: |
Nisam ja osobno upoznat al frend je:D
Ja ću jest dok se ne nažderem:D |
LOOOOL
@B3mti: Mogli bi pozvat i ostatak bagre iz ZGa. Broly i Kronos bi ziher sam dosli :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:25. |