![]() |
Citiraj:
Danas sam usporedu i11 i i11 PRO i mogu reći da zvuk nije pretjerano drukčiiji. Izgleda da je mene 12 razmazila, ali za svaki slučaj ide telefon u servis da utvrde što je. Meni je ipak neprihvatljivo da telefon koji je godinu dana star ima u određenim trenutcima zvuk kao Nokia 3310. |
Provjeri da nije zvučnik zaštopan. Znalo je desiti i promjeniti ton zvuka.
Отправлено через SM-G975F |
Pitanje
Malo je off Iphone 8 64gb star 3-4g Dal se isplati zamjena za Playstation 4 slim 500gb 1 kontroler i 4 igre Spiderman, gta5, godwar, the last of us Mene vuce samo gta5 :) A i klinac mi 4g sad i poceo ludovat za super mario... nedugo sam bas pitao za nintendo switch... pa neka igra A onda bi se i ja ukljucio u zamjenu igara, i hintove gdje jeftinije kupit must have naslove Btw ja cijenim ip8 1500kn |
Citiraj:
Jel to neka novost sa trajanjem garancije? Zar nije 12mj jamstvo? Sent from my iPad using Tapatalk |
sva tehnika u HR ima jamstvo 2 godine, ajfon, plejka, i ostatak ekipe koja ima ''12mj''
prvu godinu ti daje apple, drugu dućan gdje si kupio |
Citiraj:
Ja sam kupio u DE. Moram provjerit kako je stanje ovdje. |
|
Imam pitanjce vezano uz hotspot. Nikako da mi proradi kako spada, imam iPhone 11, odem u postavke pod personal hotspot stavim APN na internet.tele2.hr i radilo je neko vrijeme, zatim sam promijenio u samo internet pa je opet radilo i danas nakon tjedan dana samo zasivi gumb za paljenje hotspota i pokazuje poruku kontaktirajte svog operatera. Zna netko točne i provjerene postavke da taj glupi hotspot proradi na iPhone-u. Btw na Tele2 sam mreži :)
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Kako si podestio?
Kod mene je tako kako piše i radi bez problema. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...45a47b90d7.jpg Отправлено через iPhone |
Dobio sam novi službeni mobitel iPhone SE 2020.
Nakon početnog šoka da u kutiji nema chargera već samo kabel, shvatio sam da nema ni slušalica, a ni sam mobitel nema klasičan konektor za slušalice (kao što je to imao stari iPhone SE). Da napomenem, da sam ja "androidaš" a iPhone koristim samo jer me poslodavac tjera. :D Dakle, trebaju mi neke slušalice za navedeni mobitel, da li žične ili bluetooth. Naravno da nisu skupe a opet da mi mogu poslužiti kad sam u autu a zovu me na Teamse. :D Svaki prijedlog je dobrodošao! :) |
Citiraj:
Kao Apple fan, probao sam svašta, ali ništa ne radi dobro kao Airpods. Mogu se i rabljene nabaviti za ok lovu. |
Citiraj:
Hvala. |
Citiraj:
Chekiraj Sony WF-1000X3, imam ih vec godinu dana i jako sam zadovoljan. Cijena je oko 1100-1200 kuna, koristim ih svakih 2-3 dana po par sati (u prosjeku) a baterija im traje nekoliko tjedana. |
Citiraj:
Ima ih i svatko tko ima stariji iphone, a 80% ih nije izvuklo slušalice iz kutije. |
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: ili nabava.net |
Lightning port
|
E hvala ekipo!
Stvarno, ako ne pratiš cijeo vrijeme priču s appleom, totalno izađeš van trendova. Našao sam još i adaptere lightning->3.5 jack pa ću moći iskoristiti sluške od starog mobitela. :) |
Ima netko da mu je otišao zvučnik na fonu? 12Pro u pitanju.
Imao sam neki osjećaj zadnjih dana da se slabije čuje - radim nešto glasnije po doma (usisavam npr) i dosta ga se slabije čuje (ako ga se i čuje) nego prije - i kao da krči malo. Danas bas usporedio s curinom 11icom. Pustili istu pjesmu na Spotifyu na max volume i fakat je osjetna razlika… Sent from my iPhone using Tapatalk |
Probaj "usisati" zvučnik ali ne usisivačem nego ustima :) Hoće to od tekućine.
|
Citiraj:
Valjda mi se na poslu nakupilo gro sitne prašine unutra (koja čak prolazi i kroz mrežicu dolje...), uzeo četkicu za zube, gore malo alkohola, prebrisao i očistio cijeli otvor zvučnika i onda upalio onu aplikaciju koja služi baš tome da izbaci svu tekućinu iz zvučnika (sva 3) i sad radi dobro :) |
Citiraj:
Postoje i Airpods PRO; ali one nisu ista verzija. Imam sve 3; Airpods 1 i 2 su identične i žao mi je bacanje 300-400kn više na Airpods 2. PRO su ok, ali draže su mi Airpods obične. Citiraj:
|
iphone XR - konstantno se disconecta sa wifi-a, te krene gubiti ikone sa ekrana
net je dobar i nijedan drugi wifi uredjaj nema problema. ideje? sto krepiva? :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni ispadaju iz uha, bez obzire koje jastučiće koristio. Tako da da cijeli koncept noice cancellationa pada u vodu, jer mi ne zatvara ušnu šupljinu do kraja. Zvuk i kvaliteta ista, ja sam ih kupio za teretanu, ali ih ne mogu koristitit, jer mi padaju. :( Ove obične, bez ovog gumenog dijela su mi super, ne ispadaju i takav oblik slušalica mi odgovara. Jedina dobra stvar je što ih stavim, pustim lagano mjuzu, upalim noice cancellation i radim navečer kada žena iza mene gleda tv, jest da ih moram svaki 10-15min vraćati u uho, ali da se. Tako da, za mene, no go. |
Citiraj:
Može link? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako si na pozivima puno - ne. Mikrofon na Pro-evima je osjetno lošiji od običnog Airpodsa. Toliko lošiji da koristim mic od macbooka na callovima. Osim mikrofona, rekao bih da je sve ostalo na strani Pro-a (dizajn, ear fit, ANC koji radi odlično, transparency mod...) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Baš ću pronjuškati ovo što kažeš, nekako sam se već odlučio za pro, ali loš mikrofon mi je deal breaker. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:02. |