![]() |
Trenutna lista:
Mitzek Rak AMD Jeltz Tor Pinsla Masni Costa Zed Panorama Mrkonja Sky Željac Fleks VGA Dawar dk Rendula nicko_029 Daddy359 BlackMack |
Citiraj:
Ja dođem...Imam školu ujutro :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Trenutna lista:
Mitzek Rak AMD Jeltz Tor Pinsla Masni Costa Zed Panorama Mrkonja Sky Željac Fleks VGA Dawar dk Rendula nicko_029 Daddy359 BlackMack Sam Fischer Ti bogca-opet preko 20 samo za Žderanje:D :beer: |
Najvjerojatnije Komek i ja dolazimo, ak niš od žderonja onda druženje.
Al javim u svakom slučaju. |
Citiraj:
|
Jelc, ajd i mene zapisi za hranu...
A sto se Panoraminog prijedloga, meni je svejedno. Ja kad negdje dodjem jedem kaj ima (al npr. doma to si ne bih nikad napravio), tak da...ja sam poprilicno fleksibilan sto se hrane tice :) Uglavnom dodjem radi druzenja i da vidim kaj ima novoga... |
Trenutna lista:
Mitzek AMD Jeltz Tor Pinsla Masni Costa Zed Panorama Mrkonja Sky Željac Fleks VGA Dawar dk Rendula nicko_029 Daddy359 BlackMack Sam Fischer Vucko Buljo-a kad se misliš zmislit?:) |
Slažem se prijedlogom da vidimo zapravo koliko nas voli što za jest..;)
@Jeltz javim do ponedjeljka |
Javio Jelcu preko PM-a, nazalost ja nemrem dojti i jest s vama Gospodo, opet problemi sa maticnom/memom/procom i puklo mi je pa stedim za maticnu novu.
Al vjerojatno dodjem na pivu il sokic.... |
Buljo i EnErgy dolaze na žderonje 100%, Jeltz stavi nas na listu:)
A Komek i B3mt1 još neznaju javit će do sutra. |
Trenutna lista:
Mitzek AMD Jeltz Tor Pinsla Masni Costa Zed Panorama Mrkonja Sky Željac Fleks VGA Dawar dk Rendula nicko_029 Daddy359 BlackMack Sam Fischer Buljo EnErgy |
Ide i Komek..
|
Citiraj:
Budem ga dopisao. A ti nemoj bit picica ko zadnji put i zbrisat doma čim te netko napadne u ogameu...:D |
E sad si na to podsjetio Jelc :D , joj trebali ste ga vidjet....usro se ko grlica....:D
Bemti i taj Ogame, sta radi covjeku :) |
Citiraj:
Ići ću u modus odsutsva pa neće bit problema :D Sad ću ostat duže.:) |
Ali ces i dalje mislit o tome, i izjedat ce te, mislit ces "a kaj da sam ovak" ili "mozda bi ono bilo bolje" :D
|
Citiraj:
Pa kaj bude bude, kaj sad!: cheers2 |
Citiraj:
također dolazim : hello2 : update please |
Trenutna lista:
Mitzek AMD Jeltz Tor Pinsla Masni Costa Zed Panorama Mrkonja Sky Željac Fleks VGA Dawar dk Rendula nicko_029 Daddy359 BlackMack Sam Fischer Buljo EnErgy Komek Terminator |
idem i ja :rolleyes:
|
jebate, koliko nas ima...25 komada koji jedu (žderu:D ), i još koji padavičar za cugu...čovječe, bit ce dobro...hehe:D:D:beer:
|
Ovo ce biti jedan od povecih zderonja....
Nemoj da slucajno mude manjka klope:D :D :D |
Dajte ljudi malo nabacite kaj bi hteli jesti tak da nam Upravni odbor Žderonja može dogovoriti menú. Kol'ko se sjećam, zadnji je put bila jagma za šampinjonima, čevapima i roštiljkama pa bi to trebalo malo pojačat...restani je također bio tražena roba! Ostalo je zelja, grah šalate i hladne pečene svinjetine.
|
cevape, pljeskavicea ni restani ne bi bio na odmet ;)
|
bilo koje meso - ali roštiljčina (nema do roštilja)...:D
krumpir - na bilo koji način, restani, pomfri, kuhani, pečeni, svejedno...;) šampinjoni - roštilj salata - zelena u biti, jedem sve, samo roštilj je moj prvi izbor...:beer: |
Citiraj:
|
Jelc zapiši i mene
|
Mitzek
AMD Jeltz Tor Pinsla Masni Costa Zed Panorama Mrkonja Sky Željac Fleks VGA Dawar dk Rendula nicko_029 Daddy359 BlackMack Sam Fischer Buljo EnErgy Zond - ali dolazim sam na cugu kasnije :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:18. |