![]() |
daj razvuci se na pošteno napajanje cx430 a ne taj krš :/
vs je sve samo ne 80+ edit: sada vidim...ti vec imaš to? :/ ah... |
Aha. Ja sam mislio da on vuče maksimalno 450W iz mreže, a daje na izlaz 77-85% (sudeći po njihovom grafu) te vrijednosti.
Citiraj:
|
ako je trenutno riješenje i ako vec imaš...onda ok...izdrzati ce neko vrijeme :D
|
uzeo sam seasonica 650w M12 II Bronze ... tnx za preporuke
|
jel mi moze tko reci kako izabrati napajanje koliko trebam wati i to, jel to ovisi o procesoru ili maticnoj, volio bih nauciti o tome malo
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nije, 400W nekog MS i Seasonica nije isto. Reci koje komponente imaš i s koliko para raspolažeš pa ćemo ti reći šta da kupiš.
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=48485 http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=189774 |
Izgleda da možda ne uspijen naručit OCZ Silencer jer ga nema na lageru,pa me zanima da li tko ima iskustva sa Seasonic SS-620GB.
Ili možda pak ima neko drugo napajanje za preporuku od 550 do 650 w max,cijene do 600kn |
Slobodno uzmi SS-620GB, odlično i vrlo tiho napajanje.
|
@Wolverine
Izgleda da će ipak bit i OCZ Silencera.Sad sam u dvojbi OCZ Silencer mk3 ili Seasonic SS-620GB Nemam iskustva iz prve ruke sa ni jednim od navedena dva napajanja,trebao bih kroz dan-dva se odlučit za jedno,pa ako nije problem jel može tvoje mišenje koje je bolje i zašto btw - činjenica da je Silencer semi modularan,a Seasonic ne,mi ne znaći ništa Hvala unaprijed :fala: |
Dok čekaš njegov odgovor iz Kanade :p evo ja ću samo reć (iako nemam Silencera) da je bolje uzet Silencera - aka prepakiranog Seasonica s 60 miseci jamstva.
Meni bi to olakšalo spavanje i eventualno kasnije preprodavanje :D |
Citiraj:
http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=silencer+600 :chears: |
Vidija san da nestaju,mada ne kužim žašto.Rečeno mi je da će ih vjerojatno doć,nisam prespitiva dalje
Ugl ako dođu ubrzo bija bi u dvojbi između Silencera i Seasonica |
kako možeš biti u dvojbi 60mj polumodularan vs 36mj nemodularan :/
|
Išao bi na Silencer samo zbog garancije. Unutra je ionako isti Seasonic tj baza bi im trebala biti ista.
Citiraj:
|
To šta je polumodularan mi i nije nekakav pre bitan kriterij.Garanciju san malo zanemarija,da to je velik plus za Silencera
|
Silencer je vjerojatno EOL, ipak je to sad već stara platforma na kojoj je baziran. Šteta bi bilo da se nepojavi nasljednik, iako, ima i drugih, jednako dobrih napajanja
|
Pozz!
Trebam preporuku nekog napajanja koje bi teralo fx 8320 i hd7870 2gb, bez klokanja.. ostatak konfe je 8gb ram, sata3 hdd @ 7200rpm i dvd pisalica.. Rang cijene oko 400 kn.. hvala :D |
|
|
Hvala na prijedlogu i ponajpače brzom odgovoru.. nekako mi ova LC napajanja u primozgu zvone kao neki šrotex no opet, što očekivati za 400kn..
Gledao sam i Corsaira VS650, mišljenja? |
vs650 ne...ali kao što sam ti rekao cx500 da...ili xfx 450 drugo ne trebaš ništa gledati
|
Citiraj:
Tnx, slutim da je CX500 konačan izbor.. ima li smisla tražiti se u kakvim striderima ili spire jewel eco-ima? |
nema,da ima rekli bi ti
|
Citiraj:
Ok, sutra to the hardware store! Tnx ekipa još jednom.. |
jebivjetre, pogledaj si tržnjak. Jedan XFX450 čeka da ga netko udomi :)
|
prošla baka sa kolačima :D
al kada eto mora wetar u trgovini kupiti :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:04. |