![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
ajd probaj ovo napraviti u stvarnom zivotu pa mi javi kako je proslo :)))) |
Mislim da su kolege odgovorili na postavljenu znatiželju. Pa sada možemo prestati a čekamo daljnja pitanja da pomognemo...
Btw ima ovdje još netko da i dalje ulaže u opremu ili svi čekaju bolja vremena? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
...sada cekamo Hocemo li docekati? Tko zna... . . . . . . . ...naravno, mozda se ulozi nesto sitno, tu i tamo :) |
Citiraj:
|
U biti, pokusat cu ovako ulagati, pa koliko izdrzim...
...posto vjerujem da ce eth u dogledno vrijeme rasti, planiram iskopati ga sto vise i holdati... Ne prodavati nista, pa ni na struju Tako da ce mi "ulaganje" biti placanje struje kesovinom, pa dokle izdrzim :) |
Citiraj:
Citiraj:
Da sam se ozbiljno posvetio tome tada, ne mogu ni zamislit što bi bilo danas. Ili sutra :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim da su u globalu crypto ljudi pobrkali loncice.. Na stranu s ASICima koji mogu crknut za 6 mjeseci ali sto se tice gpu mininga (gdje su garancije po 36mjeseci) mislim da je ROI nakon 12, 13, 14 mjeseci i dalje vrhunski u odnosu na neko daily job uobicajeno investiranje. Ja sam usao u ovo sve prije mjesec dana i stvarno mi je interesantno kako puno ljudi odmahuje rukom na ROI oko godine dana ili malo iznad. Mozda sam lud ali ja tu vidim priliku :) |
Nije plaća već punica :)
|
Citiraj:
Prodajem sve zivo i nezivo iz kuce da pokrijem struju :D Ali koliko izdrzim, toliko dajem vremena malome Ethu da naraste :D Citiraj:
Znas da sam punicu rijesio, ali ako treba i ona ce uskociti koji put :D |
ja sam ulozio oko 24 000 u 4 x 1070 i 1 x 1080ti. majnam zec i eth (malo se switcham) i ne prodajem nista. kako mi struja nije neki strasan izdatak, akumuliram i nadam se rastu. planiram mozda majnati vertcoin, mozda on naraste puno :))) uglavnom, od izmajnane love bih si uzeo jos jedan rig. mozda amd.
|
Ja prodajem sve živo kaj kopam, i ulažem, malo u ženu malo u rudnike... ali čuvam Monaco i Neo! Ak ništa drugo, zato da ne popušim kaj sam majmun kupio po duplo većoj cijeni nego sada :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da...pa vidiš da skidam blokove :D
80 EXP za sada, s tim da jedan dan nije radilo a oko 450-600mhs |
Citiraj:
|
Ma Gunter majna ETH od kada je izašao iz pelena... ne zna ti on kaj je EXP
|
exp? To se na kruh maže?
|
Btw, super su mi ovi bot wars na exchangeovima...cijena na nekim shitcoinima ide gore dole 10 puta u sekundi, stalno neko stavlja, miče,
ponude rastu i padaju...a onda pogledaš trade history i vidiš da je zadnji put neko nešto kupio prije sat vremena, i to neku mizeriju od dolar-dva vrijednosti |
Jel itko razmišlja di će se prelit svi ovi milijuni kartica za godinu,godinu ipo dana kad eter postane baš neisplativ za rudarenje?
|
Citiraj:
|
Zasto bi? Ja imam npr 3 god gare i u prosjeku mi u 1 god rikne 2 grafe i to vecinom ventovi.
Prije sam kupovao polovne 280x koje su rudarile i dan danas vecina radi u konfama. Ja cu ih sve preselitu na ono kaj bude profitabilno al opet kao i sada, kopati cu 2-3 valute...par rigova na jedno, par na drugu itd. Na sto tocno ko zna, jer ko zna sto ce biti tada sa ostalim valutama a i koje nove ce doci. |
Citiraj:
Napokon cemo prestati pricati o igranju u 4k i poceti se doslovno igrati u 4k :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Neće nikad doći do masovne prodaje jer bi to bilo kontraproduktivno.
Stalno se prodaje određen broj rigova ili opreme pojedinačno. Sljedeće godine će se proizvodit puno manje graf. i to će isto održat cijene polovnih u nekom normalnom cjenovnom rangu. Moje razmišljanje je išlo više u smjeru koji bi coin mogao doživit skok od 4,5 puta. Vidim da je danas ZEN skočio 100% i sad je u skupini isplativijih. ZCoin mi izgleda obećavajuće za neki ozbiljniji skok cijene u skoroj budućnosti. |
Citiraj:
Zato ja idem prvi u prodaju već na proljeće. |
Prvi su vec prodali hhh :D
Sent from my D6603 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Zanima me jeli sigurna kupovina sa ovog sajta,ako je netko kupovao,i ima li carine i poreza?
https://london-hardware.co.uk/product/antminer-l3/ |
Citiraj:
https://dirtyscam.com/reviews/london-hardware-co-uk/ Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Hvala na pojašnjenju.Imam još jednu nedoumicu?Kako je najbolje povući zaradu sa Krakena i Bitrexa,imam Skrill,raćun i karticu,otvorit ću i bitpay,ako treba.Lp
|
Otvori bitpay. Ako nemas pre elik iznos mozes i na devizni sa krakena.
|
Zašto bitpay, po čemu je poseban?
|
Koristim ga pa ga preporucam. Druge nisam koristio i ne mogu preporucit.
|
Citiraj:
Jel u taj ROI uracunato i povecanje tezine za majnanje? Nekako me odbija pomisao na majnanje bitcoina, kad svako toliko tezina skace. Ili ga koristis za nesto drugo? |
Sto bi ti moj frend rekao, posteni apartman na moru je minimalno 60.000 eura i iznajmljivanjem ces ga otplatiti kroz 15 godina. Ovdje je ROI godinu, ma neka je i dvije ili tri zbog povecanja difficultya, ali i dalje 5 puta manji nego da otplatis apartman... a cijena coina samo raste, tako da je ROI zapravo stalno isti.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:47. |