![]() |
nisam siguran gdje postaviti ovo pitanje (a nema smisla zbog ovoga otvarati novi topic) pa neka ide ovdje.
zanima me sto se dogadja u slucaju da produzim ugovor i uzmem vermatim disk koji trenutno dijele i u medjuvremenu mi se pokvari modem? modem je tu od 2006-e tako da postoji mogucnost da u sljedece dvije godine odluci otici u mirovinu, zanima me dali produzenjem ugovora dobivam i garanciju na postojeci uredjaj, ili? |
ako ti ode, moras si sam kupiti novi. Garanciju imas jedino na njega ako si produzio ugovor i uzeo router
|
Ja sam prosle godine uzeo hdd za 1kn onaj od 250gb i nakon 2-3 tjedna mi riknio ruter, doso tehnicar dao mi novog simensa sx763 i produzili ugovor na 2 godine
|
i tko je sada u pravu?
|
Citiraj:
uglavnom ako se uzme za 1kn hdd, kamera, ping pong stol, set noževa, lutka na napuhavanje, sta god, ima se garancija na to, ne na router... |
Ja sam ubo na njuškalu Thomsona TG 782 za 150 kuna tak da za tu lovu se neisplati produžavat ugovor, a i nije neka velika lova za platit ak ti rikne modem nakon isteka ugovora.
|
Ako uzmeš disk - to je to.
Niti ćeš dobiti garanciju na postojeći modem, niti ćeš dobiti novi modem. Postoje periodi kad T-Com za produženje ugovora daje modem što trenutno nije slučaj, no, kako je u postu iznad rečeno, ruter si kupiš za sitne novce a, po mom mišljenju, ovaj HDD nije loš izbor ako već moraš produžiti ugovor. Novi modem možeš dobiti ako nakon produženja ugovora za MAXadsl uzmeš MAXtv. PS: Imam neslužbenu informaciju da će uskoro umjesto ovih diskova uz produženje ugovora za MAXadsl "poklanjati" nekakve fotoaparate ili kamerice, no nemoj me držati za riječ. |
Davali su fotiće i prije. Nisu bili nešto specijalno, ali čovjeka veseli. Bilo bi dobro kada bi se i drugi ISP-ovi ugledali na njih po tom pitanju.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Tele 2 mobilni ili ? |
Citiraj:
|
Dal ce na kraju onda T-Crap podici brzine uploada ili?:stoopid:
|
Mo'š mislit kako će ih povećati.
|
pa kad nema gdje, mora postojati razlika izmedju paketa, a tehnicki je vrlo tesko isporuciti i ovo sto trenutno ima najbrzi paket
|
Citiraj:
|
sta je ovo nema vise nista pametno u ponudi t-coma za produzenje ugovora a ja tek sad mogu produzit ugovor jel ima tko kakvih najava hoce li sto skoro biti u ponudi?
|
Citiraj:
|
pozdrav.
na moru imam adsl, ali buduci da je kuca u funkciji pola godine dali je moguce ukljucit i iskljucit adsl pretplatu svaki put ili oni stavljaju neku veliku cifru na takve slucajeve(naravno, racunam na ovo bez ugovorne obveze) |
Mislim da nema takve opcije. Ili ćeš imati adsl cijelu godinu ili ga uopće nećeš imati. Kao i obično, u matičnoj domovini gazde našeg t-scuma, takva mogućnost postoji.
|
T-COM PODACI I PAKET
POŠTOVANI
zanima me sljedece Primjer - Ja imam flat ugovor sa t-com max adsl providerom ali se selim u drugi stan - U tom drugom stanu vec postoji korisnik koji ima internet ali max adsl start paket , no u dogovru sa njime ja zelim prije nego skupa promjenimo start paket u flat paket sljedeceg mjeseca da unesem podatke koje koristim doma ''pass i user'' . Pitanje - Hocu li ja onda moc skidati na tudem tj njegovom kompjuteru flat adsl iako sam na drugoj lokaciji ali koristim svoj kucni password i username ili je to nemoguce i dobiti cu neki LUDI racun ako skinem recimo 20gb fileova a na start paketu sam. Hvala unaprijed |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sav promet koji ti napravis (kad si logiran na svojem akauntu bilo gdje u hrv )ide na tvoj racun na tvoju kucnu adresu i to je to . Kompjuter tj prikljucak preko kojeg se spajas mora imat adsl vezu da bi bio u mogucnosti spojit se na net (stoga on placa tu mjesecnu naknadu,tj onih 60 kn za posjedovanje adsl prikljucka). |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
E kakva je ovo nova fora sa promjenom paketa? Htio sam si promjenit paket za slijedeći mjesec sa 15 GB-a na Flat Rate. I sad piše da će mi paket biti aktiviran već od sutra, a dolje niže da se promet naplaćuje proporcialno prema danima koliko su pojedini paketi bili aktivni u mjesecu. Može netko to malo objasnit?
Hvala |
evo kako sam ja to shvatio:
za 28 dana će ti računati paket od 15 gb, a preostala tri dana će ti računati flat, tako da ćeš za ovaj mjesec platiti skoro punu cijenu 15gb paketa (-3dana), te par kn za tri dana flata. neka me netko ispravi ako griješim |
Citiraj:
primjer: prijelaz sa start paketa (1gb) na 15gb, imas pod start paketom potroseno 3 gb i prebacis se na paket prometa od 15gb.. tih 3gb ce ti se svaki naplatiti po 20kn a ostatak prometa ti ide po paketu prometa 15gb.. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
sjecam se ja dok sa ja uzo adsl negdje oko 24-25.12 da sam iso na frendove sifre jer nisam htio da mi tih 7 dana zaracunaju kao 1mjesec od 2 mjeseca besplatnog fleta kolko sam dobio, pa sam se tek spojio na svoje sifre 1.1. :D |
a da, bilo je bas bezveze. znam da je bilo puno ekipe koje je jedva čekalo taj 1. u mjesecu. :D
|
zna li ko koje stvari ce nudit postojećim korisnicima za produljenje ugovora, ?naime, meni je istekao jos kad se djelio GPS i htio sam ga produzit i taman ga bilo nestalo i otad cekam neku akciju :fiju:
|
Citiraj:
|
ja cekam za max tv, ova "ljetna akcija" predugo traje. A dobis samo 3 filma iz njihove videoteke :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
p.s. ne kuzim kako vam moze biti lakse pitati nesto ovdje i onda cekati neodređeno vrijeme da vam neko odgovori kad tamo za minutu razgovora saznas sve? :stoopid: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:10. |