PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Torrent trackeri (NE tražite pozivnice ovdje!) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=119214)

kreso7 02.01.2009. 22:13

Citiraj:

Autor Javorko (Post 1236933)
RevoTT (sada je free upad, ali ubrzo ne bude vise)?
hd-bits.ro?

http://filesharingtalk.com/vb3/f-bit...tings-298328/?

Mada RevolutionTT tesko moze ici u isti kos sa TL-om posto su za TL pozivnice rijetke.

Mr.Ex.President 02.01.2009. 23:17

Citiraj:

Autor kreso7 (Post 1236971)
http://filesharingtalk.com/vb3/f-bit...tings-298328/?

Mada RevolutionTT tesko moze ici u isti kos sa TL-om posto su za TL pozivnice rijetke.

U hrvatskoj s TL ne može ić ništa jer je Hrvatima TL sam vrh ponude...
Iako je u biti samo jedan u nizu 0-day trackera...

Al dobro, nebitno, bitno je da rađe nekoga uvjeri da je dobar user, nego da se, kako Baja predlaže ide trejdat. Jer pravi user (a takvih je u zadnje vrijeme nažalost sve manje i manje) se nikad neće trejdat, mjenjat, prodavat, šta već. Nego pozivnice daje i uzima, bez ikakvih usluga i protuusluga, naime na tom principu su pozivnice i zasnovane:)

kreso7 02.01.2009. 23:29

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 1237009)

Pusti ti to, s obzirom da je sad dosta tesko upasti na TL, ipak nisu usporedivi.

Citiraj:

Al dobro, nebitno, bitno je da rađe nekoga uvjeri da je dobar user, nego da se, kako Baja predlaže ide trejdat.

Pa ok, slazem se. Od ovih nekoliko high level trackera koje imam, nijednog nisam dobio trejdom, za divno cudo. Zato mi je bilo lakse dati invajte kad sam ih dobio :-).

Mr.Ex.President 02.01.2009. 23:45

Citiraj:

Autor kreso7 (Post 1237024)
Pusti ti to, s obzirom da je sad dosta tesko upasti na TL, ipak nisu usporedivi.

To koliko je teško ili lako upast ne govori ništa o trackeru, po tome se samo određuju wannabee leveli na koje ekipa drka:) Za vrijednost ili jakost trackerasu bitne neke druge stvari, tipa koliko torrenta, koliko usera, S/L omjer, kakav je staff i sl.

A po tim stvarima jedan SCC nije ništa lošiji od TL, pogotovo nakon šta su uveli onu archive sekciju koja je FL (a bila bi i DUBX2 da nema debila). Na oba iman sličan omjer i količinu prometa, te sam na oba toliko dugo da ovo mogu tvrdit:)

E sad, druga stvar je stvar osobnog ukusa...nekome je TL svetinja, neko se drži SCC, nekome je TD drag, neko (ja recimo) kombinira sva 3 i tako to:) A to da je TL nekakav mega-tracker koji šije konkurenciju 10x u svim segmentima i nije baš;)

kreso7 03.01.2009. 00:30

SCC je meni drazi, mada je dosta tezi za seedanje. Jedan ima vise toga, drugi ima freeleech arhivu.
A bilo je rijeci oko trejdanja, rekoh da realno TL za RevTT nije ravnopravan trejd, rekoh i zasto, i to je to.

Amdejac 03.01.2009. 00:36

Citiraj:

Autor kreso7 (Post 1237024)

Nije teško upasti. Teško je naci Usera kojemu ćeš dati pozivnicu, a da možeš za njega garantirati i staviti ruku u vatru.
80% ljudi misli da je davanje pozivnica kao mjenjanje sličica životinjskog carstva.
Suština torenta je davanje.

A kombiniram TL, BtJunkie, Demonoid, TorrentFive, Cinemanija, Crna Berza.
Yuwabits sam otkazao kad im se srušio server i izgubili su podatke o ratiu, a imao sam ratio oko 13,00.

Baja 001 03.01.2009. 01:27

Citiraj:

Autor AMD (Post 1237083)
A kombiniram TL, BtJunkie, Demonoid, TorrentFive, Cinemanija, Crna Berza.
Yuwabits sam otkazao kad im se srušio server i izgubili su podatke o ratiu, a imao sam ratio oko 13,00.

Ja imam već kolekciju, HD-bits, STMusic, STT, TL, RevTT, Yuwa, Demonoid, BrokenStones, what.cd, THR.

Od svih najteži mi je what.cd, ali sam to sada popravio ;)

Najlakši uvjerljivo su Demonoid,THR,Yuwa,HD-bits,BrokenStones.

Kombinacijom ovih imam svu ponudu koja mi treba :)

danij3l 03.01.2009. 01:36

na TL je vrlo lako seedat i meni je zbog toga dobar. istina FL ne postoji, ali ok, hebesh ga.

od svega toga ja bi na kraju htio imat:
FTN (zivotna zelja :D), TL (imam), BCG (imam), RevTT (imam), what.cd ili waffles, HD-bits.org i BitHDTV.
od domacish trenutno su zanimljivi THR, CB i YUWA. slovence ne razumijem (jedva nesto malo), najnovije mi jednostano nije sjelo.

Mr.Ex.President 03.01.2009. 01:38

Citiraj:

Autor DaNiJ3L (Post 1237120)
na TL je vrlo lako seedat i meni je zbog toga dobar. istina FL ne postoji, ali ok, hebesh ga.

od svega toga ja bi na kraju htio imat:
FTN (zivotna zelja :D), TL (imam), BCG (imam), RevTT (imam), what.cd ili waffles, HD-bits.org i BitHDTV.
od domacish trenutno su zanimljivi THR, CB i YUWA. slovence ne razumijem (jedva nesto malo), najnovije mi jednostano nije sjelo.

Oćeš i to?:D
Na BCG si mi odgovaran...bar za sada:D

^SuperUnknown^ 03.01.2009. 01:53

Da li zna itko kaj se desilo sa Kerrazy Torrents? Vec oko mjesec dana su offline :stoopid:

Amdejac 03.01.2009. 02:02

Citiraj:

Autor ^SuperUnknown^ (Post 1237131)
Da li zna itko kaj se desilo sa Kerrazy Torrents? Vec oko mjesec dana su offline :stoopid:

Pokoj mu duši, ali vlasnik je doživio infarkt kad je vidio Mudrinićev račun za ADSL.

Tomilajko 03.01.2009. 05:36

Citiraj:

Autor hrc0 (Post 1220833)
iz moje kolekcije 0-daya najlaksi su za seed TL i filelist(ro)
tezak mi je ScT, a jos da nema freeleecha sta bi onda bilo. eto nek mi se javi odavde ko je tamo i nek mi kaze sto je najbolje tamo za imat dobar ratio a da nije seedbox

ne kuzim shta se tu ima reć shto nije rečeno vald već 1000 puta, svi packovi su free, uz tu činjenicu preporučljivo je ponekad visit na ircu i bit kad pack tek izadje i korsitit partial download, skinit 5-6 % i zaustaviti download in nastaviti s uploadom.....sct je u biti vrlo jednostavan za upload zbog sve češćeg uploada packova (vratili se 0day i mp3 pakovi koji su učestali a nij eih bilo mjesecima)..........

Javorko 03.01.2009. 08:30

Citiraj:

Al dobro, nebitno, bitno je da rađe nekoga uvjeri da je dobar user, nego da se, kako Baja predlaže ide trejdat. Jer pravi user (a takvih je u zadnje vrijeme nažalost sve manje i manje) se nikad neće trejdat, mjenjat, prodavat, šta već. Nego pozivnice daje i uzima, bez ikakvih usluga i protuusluga, naime na tom principu su pozivnice i zasnovane:)

Recimo da sam savjestan user.
Na THR-u (malo vise od 2) i na RevTT-u (oko 1.5) imam ratio preko 1.
HD-bits.ro (ogromni, ali samo zato sto se radi o FL-u).

Ono sto imam sam predlozio jer sam vidio post koji kaze ''TL u zamjenu za vrlo dobar tracker'' (nista osobno autoru posta)...
Ulazi li to u ''neki krug'' za dobivanje pozivnice (jasno mi je da treba neki dokaz pa ono...)

NIGHT RID3R 03.01.2009. 16:31

Jel zna neko kako funkcionira onaj IRC bonus na RevTT ? Joino sam se na njihov channel al neznam kolko treba bit da bi dobio taj bonus

danij3l 03.01.2009. 16:35

trebash biti tamo kad bude najvishe korisnika. u trenutku pisanja to je 3761, ali ce sigurno biti i vishe tako da nisi nista propustio.

ostani tamo do 5. i sigurno cesh dobiti.

hammer_of_thor 03.01.2009. 16:48

Zašto mi neda na RevolutionTT?

Pokušavao sam jučer i danas, stalno isto, kad uđem na stranicu imam samo:

Forgot your password?
Login
i crni ekran... neda registraciju? :stoopid:

EDIT:

Hvala imenjače (Hrco :) )
Uspjelo je ono :)

Mr.Ex.President 03.01.2009. 17:16

Citiraj:

Autor DaNiJ3L (Post 1237569)
trebash biti tamo kad bude najvishe korisnika. u trenutku pisanja to je 3761, ali ce sigurno biti i vishe tako da nisi nista propustio.

ostani tamo do 5. i sigurno cesh dobiti.

Ja ću se tek spojit večeras:D, neda mi se visit cijelo vrijeme kad će ionako 99% najveći peek bit večeras ili sutra:)

Inače HD-Bits.org ima free leech, to treba iskoristit;)

NIGHT RID3R 03.01.2009. 19:39

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 1237607)
Ja ću se tek spojit večeras:D, neda mi se visit cijelo vrijeme kad će ionako 99% najveći peek bit večeras ili sutra:)

Ja se uspio nekak spojit jer nisam prije koristio IRC, stoji mi spusten u tray-u pa i zaboravim na njega :)

evo dok ovo pišem upravo je došo 4000 korsinik

30 GB ce dobro doć :D

Roberto 03.01.2009. 20:42

Ima li još netko netko problema s BCG-om? nemogu ući na stranicu, a kolko vidim...

Mr.Ex.President 03.01.2009. 20:46

Citiraj:

Autor Roberto (Post 1237790)
Ima li još netko netko problema s BCG-om? nemogu ući na stranicu, a kolko vidim...

"This account has been disabled" kaže:stoopid:

danij3l 03.01.2009. 21:00

meni ide unutra najnormalnije.

@ President - tvoj acc disejblan?

hrc0 03.01.2009. 21:40

ak je neko na BCG napravio neko sranje cijeli je invite tree bannan.
dogodilo se i meni to davno.:chears:a sta ces.

Tomilajko 03.01.2009. 23:40

BCG fine here as well

Amdejac 04.01.2009. 07:04

Jel ima još koji tracker poput TorrentFivea?
Znači da nije potrebna registracija niti održavanje ratia. Brzina nije bitna.
Ali da ima sliku covera ili koji SS, kratak opis i ocjena korisnika o kvaliteti.

The0one 04.01.2009. 11:42

ako postoji koja dobra dusa za invite-ajt me na kakav HD ili opcenito dobar tracker bio bi jako zahvalan.

Poz :care:

NIGHT RID3R 04.01.2009. 12:14

druga tema ti je za ponudu/potražnju torrent tracker pozivnica

The0one 04.01.2009. 12:27

Citiraj:

Autor NIGHT RID3R (Post 1238144)
druga tema ti je za ponudu/potražnju torrent tracker pozivnica

fala in info

universa 04.01.2009. 13:34

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 1237794)
"This account has been disabled" kaže:stoopid:

bcg je jako puno usera banao zbog partial seedinga skupa s menom

Mr.Ex.President 04.01.2009. 13:52

Citiraj:

Autor DaNiJ3L (Post 1237804)
meni ide unutra najnormalnije.

@ President - tvoj acc disejblan?

Ne, ali skoro:lol2:

Admin mi je za kaznu nabio 100 GB downloada:D:D:D
Citiraj:

+ 100.00 GB Download Staff Action
Divota...Sreća šta san ima dovoljno buffera da me ne baci u minus...
Baš san jučer, prekjučer objašnjava AMD kako san cijenjen na BCGu... Nisan više:D

danij3l 04.01.2009. 14:38

jesi sam kriv ili .... ?

zbog cega si bio ugrozen :D ? (zbog gorespomenutog partitial seeda ?)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:04.