![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali kad ovaj peros javno ide iznositi da je gol Dinama iz zaledja , to je problem . Jer nisu igrali Dinamo - hajduk , nego Dinamo - Sibenik . Ako vec ide komentirati sudjenje , onda prvo nek pocisti pred svojim vratima a onda ide pred tudja . |
Novinarska veličina (bar po gabaritima) traži 100 000€ za psovku:suicide:
http://www.vecernji.hr/newsroom/news...62006/index.do |
Ma seljak.
|
22.03.2009. 15:30 Slaven Belupo-Cibalia
22.03.2009. 15:30 Šibenik-Inter Zaprešić 22.03.2009. 15:30 Dinamo-Osijek 22.03.2009. 15:30 Rijeka-Croatia Sesvete 22.03.2009. 15:30 Varteks-Zadar 22.03.2009. 20:15 Hajduk-Zagreb |
Hahahaha , kako li je sad prije koju minutu Bitorajac spalio prašička u uvodu tekme na Maksimiru , predobro ga je poklopio ... Dosao je Rene kao sukomentator sa Dinamovom kapom i dres u ruci , i kao u stilu : Znam da bi trebao biti nepristran kao sukomentator ali poucen tvojim ( prasetovim ) iskustvom sa poljuda gdje samo sto nisi zapjevao dalmatinac sam , odlucio sam se ovako dotjerati ... Samo se nasmijao prasac , ali nije mu bas bilo ugodno , vidjelo se ...
|
Nemoj tako, Prasićko je (po svojim rječima) veliki druker Dinama:)
|
PA nije mu metnuo do kocena, nego samo malo. :D
|
Ovu današnju tekmu ne vrijedi komentirati...:suicide:
|
Citiraj:
|
NK Penal d.d. 1:0 :D
|
A kaj si mislil, vidiš da su neki dan već pilili unaprjed...:)
http://www.net.hr/sport/page/2009/03/20/0352006.html |
A glupog penala...
Al iznenađuje me Kalinić, nije falio penal ove sezone u prvenstvu. |
I da nije bio penal svejedno bi pobjedili.
|
NK Penal jaše dalje :)
Imali su 'ajdukovci dosta sreće, Zagreb je bio uvjerljivo bolji u prvom poluvremenu, i diktirali su igru i stvarali šanse, ali Vugrinec danas nije naštimao šut. Nakon penala bilo je samo pitanje s kolko će komada Zagreb otići doma. @pinkskin, čisto sumnjam, i sami su priznali da im je ovo bilo najlošije poluvrijeme ove godine. I poznato je da Hajduk uvijek ima problema ako ne uspiju zabiti u prvom dijelu. Mislim da bi do kraja ostala nula. |
Malo jači penal...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
pa oni pola klubova u hnl ne mogu dobiti bez penala. a ako jedan nije dovoljan svirat će sudac i drugi. i oni se žale na suđenje... |
Citiraj:
|
4 puta molim lepo
|
bod po po bod i eto razlike :-)
|
Lijep posao Osijeka danas (opa! jučer, mislim :) )
Čestitke momcima! |
Nekaj nam je utihnula tema:p
|
Tekma jučer (Cibalia - Dinamo ), stvarno me je odusevila, jedna od rijetkih iz HNL-a da se isplatila pogledat, jedino bih vise volio da je nerijeseno bilo
|
Jucer su me malo zesce raspizdili s onakvom igrom. Onaj prvi gool od Dinama mi se cinio nekak pustenim jer golman nije agresivno isao na loptu. Sada zna koga stavljati u tekmu da uvali 2-3 goola kada zagusti. :D
|
a nema penala .-(
|
Uf, zaboravio sam jučerašnje reze.
I tablicu... Osijek 1 : 0 Hajduk Inter Zaprešić 1 : 0 Slaven Belupo Croatia Sesvete 0 : 1 Šibenik Zadar 3 : 1 Rijeka Varteks 1 : 2 Zagreb Cibalia 3 : 4 Dinamo 1 Dinamo 52 2 Hajduk 51 3 Šibenik 38 4 Slaven Belupo 36 5 Rijeka 35 6 Osijek 32 7 Varteks 31 8 Zagreb 31 9 Cibalia 27 10 Inter Zapresic 24 11 Zadar 24 12 Croatia Sesvete 20 |
Opet se pokazalo da NK Penal teško dobiva utakmice ako im sudac ne pokloni pokoji penal :D
Koja tekma jučer navečer, nakon uspavanke u prvom poluvremenu triler u završnici. Nisam već dugo vidio tako napetu i zanimljivu utakmicu u HNL-u. Tamo negdje od devedestih kad je Varteks dobio Dinamo u Maksimiru s 4:3. Milardović i Pavličić opet su imali topove u nogama ali nije pomoglo. A mislim i da je Dinamova legija stranaca (Morales, Slepička, Sammir) pokazala da zna igrati nogomet. Nisu to Modrić, Eduardo, Ćorluka, ali igraju nogomet a ne ragbi. Tomečak i Sivonjić izvrsni, a Tadića neka pošalju u Varteks na posudbu :D Al' najviše me nasmijao Mršić, kako je valjao gluposti pred kamerama, sudac ga je kakti oštetio (a snimke pokazuju da su svi Dinamovi golovi čisti, te su vjerojatno Dinamovci oštećeni i za jedanaesterac). Još nisam vidio trenera koji od početka utakmice tako odvratno psuje i svoje i protivničke igrače i suce... Bravo majstore, trebao te isključit u prvoj minuti utakmice :D |
Pjevali su mu:
Mršiću, Mršiću u tvoju ženu svršiću:D Treba prodat Slepičku i Tadića u Ajduk pa da vidiš kak bi se igralo:) |
Jelc naj psovati :P. Sta je to Maminjo dao onom liku sat sta mu je psovao kada se je vidlo na TV-u gdje ga oni zastitare odvode. Link.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:41. |