![]() |
Ja bum isto dosel, makar na cugu jer sam popodne u školi. Il bum markal? MA budem, nis novoga, hehe
|
...kuham juhicu s gris knedlama, pureće šnicle u umaku od šampinjona i dinstanu rižu...
:) |
Citiraj:
Meni je svaka mesina sa saftom+riža, krumpač, mlinci ili tijesto fina papica. |
de, ponudi onda malo, gladan sam k'o vuk.
nisam stigao danas jesti na poslu, pa che ruchak biti o-bi-lan! samo josh ne znam shto, premishljam se, i listam po zhderonjama, shto mi dodatno potiche luchenje slina.... |
Ja danas imam pečeni mladi krumpač (da, da...uvozni-nije nešto ali...) i komad dobrog starog pu-ajceka.
Raženi. Kristalka. |
Danas F I L E K I !!!
Ma jednostavno moram s vama podijeliti tu sreću!!! Mislim sreću, ne fileke!!:D |
Citiraj:
bdw-kaj si pod šlapom pa te ženica ni jemput neće pustit na Žderonje??? Mislim, čak je i Paske uspio doći... I Mitzek. AMD. Moja malenkost... Mislim da je red da se više pojaviš. |
Ma svaki put me nekaj sjebe i nemrem se niš zaozbiljno dogovoriti, ak već nije kakav ročkas onda je barem tulum brojnih frendova koji se vole dotepsti k meni na selo!
I prohibicija me ždere, kak se naderat roštilja i onda ne popit par piva?!: hitthewa : hitthewa |
Citiraj:
Pa si busom za pet-deset minuta doma. |
Evo recimo 10.03. mi kumče ima rođendan.
I kak da sad odem na Žderonje. |
povedi i kumče...
|
Citiraj:
:beer: |
evo ovo sam morao slikat...Ovo je meni SAVRSENA vecera :)
Nema bolje. Slika govori 1000 riječi! Pozdrav svim žderonjama...Nešto ste mi ofrlji bili u codu danas...Mora da niste bili siti :D http://img527.imageshack.us/img527/3095/dsc007863hp.jpg |
Citiraj:
Btw, dobra ti je kombinacija, i ja strašno volim kefir... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Dobra su mi ta neka Mavrovićeva integralna peciva :) Sir je Baranjac, meni osobno najbolji...(ako zanemarimo Grana Padano) A za pršut neznam...Neko pakiranje 250grama :) Pozz |
Citiraj:
|
Jooooj jedva cekam super termin imam ujutro skolu tak da znate za prekslijedeci puta kada imam školu lol
|
jucer je za ručak bio kelj i pureći šnicli punjeni sirom...
a danas cu napraviti štrucu od mljevenog mesa i krumpir...sve fino zapečeno da bude hrskavo...i neku salaticu uz to.. za desert je ostalo jos palačiniki od jucer :) |
danas SARMA !!!!
|
Blago vama : lol2 :
|
danas kod mene pileća juhica, pkjeskavice s pire krumpirom
:) Mljac.... |
Danas MUSAKA: nuts :
Kristalka, raženi...Žuja: cheers2 I još se kuha bažul i zelje za sutra. |
Riblja juha (ugor+škarpina)
Pečena janjetina (fini but u rerni) + pečeni krumipr :) Palačinke sa čokoladnom marmeladnom : nuts : Jedva čekam, još kojih 10 minuta kaže stara :D I da, na kraju fini hladni bambus...:) |
Ajnegmahtec juhica ala Fleksov tata :D
Rebrica pečena (lepi komad) + krumpča fino onak u rolu :) Mladi luk + grah salata I neko BezAlkoholno jer vozim. |
Sarma + cokolada i pol.
|
Pečeni krumpir + pečeni šampinjoni + krmić + matoviljac salata.. uff šta sam se najeo...
|
Prosla su i Valentinova, i Bozici, i Nove godine, ali nikada nije kasno za darivanje. Ovakav set alata rijetko se odbija:
http://img101.imageshack.us/img101/4852/gedore9rh.jpg |
Citiraj:
hahaha :D:D:D Koji car! |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:27. |