PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Žderonje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5006)

atha 15.02.2006. 13:20

sapunica... :D :D

Jelc 15.02.2006. 14:09

Danas juneći jezik+juneća i svinjska srca "na žlicu" sa krumpačem:)

Onak, malo gušće-za mena sa malo ljutih feferona i mrvicom bijelog "kiseliša" pred kraj kuhanja:D

Raženi.
Žuja.:p

Desert-čokoladni puding.

:beer:

atha 15.02.2006. 14:13

to mozhesh jesti jedino ako i mene pozovesh... :p :D ;)

panoramix 15.02.2006. 14:28

Citiraj:

Originally posted by Thoroughbred B
Ja sam neozenjen,ali sam imao hebeni filing da jesam kad sam na stolu vidio moje i njeno ime,a samo jedno prezime,moje:D
Zvao sam i rezervirao stol na Kastvu u jednom restoranu,lik pita na koje prezime ja rekao,pita imena ja rekoh,hvala i dovidjenja...

Mi dodjemo,a ono na stolu ivan i vanja kukuljan,meni slabo :rolleyes: Nije da nisam za romantiku kad je zena u pitanju ali nemam zeludac za sranja iz sapunica,svijece,sve crvenkasto,konobari svi do jednog Don Houani il kako se vec pise,fakat pretjerano:rolleyes:

Navodno da se sapunica trebala zvati "Ljubav u zaleđu Rijeke" al' su producenti skratili jer je bilo predugačko :D Nisam ni znal da se među forumašima, koje inače bije glas da nisu romantični i da samo bulje u monitor, može skupiti materijala za dobru sapunjaru...:D :D

Jelc 15.02.2006. 14:41

Citiraj:

Originally posted by atha
to mozhesh jesti jedino ako i mene pozovesh... :p :D ;)
Ti tiho budi-nisi se u stanju ni nać na cugi sa škvadrom iz Rijeke, a kamoli da bi išao u ZG na klopu:D

Vidjet ćemo na proljeće "di pes jajca nosi" kad dozujimo u Rijeku:p
Baš me zanima kulike bu vas se pojavilo....

MRKONJA 15.02.2006. 15:05

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Ti tiho budi-nisi se u stanju ni nać na cugi sa škvadrom iz Rijeke, a kamoli da bi išao u ZG na klopu:D

Vidjet ćemo na proljeće "di pes jajca nosi" kad dozujimo u Rijeku:p
Baš me zanima kulike bu vas se pojavilo....

Nice prc:D

Jelc 15.02.2006. 15:22

Citiraj:

Originally posted by MRKONJA
Nice prc:D
Nije prc.:)

Kad smo se jedamput zajebavali da ćemo doći u Osijek na Žderonje-odjedamput ih nije bilo 10 dana na forumu:D

Čisto me zanima kakva je situacija u RI.:)

E.T. 15.02.2006. 15:29

Citiraj:

Nije prc.:)

Kad smo se jedamput zajebavali da ćemo doći u Osijek na Žderonje-odjedamput ih nije bilo 10 dana na forumu:D

Čisto me zanima kakva je situacija u RI.:)

Mozda se u Osijeku boje Zderonja...ipak su oni navikli samo na fish...:p

Jelc 15.02.2006. 15:37

Citiraj:

Originally posted by E.T.
Mozda se u Osijeku boje Zderonja...ipak su oni navikli samo na fish...:p
Aaaaa....naviknuti su oni više na mesinu-zato se i boje, da im ne bi sve poŽderali:)

psf[i]-[Tomek] 15.02.2006. 15:55

Ja bi rekel da se Žderonje boje Varaždina jer se samo za OS i RI dogovara.... Izgleda da se boje ptičje gripe ipak smo mi blizu janezi ;)

Thoroughbred B 15.02.2006. 16:01

Citiraj:

Originally posted by panorama
Navodno da se sapunica trebala zvati "Ljubav u zaleđu Rijeke" al' su producenti skratili jer je bilo predugačko :D Nisam ni znal da se među forumašima, koje inače bije glas da nisu romantični i da samo bulje u monitor, može skupiti materijala za dobru sapunjaru...:D :D
Nikad vise!:clap:

Od sad za Valentinovo "zenu" vodim u Pevec na veceru :D :D :D

Jelc 15.02.2006. 22:04

Citiraj:

[i]Originally posted by psf-[Tomek]
Ja bi rekel da se Žderonje boje Varaždina jer se samo za OS i RI dogovara.... Izgleda da se boje ptičje gripe ipak smo mi blizu janezi ;)
Varaždin smo davno apsolvirali...:)

rendula 15.02.2006. 22:09

Citiraj:

Inače baš ne šmekam slatko ali me je danas izgleda ulovilo:D

Smazao sam pol kutije čokoladnih bananica, četri naranđe, dvije pune šake mon cheri griota...

Amater:p

ZED 15.02.2006. 22:19

Citiraj:

A kad smo kod vž, kaj je problem sjest u auto i za sat ste tu:rolleyes: :D

psf[i]-[Tomek] 15.02.2006. 23:47

Citiraj:

Varaždin smo davno apsolvirali...:)
A repete??:beer:

Matesonik 16.02.2006. 07:27

Citiraj:

A repete??:beer:
tocno, u zlatnoj guski naprimjer

mitzek 16.02.2006. 08:08

ah,Zlatna Guska....pokvarili su se i porcije su im se stisnule ohohoho...pa ak ih ucetverostruce mogli bi ih opet uzet u razmatranje...al poznavajuci ove Varazdinske skrce,tesko..

kad njih vidim ,smatram da je i najskrci Prigorec za njih raspikuca!!:rolleyes: :D :beer: :beer:

psf[i]-[Tomek] 16.02.2006. 13:00

Citiraj:

Originally posted by mitzek
ah,Zlatna Guska....pokvarili su se i porcije su im se stisnule ohohoho...pa ak ih ucetverostruce mogli bi ih opet uzet u razmatranje...al poznavajuci ove Varazdinske skrce,tesko..

kad njih vidim ,smatram da je i najskrci Prigorec za njih raspikuca!!:rolleyes: :D :beer: :beer:

Pa nebreš baš tak o nama .... Pa nismo ti mi međimurci... cccc... Još niste u Graničaru bili...

Jelc 16.02.2006. 13:23

Uffff....ono jučer je bilo izvrsno-danas ću samo dovršiti ostatak:)

Dakle isto srčeka i zikje (samo još gušće i za promjenu tjestenina (pužići)

Ostalo mi je još i dvije zdjelice pudinga od čokolade-morat ću se žrtvovati da se ne pokvari:p

Amdejac 18.02.2006. 14:24

Žena me je danas usrečila sa krvavicama, dinstanim kiselim zeljem i restanim krumpirom, a sutra bude namočila suhi grah da u ponedjeljak može skuhat grah sa žutim korenjem.

Željac 18.02.2006. 23:05

evo baš sad završio s jelom. Bilo pečene kobasice umotane u špek s prepečenim kruhom...

: nuts : : nuts :

flare 21.02.2006. 07:59

...jucer je za klopu bilo pečeno pile, onako reš: nuts : i uz to pečeni krumpiri i brokula...(malo vitamina :))

Jelc 21.02.2006. 13:26

Danas majstor Žderonja radi crvenu rižu na temeljcu od juneće/goveđe juhe i reš-pečene kranjske kobase:beer:

Nego, sve si nekaj mislim...mogli bi uskoro i koje Žderonje opalit-već je i vrijeme:)

ZED 21.02.2006. 13:38

Citiraj:

Autor Jelc
Nego, sve si nekaj mislim...mogli bi uskoro i koje Žderonje opalit-već je i vrijeme:)

Mogli bi nekak mi fali one mesine:D
BDW sad se vidi da je ipak tor bio sretnik koji je vlasnik 4k posta:D

Jelc 21.02.2006. 15:34

Citiraj:

Autor ZED
Mogli bi nekak mi fali one mesine:D

Pa baš bi i mogli, recimo 10.03.

To je dovoljno vremena da si svi oslobode termin, mjenjaju se na poslu ili markaju....

I da Mitzek i ja polako i studiozno sa bakom dogovorimo jelovnik:D

Isus 21.02.2006. 15:44

da studiozno, vidim kak to zgleda.
Baka, kaj imate za nas za papati?
Joj ček da vidim, dečki ste za kotlovinu možda?Sarmice?Zagrebači, odojček.
odogovr : da da tim redosljedom.

Ja bi morti malo kasnije,od 10.3. plaća mi treba sjest oko 15. do dta nebum imal para.

fairy 21.02.2006. 17:17

Citiraj:

Autor AMD
Žena me je danas usrečila sa krvavicama, dinstanim kiselim zeljem i restanim krumpirom,

ja danas imam isto.. : nuts : al bez krvavica, ofkors :D

tor 21.02.2006. 17:52

Ždere, ždere----
Mogli bi nešto i prigrist, a ne samo delati-:)

Isus 21.02.2006. 18:05

Citiraj:

Autor AMD
Žena me je danas usrečila sa krvavicama, dinstanim kiselim zeljem i restanim krumpirom, a sutra bude namočila suhi grah da u ponedjeljak može skuhat grah sa žutim korenjem.

Pih ja sma to imal u nedjelju :D

Vuco 21.02.2006. 18:21

Citiraj:

Autor Jelc
Pa baš bi i mogli, recimo 10.03.
To je dovoljno vremena da si svi oslobode termin, mjenjaju se na poslu ili markaju....
I da Mitzek i ja polako i studiozno sa bakom dogovorimo jelovnik:D

Daj me odma zapisi za klopu :D

Pa bilo bi i vrijeme za jedan predproljetni piknik ;)

Al nije fora ovo kad ovak najavis, 20 dana ranije, onda sam slinim i gledam doma po frizideru i nis mi nije tolko dobro ko od bake...

Al da se vratim on topic:
Neznam dal to mogu tu rec, al ajde,spada pod klopu - danas sam jel najgoru sarmu u zivotu, ono zelje cu osjecat valjda cijeli zivot, tak kiselo nisam nikad jel....

Onda sam morao to nekako pokrpati sa zujom.... I sad sam na kraju gladan... :(

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:36.