![]() |
sapunica... :D :D
|
Danas juneći jezik+juneća i svinjska srca "na žlicu" sa krumpačem:)
Onak, malo gušće-za mena sa malo ljutih feferona i mrvicom bijelog "kiseliša" pred kraj kuhanja:D Raženi. Žuja.:p Desert-čokoladni puding. :beer: |
to mozhesh jesti jedino ako i mene pozovesh... :p :D ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Vidjet ćemo na proljeće "di pes jajca nosi" kad dozujimo u Rijeku:p Baš me zanima kulike bu vas se pojavilo.... :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kad smo se jedamput zajebavali da ćemo doći u Osijek na Žderonje-odjedamput ih nije bilo 10 dana na forumu:D Čisto me zanima kakva je situacija u RI.:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja bi rekel da se Žderonje boje Varaždina jer se samo za OS i RI dogovara.... Izgleda da se boje ptičje gripe ipak smo mi blizu janezi ;)
|
Citiraj:
Od sad za Valentinovo "zenu" vodim u Pevec na veceru :D :D :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ah,Zlatna Guska....pokvarili su se i porcije su im se stisnule ohohoho...pa ak ih ucetverostruce mogli bi ih opet uzet u razmatranje...al poznavajuci ove Varazdinske skrce,tesko..
kad njih vidim ,smatram da je i najskrci Prigorec za njih raspikuca!!:rolleyes: :D :beer: :beer: |
Citiraj:
|
Uffff....ono jučer je bilo izvrsno-danas ću samo dovršiti ostatak:)
Dakle isto srčeka i zikje (samo još gušće i za promjenu tjestenina (pužići) Ostalo mi je još i dvije zdjelice pudinga od čokolade-morat ću se žrtvovati da se ne pokvari:p :beer: |
Žena me je danas usrečila sa krvavicama, dinstanim kiselim zeljem i restanim krumpirom, a sutra bude namočila suhi grah da u ponedjeljak može skuhat grah sa žutim korenjem.
|
evo baš sad završio s jelom. Bilo pečene kobasice umotane u špek s prepečenim kruhom...
: nuts : : nuts : |
...jucer je za klopu bilo pečeno pile, onako reš: nuts : i uz to pečeni krumpiri i brokula...(malo vitamina :))
|
Danas majstor Žderonja radi crvenu rižu na temeljcu od juneće/goveđe juhe i reš-pečene kranjske kobase:beer:
Nego, sve si nekaj mislim...mogli bi uskoro i koje Žderonje opalit-već je i vrijeme:) |
Citiraj:
BDW sad se vidi da je ipak tor bio sretnik koji je vlasnik 4k posta:D |
Citiraj:
Pa baš bi i mogli, recimo 10.03. To je dovoljno vremena da si svi oslobode termin, mjenjaju se na poslu ili markaju.... I da Mitzek i ja polako i studiozno sa bakom dogovorimo jelovnik:D |
da studiozno, vidim kak to zgleda.
Baka, kaj imate za nas za papati? Joj ček da vidim, dečki ste za kotlovinu možda?Sarmice?Zagrebači, odojček. odogovr : da da tim redosljedom. Ja bi morti malo kasnije,od 10.3. plaća mi treba sjest oko 15. do dta nebum imal para. |
Citiraj:
|
Ždere, ždere----
Mogli bi nešto i prigrist, a ne samo delati-:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa bilo bi i vrijeme za jedan predproljetni piknik ;) Al nije fora ovo kad ovak najavis, 20 dana ranije, onda sam slinim i gledam doma po frizideru i nis mi nije tolko dobro ko od bake... Al da se vratim on topic: Neznam dal to mogu tu rec, al ajde,spada pod klopu - danas sam jel najgoru sarmu u zivotu, ono zelje cu osjecat valjda cijeli zivot, tak kiselo nisam nikad jel.... Onda sam morao to nekako pokrpati sa zujom.... I sad sam na kraju gladan... :( |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:36. |