![]() |
Citiraj:
12 malo preskup a ne dobivaš ništa novo osim dizajna. 11 ima odličnu bateriju, perfektnu kameru itd. |
Eventualno će malo bolji izbor biti iPhone mini
|
Citiraj:
Osobno, 12 mini je premali mobitel. |
E vidis meni su to odlicne dimenzije. Taman.
Svi top modele rade ogromne i nemres dobit visoku klasu moba u malom kucistu. Tak da je i12 mini pun pogodak. |
samo da baterija bude da izdrzi do navece
|
Po netu vele 2200 mah, sto je 20% vise u odnosu na SE. E sad je veci ekran ali je OLED. Stedljiviji proc.
Trebala bi autonomija bit bolja na miniju neg na SE al bumo vidjeli. |
I tako, Apple se brine za okoliš...
Uglavnom, nakon TouchID-a (u starim iPhone-ima), baterije i displaya, sad se više ni kamera ne može zamijeniti, makar bila originalna iz drugog iPhone-a. Mislim da ću razmotriti svoju odluku da kupim 12 mini... |
Citiraj:
So the iPhone 12 Pros battery is very average. 4-5 hours of screen on time. It’s the first phone in a long time I’ll have to charge before the days over. Also Genshin Impact gaming on highest settings 60 FPS it gets warm and later drops frames and stutters like crazy...😕 https://twitter.com/TechTabletscom/s...924123649?s=19 |
Trend je smanjivanja proiz.procesa i proizvodjaci odmah smanjuju baterije, koma..
|
Citiraj:
Meni na 11 još uvijek puna 2 dana bez brige. Žena u utorak kupila novi IP11, upalila ga s 88%, napravila update i prenjela sve podatke s drugog IP i tek ga jučer punila. Znači 2 dana konstantnog klikanja. 12 mini bi trebao u 10% razlike dati slične rezultate. |
Imate kakvu preporuku za maskice za iphone? Najdraza mi je kozna original, ali stvarno pretjeruju s cijenom...
One silikonske ne volim jer ne klize lijepo u dzep. Kaj vi koristite? |
Citiraj:
|
Spigen za 10€ i riješena stvar.
A ako misliš koristit magsafe, onda koža nije preporučljiva, neki dan su iz applea upozorili Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
Ringke Fusion x I istu cu i na iphone miniju. Vec je narucena:) |
Citiraj:
Najbolja koju sam ikada imao. |
Linkaj nesto
|
Dok sam koristio li iPhone, samo kožna je dolazila u obzir. Čudo jedno koliko podigne mob spram plastičnih smeća, a i poboljša grip drastično. Kad sam prešao na Samsung, naručio kožnu koja je bila teško smeće..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
+1 i mene zanima Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
|
Malo su mi čudni rezultati, 11p svugdje drugo ima bolje trajanje baterije od 11, tipa ovdje:
|
Citiraj:
Valjda autor nije namjestio iste postavke pa bi vidjelo rezultat. Отправлено через Pixel 2 XL |
jedino ekran lcd vs oled
|
Citiraj:
Npr. treba pratiti, ja sam sebi uzeo za 29.00EUR. |
Na Gsmareni, 11 Pro ima manji endurance rating od običnog, čak 8h. Dvoumim se između ta dva.
Pro mi je zanimljiviji zbog oleda, kamere i veličine, običan zbog baterije. Ima li netko real life iskustva s oba? Moram prelomiti jel mi se isplati dati toliko više za Pro |
Citiraj:
PRO ima bolji ekran, ali je manji i nešto mi je kraća bila baterija. A kamera, nisam primjetio razliku. Tako da, 11 za mene ;) Imao sam PRO samo 7 dana, ali da budem iskren, nisam primjetio neku razliku. Osim 3000kn u to vrijeme. :D |
Ono što je idiotski kod Pro je što su preskočili 128 GB. 128 bi bio taman.
Kad vidim cifre od 5000+ kn, jednostavno nemam opravdanja da to dam. Što više gledam te novce na stolu jer moram nešto uzeti, to mi je sve teže dati to na "mobitel". Trebam i novi monitor i čini mi se da ću radije dati više novaca za to, nego za mobitel |
Jerry raskopusao ip12pro
|
Citiraj:
|
11 PRO, što je super cijena.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:57. |