![]() |
Citiraj:
Eto, sjednite u panoramin minibus i dođite na žderonje, ima i kod nas kapaciteta...:D :beer: |
Citiraj:
Prema vama-ne:D To da ih "baš i nema" možeš pričati nekom tko nije bio u Osijeku:p A za Žderonje bi se baš i mogli dogovoriti:) :beer: |
jelc evo znam za siheras...nisam na klopi! al cu doc na cugu...i onih famoznih 10 cuna ti dofurat koje ti dugujem:D :beer:
|
Citiraj:
Šenkam ti tog cenera-barem ćeš imati za "mikić":) |
Citiraj:
btw: ja dolazim na cugu i napokon upoznat forumase!! |
Citiraj:
|
Citiraj:
"treba mi samo na par dana dok ne napravim kopče za vodeno" To je bilo još prošle godine:) |
ah na onu ragu misliš? P kaj nisi odmah rekao :D:D:cool:
|
Citiraj:
ps jelc gotov si kad te vidim:D |
Vidim da me je Mitzek pozabil prijaviti jučer...da se zna, dolazim u "termit modu"! :)
|
Ufff, nema mi starog pa sam se uspjel dokopat neta. :rolleyes:
Dolazim i ja na klopicu...rok....rok.......vidimo se :beer: |
Buljo i komek su se skrpali. Dolaze na papicu. Javil sam mitzeku :)
Mi se nalazimo u pol 5 na trgu pod satom, ak oče još neko nek dođe. Idemo odma u bakinu. Da dođemo prvi i zauzmemo položaje za obračun u 17.30 :D MOj broj moba je 098/941-8902 |
Hmm, podsjeti me da proslijedim tvoj broj moba na alt.sex.bondage.drunkensailorsdressedasmoms ;)
|
Citiraj:
Rađe mi donesi panafla :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nedaj se Fleks!!!!:clap: :clap:
Dakle sutra papica, e btw. kaj je za desert?:D :D :D |
Desert, koji desert? Meso se jede dok se boje ne razliju... :burn:
Jedino će McFishu biti jedna breskvica za desert ;) |
Citiraj:
|
bajdvej, nekima sam već rekel... dolazim, al tek kad završim s poslom (kasno) u "ostajem praznog želuca pi**e proždrljive" modu. uglafnom, cyall
|
Necu moci donijeti fotic jer idem poslije van pa da ne ostanem bez njega :)
|
Zadnji apgrejd:)
Mitzek Jeltz AMD Paske!!! (na uvijetnoj slobodi) Rak Tor (sretni potpisnik 4000-tog posta na Žderonjama) Masni Mrkonja Zed Panorama Sky MentalHarikiri Trek Costa Vucko Fleks Isus Buljo Komek BlackMack DrTom Daddy359 Dawar dk grizli vga killer Ovog puta ću biti pametniji i odmah maznut forumašima lovu za klopu, tak da se poslije ne moram sa tim zajebavati kad se ubijem Žujom:D :beer: |
Citiraj:
|
Ja nosim svaki put ali sam lijen slikat:D
|
Eto, pojedite puno i za mene, a još više popijte. :(
Dobru zabavu, a iduće žderonje u Osijeku! :beer: |
znam da ne gledate al evo uletilo mi nes i mozda uopce nebum dosao...sam ono da nebi bilo da nigdje nisam reko:p
|
Evo ja došao naklopao sam se ufff zakon dolazim i slijedeći put
|
Jao, sve me boli. Želudac mi je doživio nuklearnu katastrofu:D Ovo je bilo jedno od većih okupljanja, došlo je dosta novih pitomaca. Sve u svemu-odlično pet.:beer:
|
Aučččč. Crni grah. Loše. MItzek kundakom ću te zbog tog graha :D
Bilo je super... :beer: :beer: :beer: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:19. |