![]() |
Citiraj:
Također, pogledaj ovdje, ultimativni review i stalno se nadopunjuje |
@morph
Koji je to model marke slucalica? |
Citiraj:
|
Kako modane? Moze link? Nisam bas toliko upoznat.
|
Nema ih u Hrv ;((
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Prvi dojmovi su da su neki zvukovi dosta priguseni ali poigrat cu se malo sa eq pa cemo vidit. :chears: |
Ja ću izgleda morat promjenit ove nastavke. Koristim ove crne sad. Gurnem sluške do mozga i slab mi je bas. Mrvicu ih povučem unazad, dobijem bolju baščinu neg na Sennkama :). Izgleda da je nastavak predubok pa se savije kad gurne slušku u uho. E sad, jel se daju nastavci za in-earke negdje ovdje kupit, zna netko?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
evo i pitanje od mene.... trebaju mi neke jeftine bezicne slusalice... samo za gledanje filmova dok zena i dijete spavaju... sjedim na kaucu, udaljen cca 3-4 metra od telke... reciever odnosno punjac bi stajao pored telke ili na/u komodi... dakle, nikakvi zidovi izmedju, eventualno daska iverice ili staklena vrata komode, ali 99% niti to...
ima li stogod za uzeti a da je jeftino, da radi, da ne moram stajat u poziciji napaljenog tetrijeba da bi dobio kolko-tolko cist zvuk i da nemam nakon sat vremena osjecaj da su mi spljostile glavu? |
da li netko ima iskustva s ovim beat by dr.dre in ear sluškama. da li je to ful marketing, ništa kvaliteta ili? sad si gledam napraviti neku investiciju od 500+-200kn za sluške (inear ili kornjače...one "obične" nikako)pa onda eto na ebayu se daju naći rabljene već za 600kn cca
|
Citiraj:
Pogledaj onaj link koij sam postao. http://www.head-fi.org/t/478568/mult...added-11-13-11 |
naravno da je svaki prijedlog dobrodošao...uglavnom eto tražim što bi najbolje dobio sa svoje novce...ne patim na ime nego stvarno hoću eto što više u nekom cjenovnom rangu oko 500kn...naravno malo više ako je to malo više definitivno isplativije od ovih u rangu 500kn...
imao sam do sad hd200 64omske sluške ali sam ih dao bratu da ima što slušati na poslu...trenutno si na mobitel spojim ep-830 ali pohabao mi se donji dio kabla (prošle su mi trajale 2 godine, a ove isto nakon 2 godine izgleda neće više raditi) pa će to svaki tren otkinuti se pa tražim nešto što bi bila dostojna zamjena za slušati u vlaku, tramvaju, busu, ali i za po kući kad se uhvati malo vremena da uživam := |
Citiraj:
Ako tražiš neke obične sluške za sve, onda bi preporučio MEElec M9. Dosta ispod tvoje cijene, ali kvalitetom i zvukom su odlične. Ljudi se često dvoume jer su "kao jeftine" ali su odlične. I još uštediš :goood: edit- my bad. sad sam skužio da tražiš full size sluške a ne za mob. sorry. zanemari ovo gore Grado SR60 je najbolji do 600kn, samo nije za po gradu Da uzmeš te Grado i ove M9 za mob? Jest da si premašio budget al si riješen duže vrijeme |
jedno pitanje također vezano uz slušalice Beats by dr. Dre, radi se o modelu Solo HD, dosle su kod nas i cijena im je 1600kn, dali je mozda netko slušao navedene?
link... http://www.beatsbydre.com/products/P...id=B5800&cat=1 trenutacno imam AKG K 512 pa sam mozda mislio apgrejdat :D |
Citiraj:
Kaj tražiš od sluški? Odličan upgrade bi bio na AKG K550(izašle nedavno), AKG K242HD, AKG K272HD (akg imaš u Ronisu), ili neke od Grade(sr80i, sr125i, sr225i). Al opet ovisi kaj želiš, kakav zvuk jer se AKG i Grado razlikuju dosta. |
Citiraj:
ma treba mi vise cistine u zvuku, ove koje sad imam imaju dosta izrazen bas a mutne viskoke i srednje tonove, nije nis strasno al dojadi nakon nekog vremena. |
Trebam preporuku kvalitetnih bežičnih slušalica do 600 kn
Imam već više od 10 godina Sony MDR-IF420R i mislim da je došlo vrijeme za promjenu. Obavezno je da ima bazu preko koje se baterija (ili više njih) puni, a da su iste kategorije. S ovima i jednom baterijom nisam nikad imao nikakvih problema i prezadovoljan sam čak i dometom, iako su IR. Ponuda je očajna koliko sam uspio primijetiti i našao sam 1. "stare" Sony MDR-RF840 (postoje modeli 925 i 970 za isto ili manje novaca, ali ne kod nas) 2. AKG K912 kod kojih me smeta to što imaju svijetlo platno na zvučnicima i znam da će se na tome brzo vidjeti svaka sitnica, ali opet uši "dišu" zbog tog platna. Iskustva s navedenim modelima i preporuke nekih trećih, četvrtih...? |
ako tražiš kvalitetu zaobiđi sony jer su kriminalne... pogledaj koju stranicu prije, pisao sam o svojima.
|
Što mi ostaje onda? Ove AKG-ove su na Amazonu od korisnika dobile užasne ocjene.
Daj malo detaljnije koje probleme imaš. Taj 840 model mi ostaje kao jedina opcija, Sennheiser je preskup. |
sad sam pogledo, pa ja imam te 840... nema problema u radu, auto-on funkcija je vrhunska pošto su mi spojene tako da konstantno zvuk ide u njih, ali sound je totalni drek.
edit: nemoj misliti ni da je 860 model raj pošto jedina bitnija razlika je neki kompresijski drek koji koristi tako da slušalice raspakiravaju pakete u sebi i onda je to bolje jer bla-bla-bla + (koliko sam ja skužio) neisključivi auto sound level iliti normalizator koji onemogućuje glasnije slušanje, a i skuplje su 2-3glave :) |
Ni ne očekujem previše od zvuka, inače ne bih išao opet na bežične. Zvučnici rade dok se svi u kući ne spreme na spavanje, a onda slušalice nastupaju. Za pokoji film, nešto muzike tako navečer, teško da mi treba bolje od toga.
Ako ćeš prodavati, javi :D |
ne bum ih prodavao jer ih koristim upravo za istu namjenu... za glas, telka, serije i to su super, jer su extremi spektra totalni crap, basa maltene nema i tako dalje i tako bliže.
ali navečer za pogledati neku seriju - go buy ;) ne moram ti pričati koliko je komforno kad se upale čim ih staviš na glavu + indukcijski se pune, što znači da ti neće kroz neko vrijeme kontakti korodirati ili se izraubati. velim sa praktične strane su vrhunske, ali zvučno su koma. |
Sve znam, ove moje su na istu tu šemu, zato mi je i Sony prvi odabir opet. Moje se pune preko kontakata, nema ni traga korozije ili oštećenja, a hvataju iz prve. Jedino što su izbirljive oko baterija. Ne pune ništa osim 1500 mAh 1.2V. U svakom slučaju, gore od ovih ne mogu biti :D
Probat ću pitati uvoznika da vidim jel se mogu nabaviti RF925 ili 970. Smiješno je da se drže još tako stari modeli, a cijena im se ne mijenja. |
još jedna velika prednost je što ide na normalne punjive aaa baterije, tako da lako zamijeniš ili "središ" baterije sa nekim naprednijim punjačem ukoliko počinju kraće trajati.
|
Pozdrav svima
Može mala pomoć? Dakle kupio sam sennheiser hd202 u 2 mj 2009 god. Radile do 12 mj 2010, desna slušalica izgubila kontakt, garancija, dobio nove. Te rade do danas, desna slušalica opet počela gubit kontakt, čekam svaki čas da opet rikne. Pitanje, garanicja je dvije god, jel to vrijedi i za ove nove što sam već dobio pod garancijom ili? Mislim sutra nazvati distributera, ali kad već idem pravit post, možda me netko preduhitri. Razlog zašto pišem post je da mi preporučite neke slušalice, ovaj puta wireless:kafa: do nekih 500-600kn (Zagreb, ebay,...) Hvala |
Nakon reklamacije, da li si dobio "novu" garanciju ili su ti možda na postojeću nešto nadopisali?
Ja sam imao slučaj da sam dobio HD205 na kojima nije radila jedna slušalica(čini mi se da je bila isto desna) i reklamirao sam ih odmah sljedeći dan. Dobio sam nove, ali se ne sjećam što je bilo s garancijom pošto je bio samo jedan dan razlike. Distributer će ti reći sa sigurnošću proceduru. |
Ništa nisam dobio, u smislu neke nove garancije, samo potvrdu da je problem riješen, da su slušalice zamjenjene sa novim.
Ništa, sutra ih zovem, iako sumnjam da ću išta uspit riješit. Poprilično sam razočaran sa navedenim slušalicama. |
Jel na toj potvrdi bio datum zamjene? Mislim da bi ti garancija trebala vrijediti od tog dana jer ipak su to nove slušalice.
|
Da, piše datum zamjene. Misliš? Vidit ćemo, javim sutra rezultat :)
U međuvremenu, i dalje sam u potrazi za novim wireless slušalicama |
Da, kontaktiraj ih pa ćeš znati točno.
|
Samo da javim, ništa od garancije. Garancija je samo za slušalice koje su kupljene u 2009god i ona je istekla. :baad:
|
Headset za glazbu
Društvo,
Planiram uzeti nove slušalice, prvenstveno za glazbu i filmove (i gaming ali on je manje bitan). Mikrofon mi ne treba. Imam onboard zvučnu (Realtek, mislim da je HD Audio). U užem izboru trenutno su ove slušalice: AKG K404 - 280,00 kn AKG K512 - 330,00 kn Sennheiser HD201 - 239,00 kn Zapravo, mogao bih izdvojiti više ali ne znam do kojeg bi se iznosa isplatilo ići a da ne bude overkill za zvučnu, pa molim preporuke i komentare. |
Možda da potražiš u postojećoj temi?
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=45948 |
Ja bi uzeo AKG K512. Osobno koristim K518DJ i prezadovoljan sam njima. Prije toga sam imao HD205 s kojima baš i nisam bio oduševljen.
|
Mislim da sa HD201 ne možeš falit. Provjerene i pouzdane, kvaliteta zvuka nije u rangu sa hi-fi modelima od Sennheisera, ali za on-board zvučnu su idealne.
|
Onda one prve otpadaju. Ostaje još dvojba AKG K512 ili Sennheiser HD201.
AKG K512 je 100 kn više ali ima garanciju 2 godine (Sennheiser HD201 - 1 godina). Postoji li neka razlika u kvaliteti zvuka ovih modela ili je zanemariva (s obzirom na onboard zvučnu)? |
Kakve su ove Pioneer SE-M390?
|
za te pare vrh... ja sam imao stariju verziju.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:59. |