![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo cool DAG calculator. Ako je to ikome vise bitno jer su datumi tako daleki...
|
Znači tek 2020. će biti 3GB premalo na karticama :stoopid:
|
Lol, ja mislio u proljeće 2018
Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
Tako sam i ja mislio, kada je to neki stručnjak izračunao na redditu xD
A ništa, udarat ćemo još dugo po GTX 1060 3Gb :) |
Citiraj:
|
|
A glavni misterij ostaje: kako će Inno3D znati da je kartica korištena za mining? :roller:
|
Nije nikakav misterij.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mozda neki hardverski chip kao knox na samsungu.
|
Haha,pa nema misterija :D Ne mogu skuzit, jednostavno.
Oism to sto kazes, da pocnu stavljat neke dodatne cipove koji ce ko kod ssd-a pratit "zapis" i rec ti na servisu "kartica je stara 23 dana i ima 23*24 radna sata. Aha, majnali ste!". A sad malo mozak u glavu, jel stvarno mislite da bi poceli sa jos jednim dodatnim cipom od 2$ po grafi? kostala bi jos 20 eura vise u finalnoj cijeni :chears: A da ne pricam zalbe "komp mi je upaljen 24h u wowu jer farmam golde sa botom. Nisam majno"...jooj, svasta se danas vjeruje. :goood: |
Ali ako ne bilježi load, nema nikakve koristi od toga?
Ja PC u uredu nikada ne gasim, i taj čip bi uredno pisao da radim 0-24. A da mi neki hrvatski dućan odbije garanciju jer sam majnao završio sa bi sa prijavom tržišnom inspekcijom u roku odmah. Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne znam dali se negdje spominjao softver za provjeru potrošnje grafičkih kartica. Danas sam nešto tražio po netu i naišao na HWiNFO64, i ne bi čovjek vjerovao ima sve detalje o svakoj grafi i čak prikazuje i potrošnju struje :care: Čisto da imate u vidu kolege, program je potpuno besplatan i radi pod windozama. Stvarno sam ugodno iznenađen koliko je program detaljno i dobro napravljen...
|
Citiraj:
|
|
Ohladit ce se
|
Veći problem za ETH je kada masovno krenu odustajati hobby mineri sa dva-tri riga ili se prebace na nešto drugo.
Ovaj što ima 36 000 mhs ima oko 240 rigova, to je zanemarivo u odnosu na BTC gdje pojedini majneri drže po 6 % ukupnog hash rejta. Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
Nitko ne spominje 20% veci gain na miningu musica od sinoc naspram eth?
A i diff se poduplo :D |
Diff u 7 dana skocio skoro 3 puta. Samo neka naraste na $100 ina konju smo :)
|
Ekipa sta majnate sad kad je diff skocio na ethu?
|
Prebacio se na monero, ako ništa drugo kartice se manje griju/troše.
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
koliko hasha ti prave rx 470 na moneru?
|
Citiraj:
RX480 ~850 h/s |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:05. |