![]() |
Ni meni kad ga trebam :fuming:
|
Šta da kažem osim da je proradio :)
Sada bar neka radi dok ne povučem ovi 200GB HDa ;) EDIT Kako se na yuwi dobiavju pozivnice, imam pun k uploada, i bonusa, a sekcije za pozivnice nema (ono obično pod bonus bude) ? |
vidim da ekipa trazi seedboxove, slucajno vidio, sweseed.com, koliko vidim jedino prihvacaju paypal al ne djeluju mi skupo...
|
Freeleech na BitMeTV-u \o/
I na Whatu isto, ali samo novi torrenti, 6 sata stari. |
Citiraj:
Uplodao sam svoj torrent, skinio puno FLova, sada je ratio ~0.5 a rising :goood: |
Ej koji vam je bolji IPT ili TorrentBytes?
Mislim cudno mi je ovaj IPT je invite only a TorrentBytes ga skoro uvijek pere u brzini uploada novih stvari. Sta vi mislite ? |
iptorrents je puno bolji. meni jedan od najdrazih. lako za odrzavanje i brzine su dobre. imas i bonuse koje mozes zamijenit za gb uploada
|
TB je bolji,jer ima bolesno puno FL,a i uvijek imaju neke akcije i sl. pa sa vremenom mi je postao najsimpatičniji tracker.
|
Evo molim neku dobru dusu ako ima da mi posalje pozivnicu za torrentleech :chears:
|
Citiraj:
|
Heh...ja sam na hdtorrentu
i do sada sam nagurao Upload na 220GB...imam 2mbps, vezu...a imam jednu malu shemicu:)) za skidanje i dizanje SR.a:)) koje je sada oko 2,16...sto je iznimno dobro... Svidja mi se stranica imam dvije pozivnice za poslati...pa ako netko ima barem 50KB upload...neka se javi pa ce mo se nesto dogovoriti, ljudi smo! |
Ja sam dosta izbio sada na what.cdu i HD-bitsima preko ovog FREELEECHa, jako mi je koristio ;)
|
jel moze neko potvrdit da mu what.cd stranica izgleda u redu nakon sto se loggira?
ja vidim samo tekst na bijeloj pozadini :stoopid: |
Citiraj:
|
GOGOGO
The staff at RevoTT are bringing in 2009 with a BANG! So it's time for another Good Will Weekend! For one long weekend only, RevolutionTT will open it's doors from: Friday 1/1/2009 00:00 GMT to Sunday 1/4/2009 23:59 GMT So tell your friends, family members, or anyone to come join RevolutionTT Have anyone wanting to join visit: [Koliko cu ja jos puta morati napisati da se ne stavljaju linkovi?!?!?! Rules - NO dupe accounts allowed. - The doors may close early if max accounts are reached.Last edited by mykb at 2008-12-31 20:07:14 GMT |
Dobar torrent za konzola (Nintendo, PS2, xBox ...) games?
Prijedloge molim. ;) |
Citiraj:
pozivnice se dijele na pretek koliko vidim na stranim forumima i forum.hru ljudi imaju po 10 kom tak sa i nije neki problem nabavit.:chears: |
hrc0 hvala na hintu za revTT:beer:
|
I sad ajde svi na IRC do petog prvog, ako budete na irc-u u vrijeme kad se skupi najvise ljudi, dobivate gratis upload.
1000-1499 - gets you 10gb 1500-1999 - gets you 15gb 2000-2499 - gets you 20gb 2500-2999 - gets you 25gb 3000+ - gets you 30gb Trenutno je 2343 ljudi gore i povecava se, pa niste zakasnili :-). BTW. Vratio se Torrent Damage. Nije ih bilo skoro mjesec dana, sad se vratili sa niti 500 torrenata. A imali su vise od TL-a sigurno, mislim da i RevTT-a. Je da su imali jedno od losijih sucelja, ali nadam se da nisu to radili samo da predju na Gazelle :/. Koji nekako vise odgovara specijaliziranim trackerima kao What.cd i PassThePopcorn... A valjda oni znaju bolje. |
Citiraj:
|
ExtremeBits ima freeleech u narednih pet dana :chears:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
E baš sam našao vrijeme za traženje pozivnice. :D Strpit ću se nije hića. |
Citiraj:
Al kako to obično biva, onda je par nadobudnih te pozivnice prodavalo, mjenjalo, javno okolo nudilo i ko zna šta radilo i onda su staffoci popizdili i skinili sve pozivnice, te navodno rade na nekom novom sistemu koji pozivnice neće davat šakom i kapom, već će pazit kome i koliko daju. Ja se ne sekiram, vrlo sam cijenjen user tamo:lol2: |
Citiraj:
Hoću reć imaj me u vidu jer uskoro kupujem Nintendo Wii. Ali ako nemaju neki izbor za konzolu netreba mi. |
držim ratio na demonoidu oko 10 :) 2/20
jel mi može poslat netko pozivnicu za bilošta... sad imam puno slobodnog vremena pa ostavljam da se po cijeli dan seeda :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
hvala na infou |
Citiraj:
Koji je to dobar tracker kao protuusluga TL-u? RevoTT (sada je free upad, ali ubrzo ne bude vise)? hd-bits.ro? Imao sam prije puno vremena TL, ali tada sam bio nesavjestan korisnik :) Sad sam nesto bolji :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:36. |