![]() |
Jelc zabilježi i mene za petak
|
Opet apgrejd:)
Mitzek Jeltz AMD Paske!!! (na uvijetnoj slobodi) Rak Tor (sretni potpisnik 4000-tog posta na Žderonjama) Masni Mrkonja Zed Panorama Trek Costa Vucko Fleks Isus mc_fish BlackMack DrTom Daddy359 Dawar dk grizli Danas smo Mitzek i ja bili kod bake na dogovoru-sutra joj trebam javiti. Tako da ako ima nekih promjena-javite. Klopa će biti u 17.30 tako da i oni koji rade i nisu blizu stignu doći. Ostalo klasika-šest bani, to je klopa i jedna cuga. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I ja se slažem s tom računicom:D
Mislim i u redu je, on je i započeo cijelu stvar:p |
Citiraj:
|
Ma, ko vas jebe:D
Tor i ja se nalazimo prije nego kad dođe ostatak Žderonja, platimo jedan drugom par :beer: :beer: :beer: i bog :p Upravo se spremam za pol vure maznut malo veću količinu špageta sa mljevenim...mljac:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ovak ja nisam 100% siher dal cu klopat jer neznam kad bum free...zena, a i frendovi iz razreda me zovu na klizanje cet/pet...pa cemo vidjet...al cu u svakom slucaju doc pozdravit...pa makar doso u 11:D mozda dodem i ranije...vidli bumo
|
Citiraj:
Sad bi išel nanovo brojat al mi se ne da 154 posta unazad brojat. |
Plaćenici, 5, 6, 7, 8, 9, 10, ....... kolona.
Videjet ćemo na žderonjama tko ima protekcije. Tak ću sa sigurnošću znati koga je sve vrbovao.:D :beer: |
Citiraj:
pih! |
i zli Nagus se je prijavio Debelom Šhefu da dolazi po sljedovanje papice,a morti i kakva trgovina padne...:rolleyes: :D
joooj,ovo buju rekordne Žderonje s Debelim Shefom na čelu stola ili gdjegod,sam da su plate zubli keru......: nuts : |
koji dan kolko sati? nisam pratio, nisam bio pri kompu...
vjerovatno dođem na pol vure... :) |
petak. 17h i 30min...
|
Možda dođem tak negdje oko 6...ak me puste iz škole...al ne bum mogao papati:(...
|
Citiraj:
Kaj onda-dolaziš na klopu ili samo poslije lokat??? |
kao sto rekoh neznam:)
ak se ide na klizanej doem oko 6 i idem oko 7...pa opet oko 10-11...vidjet cu jos je sve otvoreno sutra... |
Sutra javim točno al zasad Komek i ja idemo pa nek nas se uvrsti u popis.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zapravo ni ti nam ne trebaš :p :D Sad sam na pripremama sa 3 bureka. Ubil bum se sutra :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jebiga, dva tjedna prije sam objesio kad su Žderonje da si svi mogu osloboditi termin... Buljo i Komek-pišem vas na listu. Mitzek Jeltz AMD Paske!!! (na uvijetnoj slobodi) Rak Tor (sretni potpisnik 4000-tog posta na Žderonjama) Masni Mrkonja Zed Panorama Trek Costa Vucko Fleks Isus Buljo Komek BlackMack DrTom Daddy359 Dawar dk grizli Kristuš-ovaj put neću zaboravit, DVD Zeppelina mi je već u torbi.:) bdw-vraćaj cooler:p |
Šta nisam u ZG?!?!?!:fuming: :fuming:
BTW jedu se palačinke s puuuno kinderlade i gasi se sa pudingom od vanilije! :D |
Danas široki rezanci, teletina i nekakav umak...za večeru a u svezi glede visinskih priprema za Žderonje nabavljeno je:
Špek Ljuti feferoni Ovčja feta Za čitanje i sendvič prije spavanja žemlje+mortadela sa maslinama+kefir:D |
Citiraj:
Proljeće čisto zato jer onda još nema komaraca:p :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:38. |