![]() |
Uzmi killer sli ako nemozes povuc do asus x370 prime
|
Citiraj:
|
Šteta, baš mi je ta TUF bila zapela za oko. :D
Izgleda da bi mogao proć i sa AB350 Pro4, vidim bez problema gura R7 1700 na 3,8GHz a ja planiram uzet jadnog R5 1600 tako da ne mislim da će bit problema... :fiju: |
ATX verzija te ploče košta preko 700kn, osobno bi tu radije onda B350 prime plus, ima kvalitetniji vrm, a i prema svemu sudeći i zreliji bios i ram podršku od as rocka
Poslušaj od 1:30 (par dana star video) https://youtu.be/SpFWNqySYbw |
Hvala!
Ništa, odustajem od AŠrota... :D Vjerovatno onda bude neka Asusica. Još me uvijek ona TUF vuče ali ništa nemogu nać o njoj. Nevjerujem da može bit lošija od B350 prime plus... |
Obadvije ploče koliko vidim imaju agesa 1006b biose tako da što se tiče rama mislim da i jedna i druga imaju ok podršku. Malu prednost bi ipak dao asrockici što je i mene privuklo na matx verziji (isti layout kao i atx) je što ima usb type c i 2xm2 slota. Ali na kraju mislim da ne možeš pogriješiti koju god uzeo jer su sve te ploče dobre.
|
Uzeo na kraju Asus B350 Prime Plus i R5 1600.
@ SaleFFS To je i mene privlačilo, dosta su dobro opremljene te Asrockice. |
Ma biće dobar i taj ejsus. Mene je privukla mogućnost ugradnje 2 ssd-a na m2 slotove jer svakako planiram u budućnosti kada finacije dopuste kupiti 2 komada i biti cable free. Onda će mi samo gpu i matična biti spojeni na napajanje :D
|
ja sam diga novi bios, malo olabavia vodeno na procu i za sad nema probelma s code 8
te da se nakon sleepa zblesira, triba još istestirat, al čini se uredu |
r5 1600, radi mi na 3.7ghz 1.16v jel to ok? jel zdravo da u racunalu koje radi non stop frekvencija fiksno stoji na tih 3.7ghz, umjesto 1500mhz u idleu sa stock postavkama? sa stock postavkama idle "package" reading je 12w, ovako fiksno postavljeno 20w, moze li se osjetiti na racunu struje ili dugotrajnosti komponenti?
![]() |
jeli povjerljiv intel burn test na ryzenu? pitam za ubuduce kad mi zatreba,dosad sam ga korstija samo za intel proc...
Poslano sa mog Redmi 3S koristeći Tapatalk |
Je.
Sent from Mobara |
Mommistake, šta si dobio na kraju 6 core?
U ovom skrinšotu HWmonitora ti piše cpu#5 pa nakon toga cpu#8 pod utilization.. |
Citiraj:
Meni se kombinacija Realbench+OCCT+Witcher3 pokazala idealnom, što ne znači da ga Prime neće srušiti nakon 4 dana, ali j*be mi se. |
Kako god :) davno su prošla vremena gdje treba proca klati 48h i onda ga proglastiti nestabilnim nakon što je pukno Prime u 47. satu :D
pogotovo za destopis vulgaris korisnike :) |
kolega peskao R5 1600 i dobio osam jezgri. ;)
|
Taj R5 jel bio jedan od onih tjedana koji su 8 jezgredni ili neki drugi (pitam jel je moj 34. tjedan, a još ga nisam probao)
|
i kakve sad koristi od ''viška'' takih jezgri sta to nisu iskljucene shebane jezgre?
Poslano sa mog Redmi 3S koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Koji tjedan ovo ono? Citiraj:
|
Citiraj:
Sumnjam da cu ga nagovorit da skine hladjenje da zadovolji znatizelju :) |
imam cudnovatu anomaliju sa realbenchom, procesor prolazi prime occt i intelburn, ali javlja instability detected u realbenchu samo kad je ukljucen screensaver :bonker: bez screensavera prolazi
|
Citiraj:
|
Jel netko zainteresiran za kupnju mog ryzena 1700 + asus crosshair VI hero? Dao bi povoljno...
|
Jamačno će otići brzo :) kofi lejk zove, a ? :D
|
Evo, flashao BIOS, jučer došao, verzija 3203, AGESA 1071. Nadao sam se da će mi memorija G.SKILL F4-3000C16D-16GISB proraditi na 2933MHz ali jok, i dalje sam na 2666 MHz. Očito nije to ta prava kompatibilna memorija. Mislio sam ovu prodati i kupiti FLARE X ili FORTIS ali sudeći po YT testovima, nije velika razlika u FPS-ima između 2666 i 2933 tak da ću ju ipak zadržati. Inače, šteta kaj se nisam prije kupnje više informiral koju memoriju uzeti :( P.S. Usrao sam se kad sam radio update BIOS-a, eto :)
|
Hah. Ja nisam taj zadnji stavio, tek sad vidio kada si ti napisao da je izasao. Meni sve radi na ovom tako da :-D ali puknut cu zadnji definitvno gore za koji dan
|
Ne znam koji da stavim sutra-preksutra. Jel probao tko sa x370?
To je ako se ne varam ona agesa koju sam ranije linkao koju kao nema potrebe stavljati https://www.eteknix.com/amd-agesa-1-...ridge-support/ |
Citiraj:
Obzirom po kojoj cijeni dajem komplet, uvjeren sam da ce odmah otici... |
Citiraj:
|
1001 verziju sam ja imao, tj jos uvijrk imam. Ram mi radi i na 3200 ali nisam testirao stabilnost, wind se normalno dignu. Proc 3.6 sa 1.27V
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:38. |