![]() |
heh...2 umorna ratnika.....
nakon kolinja i silnih isprobavanja...:rolleyes:
|
Re: heh...2 umorna ratnika.....
Citiraj:
|
Re: Re: heh...2 umorna ratnika.....
Citiraj:
|
eeehhh..
to mi i žena priča... i veli mi da nahranim jadnog malog, gladnog ...a on........:rolleyes: :D
|
Re: eeehhh..
Citiraj:
|
Citiraj:
Imate skupa 200 kg ziher:p |
Re: Re: heh...2 umorna ratnika.....
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni stara spekla kolače za Božić, potamanil sam već prvu polovicu :Di sad ih je sklonila na sigurno. :( Puricaje već tu a odmah je zela i Patku za novu, sad još da se sarmice naprave... Krajem siječnja veliko žderonjsko obžd.., ovaj.... vijećanje. Dolazim ak bum bio ustanju hodat, kak jejrenulo bum si moral naručit prevoz za invalide od ZETa,bar da buju u nečem korisni. |
uf, ja tek razmisljam koje cu kolace peci:confused:
nemam bas vremena, koma je to kad moras putovat svaki dan 80 km na posao :(...a jos k tome u petak radim do 7 navecer... no, mislim da cu danas poceti s onim suhima...išleri, vanil krancli i sl...a u subotu cu peci prave, s kremom :) jedino kaj imam je sarma :)...i danas se spremam raditi i francusku :) i dok razmisljam o tome sto cu sve kuhati klopam neki "jesenski" kruh (jako je fin btw:)) sirni namaz i zimsku :) i pijem kavicu, ofkors ;) |
Punica me razveselila jučer(da ljudi i to je izgleda moguče) kad mi je u ruke dala plečku sušenu tip:livanjska domača!Narafski da je napomenula da ju nesmijemo do vikenda otvarat al moral sam ispitat kak bum ja to rezal pa sam i narezal malo! :D :D
|
Kad smo već kod kolača.
Top lista: Pita od jabuka. Slana štrudla od sira. Čokoladni sa rogačem i jabukama. Čokoladni parfe. Ajde-može proći i voćni. Onak-biskvit/voće/želatina/ Par puta ponoviti i obložiti šlagom, čokoladnim mrvicama i popikat gore višnje ili jagode. Tu su još i torte (čokoladne, nezdrave, sa hrpom maslaca i mekanim i sočnim biskvitom):D "Kremaste":) I to bi bilo više-manje sve. Jako slatke kolače ne volim. Sutra je predblagdanski ručak (samo punica i ja:D ) špinat, pire, i još razmišljam da li bi ispekao prednju ili stražnju četvrtinu malog pu-ajceka.... Hijaoooo... :beer: |
Top:
Mađarica. Već je u friškaću samo joj fali čokoladni preljev, i rum kuglice. A sutra ću radit Orehnjaču i Makovnjaču.:) |
Kremšnite:)
Mađarica Lambada Bijela pita Orahnjača,makovnjača ali dok je friško I svi kolači sa kremama:burn: |
nema do mađarice. al prave. ne s pudingom i ne s keksima :fake:
tulumbe urmašice tradicionalac, kaj ćeš :) |
Sestra radi madjaricu a za ostalo me zaboli :D
|
Citiraj:
Krema mora biti sa karameliziranim šećerom.:) |
Citiraj:
|
Lambada:neznam napamet budem prepiso recept pa stavio,Uglavnom puding od vanilije kuhan na juicu,standarndi biskvit+petit keksi i gore preljev od čkolade.
Bijela pita je slična mađarici samo kaj je bjela krema:D |
Kaj nije Lambada logo od HL
|
Citiraj:
|
Jep:clap:
|
ma jeo sam to al nemam pojma kak se zove(sad znam).moguče da sam i kuharicu pojel pa zato :D
|
Moja žena bu radila Jaffa kolač, kolač od jogurta, mađaricu, a već su gotove rum kuglice i suhe kekse.
A ja sam upravo završio sa orehnjačom i makovnjačom.:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Svinjica je ispecena u krusnoj peci(cirka 35 kg ciste vage), francuska gotova i sve ljepo stoji a meni NEDAJU jesti prije Bozica!!!:eek: :grrr:
Od slatkog dijela vidio sam da su napravili mađaricu,boem(njam) i hrpice od corn flakesa!!! |
A baš je svinjica od 35kg čistoe mesine:clap: :rolleyes:
|
Amdejček, da nisi se slučajno usudil pozabit moju desetinu kad budeš dolazil sa donacijom..:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
|
heh,novi Žujin maneken...
eto..
|
heh....
Amdejček je imal čast prvi degustirat probnu seriju sušenih klobasa...
kak je pozabil donest desetinu, tak je i on dobil same za pod dvojkicu da omiriši.... židov je židov......:rolleyes: je, a kaj bum ja do ljeta rezuckal....:D :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:06. |