![]() |
AAAA! :D
shto se tiche plachanja, nije u redu. mozhda je tko pozabio, pa neka se malo zbroji i sjeti shto je i kako je bilo. |
Citiraj:
makar sam ja na jednoj slici dolje ispao prilichno napusheno, a ustvari sam psovao renu shto me slikao. |
Poz svima
Isprike što nisam došao. Dogovorio sam se s Mrkijem da se nađemo prije i sve 5, onda me zvao buraz da mi je djed umro. Maloprije sam došao doma. Ako je netko za pivu kod bake u sljed par dana na moj račun, neka mi se javi, stvarno mi je žao što nisam došao i upoznao sve vas manijake. Al bit će još prilika. Jelc, sorry za listu, daj broj računa da uplatim lovu il bar platim cugu. Poz |
Citiraj:
Al oko njega treba mrežu stavit, BlackMacku je u žaru borbe za šampinjon skoro utopio fotič... Eb ga riba neznaju svi plivat. : evil : |
Ne mogu prežaliti Žderonje meeting, dok ste vi krkali, podrigivali na Žuju a neki bogami i ne plaćali svoje račune, ja sam mjerio autocestu prema Županji a za večeru sam u hotelu dobio pire krumpir ( instant) i John Steak: čitaj džon stejk tj. žilavo i neprobavljivo. Ipak, hotel Lav u Vukovaru iskupio se besplatnim bežičnim pristupom internetu pa sad koristim tu blagodat.
|
Citiraj:
NEgo kad se vratis nazovi da ti dam Samovu grafu;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo odabrao sam i ja par skikica :D:D:D
Da vidite kakve njima misli kolaju glavom... Bez komentara :D Mitz jr http://www.imagesforme.com/images/7616DSC01244.JPG Buljo http://www.imagesforme.com/images/4588DSC01253.JPG Mrk0nja http://www.imagesforme.com/images/9510DSC01254.JPG Rendula http://www.imagesforme.com/images/4185DSC01255.JPG Ren mi se osvećuje, nije stavio ni jednu sliku di sam normalno ispao...:D Sve neke šiptarske :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
evo ga, nisam niti sumnjao da na jednoj slici rendula neche odoljeti,
i barem malo poduvati. ;) samo za 4 osobe nisam znao kako izgledaju, ostalih sam skuzhio sa slika od prijashnjih zhderonja. upoznao sam i staro changrizalo ;) i u jednom trenutku preko uha i chuo kako se zove. :) mr.tor je brzo otisao pa nismo stigli popricati malo. ;) a ekipa sa cod2 je zabavna kao shto sam si i mislio, i chuo do sada preko TS. :) vjerujem da se vidimo i na iduchim zhderonjama. |
Citiraj:
Tko je staro čangrizalo? Mitzek? |
E bome za iduće žderonje sjedam na vlak i dolazim, budem ukrotio i Srkya pa budemo došli, Veki nam je u vojsci...
|
Citiraj:
a dobro, onda ima vishe starih changrizala. :D ;) |
Aaaa, nas Ajgora ima pun k***c, još od prvih Žderonja se zovemo nickovima da se pola stola ne okreće kad neko zove nekog Igora:D
Zovem Tora na telefon i razgovor izgleda ovak: Dobar dan, Igor pri telefonu-da li je Igor doma? Viče Ana-Igoreeeeee....Igor na telefonu... A ovaj će-a koji Igor??? (od nas xxx) E, jebiga onda... Pa se zato zovemo nickovima:) |
Citiraj:
:clap: :clap: :clap: |
Citiraj:
Je to je tak kad se svi koljete za šampinjonima, ali moram priznat nije mi bilo svejedno vidit Canon-a prelivenog sa čašom Cappy-a : sweating no sve je OK ;) BTW: prosječan tanjur zgleda ovak (sorry kaj je mutno ipak sam moral branit to blago od lude ribe) : DualWiel : CoolRamb [img=http://img89.imageshack.us/img89/1580/img11120vp.th.jpg] |
@ jelc
chujem ja netko iza ledja govori "igore", pogledam ja, baka neshto pricha. opet "igore", baka pricha sa jelcom. ma damn, nije vrag da je josh jedan igor ovdje. :D :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Inače meni je bilo super pa me žalosti incident sa cehom. Izgleda da bumo morali iduči put postaviti priručni Bakina kuhinja punkbuster verzija 1.0 - sačekamo da neko sa guštom krene natezat kriglu - opa gillette pribor na grlo ( verzija 1.01 rabljani i verzija 1.02 hrđavi) i : A dečec si ti to platil: axeman : : finger : |
Citiraj:
|
Drugi put ćemo isprintati više lista i dvije dati konobarici i baki.
Pa kad netko naruči cugu-samo mu se "zacajhne" recka:) I mir. |
Citiraj:
Žderonje su i tu a bogme i na COD2 threadu. Da nema "starih šišmiša" ne bi bilo ni Žderonja ni PCE servera. Gori smo od Borga-sve smo asimilirali.... |
decki, fali jedna slika :D Di je ona kad smo se doslovno grabali za hranu (za drugu rundu)???
A je jucer bila zajebancija, cak nas je i baka morala van sterati gaseci nam svjetla :) Sve u svemu, fenomenalno, Riječanima svaka čast, a ostalima neka ovo bude poziv na buduce žderonje ;) P.S. Al na kraju veceri, slusat Daddy365 kako hebe ove Ogame-ovce u mozak, predobro :D P.P.S. Jelcu smo nudili da skupimo zaostali ceh, al covjek je strasan, nece ni kune uzet...Tako da Jelc, mislim da ti je puno bolje da i baki das jednu kopiju popisa ili da si svako placa svoje na kasi...tak i tak je sve po 10kn od cuge, barem piva il kola il sokic |
Citiraj:
|
Citiraj:
: cheers2 : cheers2 |
super jelc, to je i najbolje za napraviti!
i nema da vishe netko pije, a da ne placha. @MM :D :D zderonje i cod2 i sluzhe za spam. no nemojmo to nazivati spamom, spamom se ipak karakterizira neshto drugo. ovo je prije ugodno chavrljanje sa ekipom. ;) |
Citiraj:
Ja sam ozbiljan samo kad se radi o poslu... Citiraj:
I to je to. Otprilike ovak. Rendula: Klopa+cuga 60kn Sok 10 kn Tri jointa xx kn:D Ukupno-xxx I nema van dok ne tipla. |
Hoćemo ponovit Žderonje sljed tjedan?:(
Da Panorama i ja reguliramo na ulazu ko plaća ko ne. Btw, jesi ti iz Laništa Panorama? Znam da je Zed susjed. |
Evo da i ja zahvalim domacinima na ljubaznom prijemu, pohvalim dobru hranu i atmosferu i nadam se da se vidimo ponovno na sljedecim zderonjama.
|
Mi tu, wonts tu tenk ju for jor hospitaliti...
ako ima šoleta, vidimo se i drugi put :) |
Samo se opet ovako dogovorite a nadam se da će kolege iz Osijeka i Varaždinci učinit isto kaj i vi:)
|
shole je uvijek tu, golf na usluzi, zec u loncu.
|
Znači 20.5 se opet vidimo:D
što se tiče plačanja ceha nije u redu da jelc sam plaća nečiji nemar i neozbiljnost:( |
Meni je žal kaj epox nije došel :D
A bilo je jebeno jučer, al ovo sa cehom je fakt ono razočaranje velko. |
mislim da ovo sa cehom nije bilo u redu...
sljedeci put starom nebumo dali da jede dok ne naplati svu cugu... da vidimo ko ce ga odbit gladnog kad pita ..."cuj decec si platil"... uglavnom do sljedeceg puta bilo mi je drago!: CoolRamb |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tužno je da se na Žderonjama povede pitanje novca. To je mjesto bilo i ostalo rezervirano za Paskea kao službenog prigorskog židofa.
Glavno da smo se dobro upoznali, zabavili i ispričali do sita. Svaki puta nas je sve više i više. I stvarno smo postali kao Borg, ali na dobrovoljnoj osnovi. Tko može odoljeti glavnoj temi Žderonja? Čak je i MM morao vizualizirati Žderonje u svojoj glavi da bi preživio to. Postoji još jedan bed koji se ne tiče novca. Naime ja sam MORAO piti STELLU jer su se neki pravili eventualni po pitanju Budwaissera. I još se jednom ispostavilo da su ove forumske pive vrlo virtualne i da trebam primjenjivati metodu MM-a da ni ih dobio. Sada štrajkam. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:40. |