![]() |
Citiraj:
|
BNet je podigao brzine sa 4 na 8, ima li kakvih info da li ce sad i T-Com uciniti isto?
Sorry ako je vec bilo isto pitanje :) |
Citiraj:
ne |
Citiraj:
|
Joj opet t-com dijeli škart diskove koje je verbatim bacio u kontejner iza tvornice.
Vec vidim 15-20 topica o bad sectorima. Savjet svima koji su uzeli ili planiraju uzet disk: Cim ga dobijete izvadite hdd iz tog govneta od kucista, kuciste bacite u smece kao i onaj tanki single usb kabel s kojim vjerovatno dolazi. Stavite disk u ICYBOX. |
Citiraj:
Pa za sad nisam cuo probleme od frendova koji su produljili ugovor ( dok je bio onaj disk 250 gb ) hmm, ima "garu" 24 mjeseca..... Za 1 kunu je ok.... |
Ili ga pukunt u komp :)
|
ja ga imam vec skoro 2 godine i disk radi bez ikakvih problema
|
Btw, tko dostavlja te diskove ? Koja dostavna služba?
|
meni je intereuropa dostavila u 2. mj.
|
Uglavnom Intereuropa vrši dostavu za t-scum.
|
moraju sa necim privuci masu.
|
Hvala, i kolko ste cekali ?
( malo sam nestrpljiv po pitanju tih stvari ) :D :) |
Citiraj:
I normalno da ne znaci da ce svaki crknuti ali bilo ih je... |
Citiraj:
nepotrebno,, :) Ha kaj da ti velim.... Ak crkne nek crkne, za1 kunu je bil dobar :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako on crkne dobit ces ti drugi radi garancije ali odu ti fajlovi koji su ti bitni. Tako sam bar ja popusio, uspio sam spasit nekih 50%, ostalo je nestalo. |
Ističe mi ugovor za internet pa bih ga htio produljiti i uzeo bih taj vanjski hard pa me zanima dali se ugovor može produžiti preko njihove web stranice tj. preko online formulara ili moram otići osobno u t-com centar??
|
mozes preko web stranice, a mozes i nazvati sluzbu za korisnike, ne moras ici u t-centar
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ukucam svoj broj telefona, ispunim one podatke i kad kliknem na "Nastavite s prijavom" ništa se ne događa, neće prebaciti dalje.. ?? |
Citiraj:
imaj spreman OIB I eventualno username od DSLA... |
Mozda imas neki program koji sprječava pop-up
|
evo upravo produžio ugovor......sad čekam verbatima
|
ja sam ga također naručio. željno ga iščekujem i nadam se da će funkcionirati kak treba
|
Evo danas stigao disk , radi se o ovom modelu
http://www.verbatim-europe.co.uk/en_...0gb_22153.html . :chears: |
Citiraj:
uglavnom taj disk sa linka je a unutri je samsungov hdd,za sada super zadovoljan!:chears: |
ja sam ga u četvrtak(na praznik) naručio i jučer navečer mi je stigao. zasad su ažurni
|
di se online vidi bez da idem papire tražit,kad ugovor ističe??kad ugovor ističe za 15 dana,1 mjesec 3 mjeseca??
|
Jučer produžio ugovor preko telefona i već mi je danas ujutro stigao hard:)
Stvarno su nekad brzi ovi iz t-coma..svaka čast:goood: Eh, kad bi tako bili brzi uvijek, bilo bi dobro.. |
u cet online narucio,danas stiglo
|
nisam ni bio pod ugovorom,sad podpiso,čeka se diskač.
|
Citiraj:
|
Pa nisu svi isti, Verbatim pakuje samsunge, toshibe, hitachi...
|
da je marka cunga lunga nema veze...HD ima garu 2 godine
|
Citiraj:
evo slike http://www.pohrani.com/t/D/t/7h3QT84/verbatim.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo stigo disk prije 10 min, i ja sam dobio samsunga, radi savrseno.
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:22. |