![]() |
Citiraj:
btw ,fallout je odlična igra bez obzira na enđin. još ti kao stalker u mirovini ovako nešto napišeš... enivej, ajmo reć i da 4/4 i 4/8 rajzeni budu osjetno lošiji od trenutnih plavaca, amd će ih opet pozicionirat cjenovno dobro i opet će kljucat intelu po glavi. kud sreće da su godinama unatrag tjerali intel da ne spava... sad bi svi mi u kantama imali 8/16 i vjerojatno cijelu ergelu igri koje to dobro koriste. |
6/12 recimo ne može imati lošije gaming performanse, a 2/3 cijene R7 1700... Mislim da će taj biti najveći hit
E sad što se tiče 4/8 na njihovim performansama u recenzijama sa gtx 1080Ti će dosta imati utjecaj funkcioniranje SMT-a - može odmoć, a može i pun kurac boostat (preko i7 4770K performansi teoretski) |
|
Vidiš zgodno. Samo jbga pokazuje samo jednu (ne znam kako bi moglo biti za sve), ali nije beskorisno jer često kad krene jedna throttlat idu i ostale (ne mora vrijediti za stress test)
|
Pa to podesiš kako želiš, tj. koliko ti stane na displej prek aide, imam to od pamtivijeka. Za FX sam imao po svim jezgrama. I dalje misliš da nisam mogao pratiti kako mi komp radi u igrama?
|
Onda OK. Ako ti je radio na 4.3ghz i sa rx 470 vidiš ogromnu razliku, onda je fakat preloše za fallout 4
|
Citiraj:
|
Nikako. Već imam štrik spreman da se kačim na najbliže drvo.
|
Fallout 4 mi radi sve na ultra sa FX i R9 390.(1080p)
Stabilnih 60 FPS. (CPU 4,8ghz) Nisam znao da ovdje ima toliko 4K gejmera.:kafa: |
Citiraj:
|
|
An In-Depth Look at Ryzen's Gaming Performance: 16 Games Played at 1080p & 1440pNa kraju ispadne 10% razlike izmedju 1800X i 6900K u 1080p rezoluciji. SMT u nekim igrama dosta digne FPS, sad ce netko morati napraviti tablicu s popisom igara u kojima treba gasiti SMT :D. Valjda ce to nekako rjesiti, rekao je lik da ce raditi nove testove kad se pojavi fix za SMT.
|
Mogao je jos nabaciti test u 4K, tu bi bilo veselja za quad core. :)
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Znači gaming, ništa. Ne isplativ prelazak. Posao - 90% Photoshop - nesplativ vs 7700k. Pa bokte, fakat se moraš bavit SAMO cinemom da bi bio isplativ jedan 1800x (grabs popcorn) :goood: Trebali su ga nazvad RenderZen :P |
Zbilj bi volio da AMD propadne, da ne postoje više. Onda bi bilo sve divno,i krasno. Svjet bi bio bolje mjesto za život.
|
Citiraj:
|
Tako je. Onda bi imali:
Celeron - 1c/1t - 99 usd Pentium - 1c/2t - 149 usd i3 - 2c/2t - 199 usd i5 - 2c/4t - 249 usd i7 - 4c/4t - 399 usd /// 4c/8t - 499 usd /// 6c/12t - 999 usd usd /// 8c/16t - 1499 usd I fakat se nebi sekirali. |
Citiraj:
|
Ma znam da trolla :) ja isto pa sam se nadovezao :D
|
Citiraj:
Krivo. Imali bi P4 NetBurst procesore po "povoljnim" cijenama :no2drug: Kakav multicore, kakvi integrirani memorijski kontroleri, kakavx86-64, kakvi bakrači, to su sve AMD-ove vradžbine :D |
baš mi treba ovaj jedan ryzen da mogu vrtit cinebench dok raspravljam po forumu i slušam muziku
|
Zanimljivo kako niktko nije spominjao 8c16t procesore u "ne treba mi" kontekstu dok su postojali samo intelovi po 1000+ dolara, a sad kad se slične performanse dobiju za pola te cijene onda svi grakču da kome treba 8c16t procesor :lol2:
|
Škot
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Škot rastura :)
Zanimljivo uvijek to sistematizira kroz skoriju povijest. Još ću definitivno pričekati neko vrijeme sa upgrade-om :) |
Ma škot je legenda, tip zapravo istražuje prije nego što nešto kaže, da nebi ispalo da valja gluposti. Oh well.
|
Kako je škot primjetio, brki bi bio upgrade prelazak s 2500k na FX-a :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:23. |