![]() |
Citiraj:
A junetina mekana ko putar. |
Citiraj:
I još polit sa onom finim saftom od pečenja...mrmlj... |
...danas na meniju sarma...finoooooo :)
najvise volim sarmu s kiselim vrhnjem...vrhnje bas osvjezava i super mi pase uz kiselo zelje... |
Lagana večera:
Juneća jetrica sam narezal na šnicle uvaljal u brašno i ispekel. Na kraju sam samo u vruće ulje bacio malo češnjaka i sa time prelijao jetrica. Sutrašnji ručak: Plućica na kiselo. |
Pojeo juneču juhicu (4 tanjura) i 4 arbuna upravo sa maslinovim uljem (domače, sa mljeta). Milina
E BTW na ponos svih žderonja imam kulju iz tjelesnog ( bio na jednom od cca 15 sati ) :D |
Danas kelj:(
Ajd, valjda će ga popraviti raženi kruh i onih pet krmića sa strane...:p |
meni je kelj dobar kad se fino zacini i malo propasira :)
danas...bolonjez...:cool: ajde, dajte mi neki prijedlog sto da se napravi za grickati kad ti dolazi jedno 15-ak ljudi i nemas vremena bas kuhat za pravo a zelis im ponuditi nesto vise od samo chipsa i stapica :confused: |
odi u slastičarnu i kupi slane i slatke grickalice kolačići i peciva.
|
Baš idem čvaknut koj čvarak i feferon:clap:
|
Citiraj:
Nego-da li je netko od Žderonja probao već Božićnu Žuju??? Ja jesam neki dan-nije loša. |
Citiraj:
|
koja je uopce razlika? i cijena je?
|
Pa vani je već desetak dana.:)
Malo je punijeg okusa od vulgaris Žuje. Meni je ok. Uglavnom-bolja od prošlogodišnje. |
a reci mi kakva je u odnosu na strongicu, koja je meni dosta bolja od obicne...makar se neki i ne slazu.... ;)
|
Citiraj:
Možda sam do sad popio sve skupa 2-3 Stronga... Onako od oka, bolje mi paše Božićna. |
Citiraj:
nisam ni znao da je ima. god damn...ne pijem pivo vec tjedan dana jer mi je GRLO OSLO KVRAGU! :fuming: |
Citiraj:
Ali mora biti sobne temperature. Muzira i lagano čisti grlo od naslaga, a alkohol dezinficira. Malo progrgljaš i progutaš. Btw kad si vidio pijanca da ima upalu grla.:D |
Citiraj:
Od toga bi se pobljuval: suicide Ja i po ljeti i po zimi samo hladnu.:) |
pa nego kako drugacije. obavezno u fridge neko vrijeme, i samo tako se pije.
|
Citiraj:
nema goreg od hladne zene i vruceg piva. katastrofa. a ja sam poznat po tome da ločem pivo samo kad je CHILLED al ono...FIIIINO chilled. nista "pola sata je u fridgeu" i sl. ima da se OROSI ,da me ruka boli kad ga drzim....e onda je pivo zakon. tak da...AMD..um...ovaj...NIKAD vise ne spominji toplu pivu...barem meni i Jelcu. :D :D |
Sobna temperatura nije 37 nego 15 - 18 kad ju držim na podu kuhinje u čošku.
|
Koliko ja znam sobna temp. je 20-25 stupnjeva!
|
Ah.:)
Danas me je ulovilo za juhom-pa sam napravio juhu od gljiva. Ovog puta sa šampinjonima, krumpirom, i na kraju se stavi kopar. +kiselo vrhnje, tak jasno. U-bi-o sam se ko zadnja svinja:p Rok. |
Ja sam već u jutro oko 06:00 mrknul jednu poveću buhtlu sa čokoladom i jedva sam dočekal 11:00 sati pa sam si pojel pola piceka i 20 deka pomfrija.
Došel sam doma jedva, već malaksao i nametal si dva tanjura velika (ne stanu u mikrovalku :D ) krmić, pire krumpir i špinat na mlijeku sa puno češnjaka. 20:00 sti i već me mrvi vu želucu i poklopal sam zadnju šniclu sa pire krumpirom i špinatom. Popil si pivicu. A sad bum ubil 3 pudinga. :beer: |
Citiraj:
Ja sam si taman mislio otćoriti rundu oko 18.00 (nakon juhice) kad su me isterali van pa sam moral na onaj odvratni vjetar...aaaa... Alji-dovukla ženica paket žemlji, zimsku i prešanu šunku:) Mislim da "večera" ne bu baš dijetna:p |
Danas imam kolinje.
Zaklali smo prasicu od nekih 130 kg. (Nek se ne uzbuđuju ovi Zaštitari Životinja. :D I ak' im smeta nek pasu travu. :D ) A kaj smo jeli, ovaj kaj sam sve jeo ne želim ni nabrajati. Samo da napomenem da sam zmazal 15 ljutih feferona radi čiščenja organizma. Uglavnom sad idemo delat krvavice, a prije toga si bum pojel malo kuhanog srčeka, jezika, pljučica i ostale mesine. Pa bum još i smjesu za krvavice sa šefljom isprobaval. A žena bu mi ispekla pitu od sira. Njami njami. |
Citiraj:
|
Meni danas klasika-dobri stari pečeni pu-ajcek, krumpač i šalata od friškog zelja:)
|
Zagorska vojska
Izvidnica
Pješaštvo - pogled 1 Pješaštvo - pogled 2 Teška artiljerija P.S. Izvidnica je imala teške gubitke tjekom prošlog meseca pa se je njezin broj smanjil sa 40 i nekaj na svega 3 ;) ..... ali očekuju se novi dobrovoljci |
Re: Zagorska vojska
Citiraj:
Prasac... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:10. |