![]() |
Crosshair VI Hero ti je najzrelija i najkompletnija ploča. Kao što vidiš i na forumu, ima najviše korisnika. Ako ti je ona preskupa, idi na X370 Strix.
Sent from Mobara |
|
Bome lijepo. Izgleda da to ipak nije "par komada". Sve me grebe da nazovem "kontakt" da mi pošalje jedan iz te serije. No trta me kaj ak je 6/12, a vratiti ga ne mogu kad ga raspakiram i probam :/ a i u tom slučaju, što će mi 2 ista proca :)
Eventualno jedan onda prodat. Sent from Mobara |
Ja razmišljam da mailam par shopova da mi kažu batch ako bi htjeli (vidi se kroz kutiju), uzeo bih bilo da je 28 ili 36 tjedan, pa ako je 8 core super, ako nije nikom ništa, bar sam probao, jer ionako sam ga planirao uzeti kao hexu, a ovo je samo bonus ako bude.
|
E pohlepo moja :roller:
|
Amd je postigao cilj, ljudi su kockari u ovakvim slučajevima :D
|
Pa u svom slučaju il' prođeš dobro il' bolje, nema gubitka kako god okreneš.
|
Ipak mislim da ću radije pričekati R5 2600 Pinnacle Ridge i onda reklamirati AMD-u ovaj svoj koji je Segfault :D
od te 2 jezgre ne znam gdje bi ih ja sa svojim zadevama uspio osjetiti i iskorititi osim u Cinebenču :) a ipak će biti lijepše nateravat 2600-totku na 4,2-4,3 GHz (mokri snovi :D ). |
Kad se uopce ocekuje 2600?
|
Pretpostavljam 3 mjesec pa nadalje
Inače da, nije da mi treba 8 core, ali ako me potrefi zašto ne. Ionako ću zaguzit s tim godinama 99% sigurno pa bi bilo koristi jednog dana |
Ima li novih informacija o desktop odnosno AM4 apu?
|
O desktop apu nema govora jako dugo, kad god se pisalo u zadnje vrijeme odnosilo se na mobilne verzije
Inače Citiraj:
|
|
To te ja piitaamm...
Ispada cca. 160 plus nekaj sitno €... Nek se Šintel toplo obuče sa svojim paperlaunch grijalicama... |
1260kn sa standardnom dostavom i hr porezom
Ma ovo je samo akcija, no pretpostavljam da će toga biti i za black friday/cyber monday, a vjerojatno i regularna cijena padne |
Jbt, ispada da je RAM (za bilo koju konfu) pljačkaška stavka.
Pa, dokle više, bogamu... |
Tome se ne nadzire kraj, ovih mojih 16gb, cl16 3000mhz za 1090kn od prije cca mjesec se čini pljačka naspram današnje situacije. One cijene prije najbolje zaboraviti
|
Citiraj:
|
Ako misliš imati odličan 6/12 cpu neko vrijeme, onda uzimaj. Ako te posere, možda dobiješ i 8/16 o istom trošku ;)
Sent from Mobara |
Kupio:D
Sad trebam još maticnu i ram za pocetak. Vrijeme je da se konfa modernizira |
Naravno kupit, ovo je trenutak koji se čeka.
Za ove novce nećemo biti pohlepni za 8 core, nema biranja, pa i da je SegFault i loš overclocker :D Za ploču gledaj minimum ovo, a za veće cifre ima izbora |
Uštediš na procu pa si možeš priuštit pravi kit memorije.
|
Ionako nema smisla čekanja da RAM pojeftini jer to se to ne bude dogodilo idućih 6 mjeseci sigurno. Pod to mislim da pojeftinjenje od 50-100 kuna na kit koji dođe 1300 nije nikakvo pojeftinjenje nego tečajna razlika.
Sent from Mobara |
Citiraj:
|
Može netko komentirati moju konfiguraciju i bi li dobio 5-6Fps-a u igrama više zamjenom 6300 na ovog s akcije (zadržavajući RX 470).
No tada je osim 1200+700 (matična)+700kn RAM=2600kn minimalno. Isplati li se toliko dati? |
Dobiti ćeš ti više. Dobiti ćeš 20-30FPS-a, Ryzen je jedno 3x-4x jači procesor u benchovima, 30% jači u igrama + prelaziš na ddr4.
Pogledaj si https://www.youtube.com/watch?v=HBYgwbr-BRY |
Citiraj:
@Ag008 To ti ovisi od igre, realno u većini igara (gpu bound) nemaš bottlenecka ili je jako mal, no u nekima tipa gta V i fallout 4 tako nešto ćeš dobiti ponešto Dakle iz perspektive tvoje konfe - nije ti nužda upgrejdati, iz općenite perspektive - ovaj deal se jako isplati te kasnije opet možeš pojačavat gpu, baš agijevska akcija :D Dakle kako hoćeš, možeš i ne moraš |
Citiraj:
Sent from Mobara |
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:46. |