PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Žderonje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5006)

adaksinjo 08.12.2023. 08:35

Citiraj:

Autor Juice (Post 3713474)
Ove godine niko ništa oko kolinja?

danas i sutra drugo kolo kod kuma, 3 lagana komada, ukupno preko 700kg komplet u preradu... :chears:

Amdejac 09.12.2023. 17:17

Opet Špiro.
Teleća koljenica sa pekarskim krumpirom. Kao za dvije osobe, realno za tri. Dvije mješane salate. Pileći bečki, ali isto porcija za dvije osobe. Njihov kruh iz krušne peći.
50€. Vrijedi svakog centa.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c4b90afa4d.jpg

LAcy 09.12.2023. 18:17

Ma jel' to sok piješ?! :D

Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk

xlr 09.12.2023. 20:14

Taj becki pored koljenice, kao da uz biftek uzmes i pljeskavicu... eventualno ako ste dosli s djecom, ajde de :P

Argh, glaaad!

Amdejac 09.12.2023. 21:14

Citiraj:

Autor LAcy (Post 3715331)
Ma jel' to sok piješ?! :D

Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk

Bio sam prošli tjedan u KBC Rebro kod nutricionistice. Stručni naziv "Savjetovanje o prehrani". I nakon pregleda krvne slike i svih dijagnoza koje imam. Naravno vaga i onaj aparat koji ti mjeri masno tkivo i sl., crtala mi je 2 sata kako bi se trebao hraniti. Ovo šta sam danas jeo definitivno mi nije preporučila. :D

Citiraj:

Autor xlr (Post 3715339)
Taj becki pored koljenice, kao da uz biftek uzmes i pljeskavicu... eventualno ako ste dosli s djecom, ajde de :P

Argh, glaaad!

Moja žena je veliko dijete i ne jede teletinu. Teletina je bila za velikog dečka jer je bio dobar. :D

dav87gr 10.12.2023. 14:08

Odnio vrag i te tvoje slike, Kbc i nutricioniste. Idem tako prvom prilikom.

kopija 18.12.2023. 04:29

Citiraj:

Autor dav87gr (Post 3715435)
Odnio vrag i te tvoje slike, Kbc i nutricioniste. Idem tako prvom prilikom.

Famous last words :)

BTW, dobra ideja od komšija, noćna mora bjelosvjetskih nutricionista.

1v@n 19.12.2023. 19:35

Trebam preporuku nekakvog grill restorana u Zagrebu i okolici.

Prošao sam temu i krenuo rezervirati Špiru, nažalost ne rade u tjednu između Božića i nove godine, a tad nam treba.

Roštilj za kvalitetno nahraniti 5 prasaca se traži.

Vjerojatno sam još neki i zaboravio, ali iz glave, ove menije znamo uzduž i poprijeko pa tražimo nešto drugo
(Žar, Budweiser, Paulaner, Deda, Magazinska Klet, TPK, Batak, Urban Grill, Sofra, Chevo's, MZ, Capuciner, džamija...)
Kod Koste u kućici kod Vjesnika nisam bio, čuo sam podijeljenja mišljenja

Dakle, nešto što nije ovo s liste, a da je jednako dobro ili bolje. (Više ni ne znam kako kotiraju navedeni)

Amdejac 19.12.2023. 19:52

Večera.
Svinjski bečki s pomfrijem i Gurmanska pljeskavica sa kroketima i umakom od zelenog papra. Naravno da nam je ostalo.
Dvije Hidre je počastio.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...50cffeed7c.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ecc51fd800.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...305bc74d11.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...087c5a0cad.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...80137cc254.jpg

Juice 19.12.2023. 19:57

Žderonje

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 3717216)

Prošao sam temu i krenuo rezervirati Špiru, nažalost ne rade u tjednu između Božića i nove godine, a tad nam treba.

Vjerojatno sam još neki i zaboravio, ali iz glave, ove menije znamo uzduž i poprijeko pa tražimo nešto drugo
(Žar, Budweiser, Paulaner, Deda, Magazinska Klet, TPK, Batak, Urban Grill, Sofra, Chevo's, MZ, Capuciner, džamija...)

Dakle, nešto što nije ovo s liste, a da je jednako dobro ili bolje. (Više ni ne znam kako kotiraju navedeni)

Kod Prike možda?
Kod Marka ako su ćevapi u igri, kod Vilima ako su ražnjići u igri.

1v@n 19.12.2023. 20:03

Ciljamo na plate, 3 velike bi nas trebale nahraniti.

Kod Prike? Vrhovec?
Nisam bio, stavim na listu.

Kod Marka? Baca mi google samo nekakve beogradske lokacije.

Kod Vilima mi je susjed, njega ni ne računam :D
Ali da, odličan roštilj.

Juice 19.12.2023. 20:09

Vrhovec da, korektna hrana.
Marko je u Bestovju, na meniju su samo ćevapi i ražnjići uz prepečeni kruh i luk.

okarm 19.12.2023. 21:13

Citiraj:

kauboj ranc, markusevec turopoljski

Roberto 19.12.2023. 21:16

Citiraj:

Brenner Grill

Juice 19.12.2023. 21:23

Nakon Brennera treba aparat za vodu kolko im je slano sve, bar prije dve tri godine je bilo tak, otad me nema tamo :D
Cowboy ranch sretno s rezervacijom, treba dosta unaprijed rezervirat, al hrana im je korektna.

1v@n 19.12.2023. 23:32

Citiraj:

Autor okarm (Post 3717234)
kauboj ranc, markusevec turopoljski

Da, bili smo i tamo. Skroz okej, iako frend iz vg veli da su se pokvarili u zadnje vrijeme i da bacim oko na Fork.

Amdejac 20.12.2023. 09:28

Citiraj:

Evo par preporuka.
Buffet Domagoj u Jakovlju. Sestra neki dan dogovarala sa gazdom domjenak od 15 ljudi. Juha, plate, štrudla. 20 € po osobi plus cuga.
Restoran Nirvana u Ivancu kod Damira Šešeka. Donji Jarek.
Restoran Brezinka isto kod gazde Damira.
Restoran Se-mi u Velikom Trgovišću
Restoran Grašo u Zaboku
Punkt Beer House u Mokricama kraj Oroslavja.
Slatinski Gaj u Stubičkoj Slatini.
Restoran ZAgi u Oroslavju.
Restoran Ribič i Pizzeria Oro Goro još žive na staroj slavi, ali ne bih preporučio.
Dobar gablec se može pojesti u Restoran CHEFlja na Jankomiru ili Pri Vujči na Rudeškoj.
A Tiki i Nikolina standardno zatvore Špiru za veće blagdane ili po ljetu. Svi idu na kolektivni godišnji. Jbg imaju dobar promet, narade se i mogu si priuštiti. A i osoblje je zadovoljno.

1v@n 20.12.2023. 09:47

Hvala svim na preporukama.

Kaj se Špire tiče…odem prošli tjedan na stranicu, provjerim radno vrijeme. Vidim imaju formu za rezervacije. Ispunim, dobijem povratni mail da će se netko javiti u najkraćem mogućem roku. 3 dana kasnije, i dalje ništa, šaljem mail s pitanjem je li sve u redu s rezervacijom. I dalje nema odgovora. Jučer odem opet na stranicu, iskače pop up s radnim vremenom za blagdane kojeg prije nije bilo.

Jel tak teško u 6 radnih dana odgovoriti “nažalost ne radimo na traženi datum” ako već nudiš online rezervacije i mail komunikaciju

Amdejac 20.12.2023. 10:00

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 3717293)
Hvala svim na preporukama.

Kaj se Špire tiče…odem prošli tjedan na stranicu, provjerim radno vrijeme. Vidim imaju formu za rezervacije. Ispunim, dobijem povratni mail da će se netko javiti u najkraćem mogućem roku. 3 dana kasnije, i dalje ništa, šaljem mail s pitanjem je li sve u redu s rezervacijom. I dalje nema odgovora. Jučer odem opet na stranicu, iskače pop up s radnim vremenom za blagdane kojeg prije nije bilo.

Jel tak teško u 6 radnih dana odgovoriti “nažalost ne radimo na traženi datum” ako već nudiš online rezervacije i mail komunikaciju

Vjerujem da je teško jer su uvijek puni ko šipak. Ja sam rezervirao stolove mjesec dana ranije jer znam kakva je gužva i to osobno. Telefonske rezervacije i mailom prolaze samo u restoranima gdje nema velikog prometa. Jučer, utorak, radni dan u 7 navečer. Full puni. Ali kak smo više manje stalni gosti uvijek nam nađu negdje stol za dvoje.

mrva_zg 20.12.2023. 10:07

Citiraj:

Kod kralja u remetama:zdero2:

Zeryx 20.12.2023. 10:08

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 3717257)
Da, bili smo i tamo. Skroz okej, iako frend iz vg veli da su se pokvarili u zadnje vrijeme i da bacim oko na Fork.

znam ponekad otici u fork na burger. dobri su im.

imaju sad i na drugoj lokaciji, 268 restoran preko puta leggiera.

Juice 20.12.2023. 10:27

Citiraj:

Autor mrva_zg (Post 3717297)
Kod kralja u remetama:zdero2:

E da, pri Kralju sam skroz zaboravio. Slonovske porcije ima :D

1v@n 20.12.2023. 13:58

Rezervirano kod Prike na kraju. Javim dojmove krajem idućeg tjedna

Citiraj:

Autor Amdejac (Post 3717295)
Vjerujem da je teško jer su uvijek puni ko šipak. Ja sam rezervirao stolove mjesec dana ranije jer znam kakva je gužva i to osobno. Telefonske rezervacije i mailom prolaze samo u restoranima gdje nema velikog prometa. Jučer, utorak, radni dan u 7 navečer. Full puni. Ali kak smo više manje stalni gosti uvijek nam nađu negdje stol za dvoje.

A gle, kužim da je gužva i sve, ali ako imaš toliko posla da ne možeš pratiti nešto što nudiš kao uslugu, onda ili zaposli osobu koja će se baviti samo time ili to makni s weba pa stavi da se rezervacije obavljaju osobno ili golubom pismonošom.
Isto vrijedi za one koji stave broj telefona pa se uvijek javi netko nadrkan da odmah požalim što sam zvao.
Špiro ostaje za iduci put kad sam nazad u HR.

rodriguez 20.12.2023. 19:52

Burger u spanskom love at first bite? Bio tko jel valja?

Juice 20.12.2023. 20:21

Citiraj:

Autor rodriguez (Post 3717404)
Burger u spanskom love at first bite? Bio tko jel valja?

Bio još kad su otvorili; tad je bio odličan, često smo navratili. Zadnje kaj sam bio je prije koji godinu ili dvije čak, tad je bio okek, ništa specijalno. Trenutno stanje nažalost ne znam.

RAK 24.12.2023. 21:22

Sjetih se danas (vrlo prikladno) starih Žderonja. Pa da vidim što ima novo.

Maš ništa. Sve po starom kao i prije par godina. Očito je kako su ovdje u opasnosti jedino kadriokirurzi i nutricionisti.

Wolverine 26.12.2023. 22:14

Citiraj:

Autor RAK (Post 3718111)
Sjetih se danas (vrlo prikladno) starih Žderonja. Pa da vidim što ima novo.

Maš ništa. Sve po starom kao i prije par godina. Očito je kako su ovdje u opasnosti jedino kadriokirurzi i nutricionisti.

Untisunpora pa ti si živ :D

Amdejac 29.12.2023. 21:17

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 3717333)
Rezervirano kod Prike na kraju. Javim dojmove krajem idućeg tjedna

A gle, kužim da je gužva i sve, ali ako imaš toliko posla da ne možeš pratiti nešto što nudiš kao uslugu, onda ili zaposli osobu koja će se baviti samo time ili to makni s weba pa stavi da se rezervacije obavljaju osobno ili golubom pismonošom.
Isto vrijedi za one koji stave broj telefona pa se uvijek javi netko nadrkan da odmah požalim što sam zvao.
Špiro ostaje za iduci put kad sam nazad u HR.

Aaa šta reć.
Sad kad svi gledaju kako će još koji euro zaraditi oni su na badnjak radili do 18:00 i ključ u bravu.
Kolektivni godišnji do 02.01.2024.

dav87gr 29.12.2023. 22:27

Citiraj:

Autor Wolverine (Post 3718408)
Untisunpora pa ti si živ :D

Ili su se prežderali, ili odustali.

1v@n 30.12.2023. 00:39

Napunili se večeras "kod prike"

https://i.postimg.cc/sQRR0S0K/unnamed.jpg

Za početak, čim smo ušli, za dva stola oko nas, ekipa puši za stolom. Evo, cigaretu sam u restoranu vidio zadnje kod raznoraznih trovača gdje bi sjeo dok čekam hranu za uzeti sa sobom, ali da mi netko u ovakvom restoranu komotno puši dok se jede...strašno.

Na hranu nemam riječi pritužbe. Sve vrhunski, odličan omjer cijene i kvalitete. Uštipak je najslabija karika u lancu. Ok, ali ništa spektakularno.
Četvero nas se najelo, brdo mesine i priloga, vino, voda, sokovi...pun stol hrane. 120 eura total.

Ono gdje šteka su konobari. Naručiš mineralnu, nema je pola sata. Pa dok ne uloviš gazdu, ne dobiješ ništa.
Zadnji put je nismo ni dočekali. Frend zna gazdu i bio je već dosta puta gore, veli klasika. Uredno mu to diže tlak.

Hrana 9/10
Usluga i prostor 1/10 čisto zbog dopuštenog pušenja u restoranu

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:27.