PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Žderonje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5006)

gin.tonic 12.05.2020. 14:43

Ovaj tjedan u Lidlu, od petka je preklopni roštilj (2000W) na akciji za 222kn :kafa:

Stavio bi meso na to.

Molim kolege za mišljenje :D

Mommistake 12.05.2020. 14:49

Citiraj:

Autor adaksinjo (Post 3405461)
restoran Feniks, na ulazu u Slunj iz smjera Plitvica. bili prije par godina, uzeo miješano meso i ubio se da sam jedva vozio doma još 200+km.

fino, obilna porcija, prihvatljiva cijena.

https://feniks-slunj.com/

edit: bome ima već skoro 5 godina :D

http://forum.pcekspert.com/showthrea...ks#post2845551

Thx, zabilježeno.

Citiraj:

Autor SympForTheDevil (Post 3405464)
Sve ok,Šalata ne znam nijedan koji bi preporučio a da je otvoren. Zatvoreni su.

Opet,nisu svi otvoreni(ni restači ni bircevi) i niko nije rekao da dve osobe moraju biti udaljene dva metra jedna od druge. Stolovi moraju biti...ali za tim stolom smiju sjediti maksimalno dvije osobe(frend mi ima birc na šalati i dobro znam koje su mjere,dva stolca po stolu,ne smiješ koristiti šank,nema posluživanja pića i jela bez sjedenja). Zato sam i dao primjer...ti žena i jedno dijete(ili dva)....ne smijete sjediti za istim stolom.

U svakom slučaju,sretno sa pronlaskom adekvatnog restača.

Rustica i Gladne Oči rade. Chello isto tako. ;)

Ako ništa drugo, idem za ZG. Thx svejedno.

SympForTheDevil 12.05.2020. 15:08

Aha...ja sam mislio da tražiš DOBRA mjesta za klopu :D

Dani ponosa i slave Chella su davno prošli. Ako ti se jede pizza pogledaj jel pizza kod Žaca radi na Grškovićevoj. To je za klasične pizze. Blizu imaš Zero Zero koji služi romanu. Bastu malo dalje za napoletanu,još malo dalje u Martićevoj imaš pizzeriu Park šta drži jedan moj poznanik....nisam bio ali mojoj sestri je to sad najbolja pizza kak njena razmažena njuška kaže.

Od roštilja je sad sve to na sličnoj razini. Nisam nešto oduševljen gladnim očima bio prije 5 god...al oni, batak, budweiser,deda,mrak...sve je to isti vrag.

Za općenitu klopu svih žanrova i želja provjeri restoran Lampion na zagrebačkoj dali radi. Tamo vodim svoje poslovne goste najčešće. Imaš od boljih gableca do specijaliteta kuhinje(aka perverzija kak ja zovem).

Mommistake 12.05.2020. 15:13

Ok, thx za info.

Ovo je samo backup plan ako ništa ne pojedem putem.

Rustica, nisam nikad bio, svi preporučili.

Chello hodam od prvog dana, svaki puta su sve gori, ali kao rezerva su uvijek dobri.

Vidjet ću, thx.

SympForTheDevil 12.05.2020. 17:33

Uuuu Chello je prije 10 god bio bomba. Svi su se gutali u onaj prostor od 2m kvadratna za pojest nešto. Sad znam naručiti kada odem u stan na zapadnom dijelu grada(gothamica mi je fav) I jednostavno to nije to više. Ti sirevi nemaju okusa...ljutime....možda me druge pizzerie rezmazile....

Mommistake 12.05.2020. 17:38

Je li prošlo 10 godina već?

Ja sam bio tamo 2013. prvi puta ja mislim u prvom prostru.

Nisu te razmazile, nisu više što su nekad bili.

SympForTheDevil 12.05.2020. 17:47

10ak.godina sigurno postoje.

1v@n 12.05.2020. 18:53

Probajte SOS na Malešnici. Od ovih "običnih" kvartovskih pizzerija su mi pri vrhu. Chello i dalje neizbježan ako se cilja na deep dish

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

SympForTheDevil 12.05.2020. 19:29

Zato kaj ga jedini rade :)

Brzo me tamo pustio deep dish,back in the day,kada sam probao Doomsday I Gothamicu...svaka je imala svojih čari.

Od tih zapadno-kvartovskih je bio dobar Čempres na bolničkoj u Vrapču. Proper sastojci i jako ukusne za ZG pizze.

Tu kod mene je od tih kvartovskih Žac(iako je skup) i dalje bog I batina te Pizz'up na Remetama kao dobra i kvalitetna alternativa. Ostalo je sve đenerik pizza.

crocus 13.05.2020. 09:48

Citiraj:

Autor gin.tonic (Post 3405478)
Ovaj tjedan u Lidlu, od petka je preklopni roštilj (2000W) na akciji za 222kn :kafa:

Stavio bi meso na to.

Molim kolege za mišljenje :D

To je toster, a ne roštilj :)
Šalu na stranu, osobno nemam iskustva sa takvim roštiljima no ono što čitam po forumima je da roštilje koji imaju ploču premazanu sa nekom vrstom teflona treba izbjegavati. Radi se o tome da visoke temperature nisu dobre za teflon tako da svi ti roštilji imaju u sebi senzor koji gasi roštilj kada dođe do odrađene temperature. Znači ispeći ćeš ti meso ali će se predugo cvrljiti.

Mommistake 13.05.2020. 09:52

Nisi gledao Dark Waters? :D

Ako nisi, pogledaj, vidjeti ćeš zašto teflon. :D

Guls 28.05.2020. 15:16

Zg i okolica
Tražim neki jeftiniji restač di možemo doći s klinkom da ona nori po dvorištu dok mi jedemo platu za dvoje.
Neki savjet?

Mommistake 28.05.2020. 15:19

Oro-goro i Grašo, tam idem često s ekipom koji furaju klince.

Samo ne znam kak je sada u vrijeme korone, većina igrališta zatvoreno još uvijek.

Guls 28.05.2020. 15:21

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3410449)
Oro-goro i Grašo, tam idem često s ekipom koji furaju klince.

Samo ne znam kak je sada u vrijeme korone, većina igrališta zatvoreno još uvijek.

Ma otprli su igrališta svugdje, Oro goro dela samo pizzde, a žena na keto, tak da je to otpalo...
Ali Grašo? Oni imaju igralište? To onda zvuči super.

Mommistake 28.05.2020. 15:23

Imali su onaj veliki dvora na napuhavanje + ljuljačke itd.
Nemoj me držati za riječ, da li je taj dvorac uvijek tamo i je li trenutno napuhan, ali prošle godine je bio tamo cijelo ljeto. A dvorište je veliko i ograšeno. Plus, hrana je odlična.

Pupo 28.05.2020. 15:26

Citiraj:

Autor Guls (Post 3410445)
Zg i okolica
Tražim neki jeftiniji restač di možemo doći s klinkom da ona nori po dvorištu dok mi jedemo platu za dvoje.
Neki savjet?

U Graši se moraš naručit ako ideš vikendom jer nećeš do stola osim ako si jako sretan.

Brenner na zagrebačkoj cesti ima neko manje igralište, klopa mi je super, parking osiguran.

U Oro Goru sam bio u subotu, išli u Krapinu u muzej pa skrenuli. Ljudi su jedan na drugome i nismo mogli uhvatiti mjesto vani iako nije bila nedjelja. Ako je itko imalo osjetljiviji na situaciju oko korone, neće se osjećati ugodno tamo.

Max_Damage 28.05.2020. 16:33

Za naručivanje u Graši ne znam ali kad sam prošli tjedan prolazil kraj njega dječje igralište je bilo otvoreno i deca su norila tak da :)

SympForTheDevil 28.05.2020. 16:35

Kakav je Grašo sa klopom u zadnje vrijeme? Prije desetljeće kad sam zadnji put bio...pamtim po dobrome

Gkede igrališća ona su otprta već 2 tjedna...imam jedno ispod zgrade.

Mommistake 28.05.2020. 17:34

Bio u Graši 20 puta u zadnje 2 godine, nikada se nisam naručio i uvijek bilo mjesta.

Klopa odlična već godinama.

1v@n 28.05.2020. 17:52

Onda si išao u jako čudna vremena. Vikend, ili radni dan u vrijeme ručka i imaš red ljudi koji čekaju da budu smješteni.

Zadnji put sam bio početkom 3. mjeseca, sve puno, a vani nisu htjeli posluživati jer je 20 stupnjeva prehladno (veli konobar da se povećao broj bolovanja jer idu s toplog na hladno i nazad...). Bilo je 5 familija ispred nas na redu čekanja, pa smo se okrenuli i otišli u Gloriju na pizzu

Guls 29.05.2020. 09:18

Grašo
Bili jučer, naručili platu, bila je osrednja gužva u smislu da je pola puno pola prazno.
Čekali jedno 40ak min, ćevapi ok, pljeske sirove, grah i kroketi odlični, lepinje taman, piva točena za quratz al se popilo. 150kn sve skupa.
Mala norila po igralištu cijelo vrijeme i dala nam je prijeko potreban mir i odmor, na kraju dobila kinder jaje i mikića od konobarice, pa smo ju počastili s finim tringeltom kak i treba biti.
Uglavnom zadovoljan, meso rang Dede (nisam probao lignje, ali gravče je tu s njim).
Vratit ću se sigurno, najviše radi tog igrališta za malu. Nisam tip koji tolerira da djeca divljaju po restoranu, pa onda radije ne idem nikam nego da mi mala dela sranja, tak da mi je ovo otkriće.

DoxyTheCroat 29.05.2020. 09:31

Ekipa, vidim da baratate dobro sa klopom po zagorju i okolici.

Može preporuka mjesta gdje se može kvalitetno najesti sa ženom i klincima (mada njih baš ne računam jer su mali kikači, godina i pol, i 2 i pol). Znači igralište je poželjno.

Idem u tjednu (idućem) do Marije Bistrice, a Oro goro već dojadio radi gužve, a i ne jede mi se pizza baš uvijek. Možda neko miješano meso, eventualno riba.

Ići ću preko Kašine, ali klopa nemora biti nužno usput, nije problem Stubica, Zlatar ili možda i malo dalje.

OuttaControl 29.05.2020. 09:46

Citiraj:

Autor Guls (Post 3410747)
150kn sve skupa.

Damn, ovde u nas za 150 kn može pojest jedna osoba, u random rupčagi a nekad ni za piće nije dovoljno... ne znam oće li korona unormalit stvari, ali koliko ja znam mentalitet svi će dignit cijene da nadomjeste nedostatak gostiju :D

panda505 29.05.2020. 13:16

Jel bio netko u zadnje vrijeme kod dede?
Jel rade uopce? I kakvo je stanje s gužvama?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

vga killer 29.05.2020. 13:22

Ima nekto ideju di nabavit ovakvu ALU posudu, samo veće. Nemrem nigdje nac
http://metro-gastrooprema.hr/proizvo...335-50-mm-1916

crocus 05.06.2020. 11:53

Vidio sam kod njih 525x325x36

Wolverine 07.06.2020. 22:53

Reko bas bi mi sjela shawarma za gablec.
Mogo bi jest dok ne bi puko :D

20200607-131930 PSX-20200607-133118

danex 07.06.2020. 23:59

e to je kabab a ne onaj mesni doručak kod nas kaj prodaju

SympForTheDevil 08.06.2020. 00:16

Nadoplati I kod nas možeš jesti mesinu sa štapa umjesto paštete. Bar u Maksimiru.

BTW Wolv obo je bilo okrutno od tebe u nedjelju u ponoć i to usred dijete sa, posnim sirom za večeru :D

Wolverine 08.06.2020. 10:15

A jebat ga morao sam :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:24.