![]() |
|
ne, u manu nisam nikad bio, nisam fan restorana di dobiješ prčvuljak a tamo si samo da staviš na fejs/instač check in
nisam ni fan tora uopće, ali momistake je tražio nešto kao el toro, a vi mu nabacite 3 sasvim sasvim drugačija tipa restorana, dec it :D možda momistake nezna kakav je stil el toro pa zato pita, al osobno stoput prije bih otišao u granu, dedu, capuciner grill itd. |
El Toro možeš s cijenama i ambijentom usporediti jedino s Capuciner Grillom, nitko nema takvu kombinaciju u dijelovima grada koje on traži (koliko ja znam)
Mano ima zasad najbolji komad mesa koji sam jeo kod nas (ako ne računamo Pelegrini u Šibeniku), ali cijena je uf. Nije da baš dobiješ komadić nečeg, poštene su porcije |
Bio sam u Chevosu prije 2-3 mjeseca i super je sve bilo. Cevapi i šiš, jbg ovu tvoju pljeskavicu su izgleda malo zaboravili
|
Citiraj:
Tu se može lijepo najesti za razumnu cijenu u odnosu na dobijeno. |
Citiraj:
za najest se u manu trebaš fakat dobro platit otišli smo od preporuke mesine da se najedeš, u fine dining :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mano mi je brutalno dobar mesni restoran. Kao i Pri zvoncu (niža kategorija) . |
vukušić je kaos dobar, svaki ponedjeljak sam tamo, znači uvijek imaju devni menu da za sitne pare imaš juhu, glavno jelo i desert, gužva, hrana na visokom nivou, usluga također, svaka čast
ako tražite gablec nema šta, kod vukušića direkt |
@mamutarka ti si novinar?zašto pobogu imaš foldere s slikama iz restorana?
|
lol ne :D
zašto slikam, hm, počelo je tak da sam se često pitao ''kakva je hrana bila u okrugljaku npr.?'' pa traži, pa ovo pa ono, pa počeo sam sebi slikat da znam se podsjetit, na kraju imam gotovo sve restače u zagrebu, spontano, za sebe, a sherao sam folder da i drugi mogu dobit dojam kak hrana izgleda |
Citiraj:
Dobro je imat ovakav album za sherat, pogotovo za pizze i to jer ove slike po netu nisu bas cesto reprezentativne. :D |
Jebote Ribič. Prevara godine :D
Stari i ja uzeli zagrebački x 2 :D Nitko nam nije rekao koliko je to ustvari veliko. Ceh za nas 2 bio oko 300kn, a išli smo na gablec :D |
Citiraj:
|
mamutarka, sad si me podsjetio da smo mi na poslu počeli naručivati pizze iz Olimpika i moram priznati da su im sastojci baš domaćeg šmeka. Baš sve ima okus kak treba biti, a ne da naručim pizzu sa 5 vrsti mesa gore i sve mi je isto :D
|
vidiš nisam dugo tamo, našao sam onaj reklamni listić u kasliću i par puta naručio, ali davno..znači još rade, super
sad kad se sjetim njihovih naziva pizza :D sunce im jebem :D :D |
Kad smo već kod ribiča, navodno je originalni gazda prodao taj restoran (onaj odmah kod mosta) drugom vlasniku . Zato su i fensi smensi tanjuri i vise konobara (i vece cijene). No isto tako, navodno je originalni vlasnik otvorio novi restoran negdje povise, zna li netko o kojem se mjestu radi? :)
Takodjer, gdje se u Zagrebu moze pojest dobar ramen? |
Gledam uzeti nešto vina h Iločkim podrumima za krstitke.
Bijelo za gemišt i crno. Što odabrati? Klasika graševinu iki ići na chardonnay/rizling? |
Grasevina, eventualno rizling. Chardonay bas i nije za gemist.
|
Citiraj:
Zadnjih 2 godine bio tamo bar 30 puta :D Ali uvijek plata ili pica. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kolege žderonje, pravim za obitelj tu i tamo kad je okupljanje hamburgere.
Uzmem baš ono gotovo meso za hamburgere u Lidlu (tri komada u pakiranju) te peciva isto u Lidlu po komadu. Umak uzmem baš hambi umak u kauflandu ili konzumu ovisi gdje nađem jer baš taj koji kupujem nekad ne bude u kauflandu. Zelenu salatu i luk imam kod kuće tako da to ne kupujem. E sad, sir sam do sad uzimao one obične listiće kao za tost i pripremao tako da ispečem jednu stranu mesa i kad okrenem meso onda gore na ispečenu stranu stavim list sira i fino se otopi, ali mi nije to to. Sir se jedva osjeti. Radi li još netko hambije doma, a da topi sir u malom loncu ili džezvi i onda samo sir prelije po mesu kao što to rade oni kuhari u videima? Koji sir se za to kupuje, ide li još nešto osim sira u lonac? Također ako netko ima još neku preporuku za neki drugi sir, meso, pecivo, umak.. bilo što, slobodno napišite. |
cheddar iz lidla... zeleni ili crveni ;)
|
+1 za cheddar iz lidla. Crveni je zreliji i malo pikantniji (meni osobno bolji), zeleni je mladi pa biraj.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
da, ja crveni uzimam isto.
i make no mistake, probao sam cheddare iz spara i konzuma... to sa ovim lidlovim veze nema. |
Citiraj:
Zar vino od Noje zabranjeno? Citiraj:
+1 za crveni |
A čekajte to su ovi listići isto ili?
Za ove sireve koji se tope u posudi pa preliju po mesu ne znate? |
ne, to je u komadu, a crveni i zeleni je samo omot :D
nemoj se previse zamarati sa tim sirem, nego se potrudi oko mesa. odi do postene mesnice, ovisno kolko ti vec mljevenog mesa treba, uzmi pola kolicine junetinu, pola svinjetinu i pozabavi se s tim. to ce burgeru dati bolji okus od bilo kakvog topljenog sira :D |
Citiraj:
objašnjeno ti je :D |
Citiraj:
Ne, evo pakiranja da ne lutas. Klikni na sliku da vidis u boji https://popusti.njuskalo.hr/akcija/s...r-250-g-129892 https://popusti.njuskalo.hr/akcija/s...ire-250g-41232 |
jep, to je to ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:05. |
|