![]() |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Trudiš se jest zdravo i živjet zdravo...i onda te pokupi kamion na pješačkom. Jednom se živi, trpaj što stigneš :D |
Citiraj:
otkad dim nije kancerogen? :kafa: |
Citiraj:
OT: ubo sam tablu špeka u Don Vito mesnici na kvatriću, mesar mi tvrdi da koriste isključivo kuhinjsku sol, ni pod razno nitratnu/nitritnu |
Citiraj:
Za nekoga tko se toliko brine za svoju dobrodit zdravlja, riječi "tvrditi" i "majke mi" ne bi smjele postojati u vokabolaru. |
majke mi, tvrdim da je to najbolji kupovni špek koji sam jeo :D
|
Prosvijetlite me: da li cufte iznutra smiju biti crvene ili moraju imati smeckastu ili bjelkastu nijansu?
|
ofarbane cufte, kancerogeni špek i hrastova prašina
.. :D Nego..onaj Dr.Oetker Ledeni desert u vrećicama, postoji za kupiti igdje osim na ebay-u? Došlo mi nekidan da se ukrkam tom kemijom ko devesprve i skužim da je nema za kupiti. |
Citiraj:
|
Ma ima na ebayu :D
|
Citiraj:
Plus shipping + čekaš mjesec dana da stigne :D |
2 privitaka
|
Citiraj:
|
Jede li jos tko ove instant Ramen dan nakon sto se devastirao alkoholom?
Evo me na poslu, i sjedose mi dva pakovanja ko budali samar! :D |
Citiraj:
|
2 privitaka
Prije 10ak dana.
http://forum.pcekspert.com/attachmen...1&d=1534623331 http://forum.pcekspert.com/attachmen...1&d=1534623330 Citiraj:
|
Citiraj:
Edit: Sorry, tek sad vidim da si quotao kolegu iznad i mislio na njegov noz, a ja ugledao Dicka na tvojim slikama :D |
Citiraj:
http://karlo-ban.com/ |
Da, to je nož od Karla, pocastio sam se prije nekih 2 godine s njegovim nozem, jako dobra odluka :)
|
gospodje i gospodjo ako može neke preporuke za fino pojesti u karlovcu i što vidjeti pod mus, idem s gospoja na par dana na mrežnicu. pa moze i par preporuka oko karlovca, duga resa etc. hvala
|
Moja preporuka što se Karlovca tiče je svakako Stari grad Dubovac. ;)
|
Citiraj:
Roštilj - Tornado, Kupa, Mandić Pizza - Mona Lisa, Tiffany, Kupa Lignje/ribe - Palma, Kvaka Izbjegavati: Lana Korana, Šu-Šu, Scooby Doo Duga Resa: Klopa općenito: Elipsa, Delfino, hotel Duga Resa Sent from Usreo Mobara |
Pozdrav.
Je li bio netko u ovoj novoj Pizzeriji Public? Išao bi sutra vjerojatno, trebam zvati? Gužva? |
Bio ja u petak navečer prošli tjedan, bilo je mjesta. Cijene su umri muški, 240 ili 250 kn je bilo za juhu 2 pizze i 2 pive. Za otići jednom u pola godine probati je ok, pizze su nama bile fine.
|
Citiraj:
Citiraj:
fala gospodo |
tiffany i od mene preporuka, jako finu pizzu klopao tamo.
|
Citiraj:
![]() - sve se vidi na slici, ova sitna buksa je fish sauce ![]() - paprika i mrkva na juliene (doduše kraći malo jer ipak jedem sa žlicom, ne sa štapićima), đumbir na tanke ploške ko šampinjoni i češnjak, mrvicu suncokretovog ulja u kantu (rado bi sezamovo, ali nema se), sol i stir fry koliko je to moguće sa ovom rajnglom, kad je sve pustilo malo vode bacio sitne kockice bijelog mesa, malo soje da se karamelizira i malo rižinog octa da se ne poraspada i zbog kiselo-slatko-slano okusa tak jasno ![]() - nakon što sam izbacio povrće i meso iz bukse, zalio sam sa sojom da se deglazira sve, stavio 1.5l vode i 3 povrtne kocke, povremeno fish souce da dobije još malo dubine i na kraju balade jedno zamućeno jaje polako usipavao u juhu sumanuto mješajući sa pjenjačom ![]() - na kraju stavio u zdjelu prvo nudlse, pa onda povrće, prelio sve sa kipućim temeljcem, posipao sa porilukom i dobro zakapao limunom (nije bilo limete jbg) šta reč? koju posluku porat? klopa je MRAK, prvi put sam radio i znam da je to MILJAMA od pravog ramena, ali isto tako SVJETLOSNIM MILJAMA od ovih gotovih (probao sam jedno 4-5 vrsta), ma ono to ne može u istu rečenicu uopće... cooking time oko 1h sve skupa sa odlaskom u dućan po manjak povrća dok mi je zakuhala voda za nudlse. da ne kažem kako ovo sve skupa košta 30ak kn bez začina i ima za 4 muške zdjele bez ikakvih dodataka. ------------------------------- panorama, nemoj mi se samo uzbuđivati nakon ovih azijskih napada, imamo nešto i za tebe :D ![]() - pileći želučeki na sitno i cijela srca, rog paprika, malo svinjske masti, sol, papar ![]() - dok se to dinsta lagano tu i tamo promiješam poklopljeno i režem šampinjone i jetricu na krupne komade, malo još soli i papra i ofrlje paradajza iz tube, tona suhog peršina ![]() - kad sve pusti vodu otklopim, jetrica unutra i otvoreno dinstam dok voda ne ispari (što je prilično brzo), ali onda jetrica ne ostanu john wayne jer se kratko obrađuju prvi put radio ovako i stvarno je ispalo kako sam zamislio, želučeke imaš kaj za žvakat, srca su negdje in the middle i jetrica se tope skupa sa povrćem... ostalo mi za jutros i fino tako hladno iz frižidera u posudu, nutra srebrenac na polumjesece, bučino, limun i sa strane paradajz na salatu - bonjour kako bi delboy reko :D |
Jel ima ko ideju koji dio u hrvatskoj bi bio brazilska Picanha, jel to mozda nasa ruza/orah?
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Picanha broj 8 sa ove slike? https://en.m.wikipedia.org/wiki/File...uts_Brazil.svg |
po svemu je to gornji ramstek, sa ove slike gornja polovica 9ke
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:13. |
|