![]() |
|
Rikola I neš ko radič s bučnim :)
|
kuril si roštilja ili grill tava?
|
Grill tava
|
Još samo otkrij što je amorfna masa kraj prelijepog odreska...
|
Sir brijem
|
ima li tko preporuku za tavu koja uistinu nije ljepljiva? Svaka koju sam koristio padne na testu jaja na oko i kad su namašćene...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ajmo neki dobri čevosi s dostavom u Prečko. U najgorem slučaju se mogu zaletit "Kod dede" da mi naprave pa sačekam al mi se fakat nikam neda.
|
batak?
|
Kod Pointa ima kiosk s čevosima i takvom klopom. Brutalni čevosi
|
Ma gdje kod Pointa? Misliš na onom križanju kod Kauflanda il ima nes bas kod Pointa?
|
Hjao, nije Point nego kod Shopping Centra Prečko :D nemam pojma zašto sam automatski napisao Point
Ovo je kiosk |
Kaj je ovo ? otkad je Syss na tretmanu nitko niš ne objavljuje kaj se jelo za blagdane.
Evo, danas je kuhana rolšunka, pečena crvena rog paprika punjena ricottom, francuska, pohani iskošteni pileći zabatci i plavac s Pelješca. |
Citiraj:
Gesendet von LG-H930 mit Tapatalk |
200 kn je, da izvinete i bez uvrede, porez za ... :(
|
Doslovno
Sent from my LG-M250 using Tapatalk |
Jučer je bilo za večeru : mladi fermentirani sir s dodatkom mljevenog kumina, star 5 dana i kod serviranja preliven bučinim uljem
https://s7.postimg.org/569zhtyd7/IMG...331_204640.jpg |
Inače, imam frenda u ZG koji u Selskoj ima butigu (nasuprot Altusa), njegovi rade maslinovo već godinama, sve ručni rad, nisam ziher za cijenu (mislim da je rekao oko 250kn 7dcl), ali ako vam što znači, papa ih je osobno zvao u Vatikan da vidi te ljude koji su napravili takvo maslinovo (lik je probao i oduševljen bio, pa ih zvao) + princ Charles je kupio od njih :) (nije izmišljotina, dokumentirano slikama).
Ako treba netko, mogu pitati da li ima trenutno, pošto nemaju puno. Ja sam probao, nema veze s ovim iz Konzuma, Lidla itd. |
|
I tak je vjerojatno nuklearni rat vcrs zaš se ne počastiti ko car :Dhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2fed5e7113.jpg
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sezona 80-e na plaži :D
|
Citiraj:
kasnije sam izvadio trave i iscijedio limun do kraja po piletu i ostavio da malo odleži u drugom protvanu u mlakoj rerni. ovo sa vezanim batacima sam ulovio od nekog kuhara em da je uz tijelo pa se peče "u komadu", em zatvori rupu... bilo kako bilo pile je bilo prefino i meso opadalo sa kosti. Citiraj:
|
Citiraj:
Domaće je domaće, bar si se ti toga morao nagledati :) |
Citiraj:
No, povremeno si to čovjek može priuštiti |
pa je al bolje se to mora očistit, znam ja jako dobro sta je domaće
|
Citiraj:
2. znaš sve (jednom u evo skoro 2 mjeseca se počastio malo) Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:56. |
|