![]() |
Jelca nigdje kad ga trebas:rolleyes: :D
Jel sastavljas popis za klopicu:D |
Nisam zvao debelog da idemo kod bake na dogovor zbog posebnog i nadasve izuzetnog događaja:
nakon neznam-ni-sam-koliko-vremena sam napravio format c: i frišku instalaciju Windowsa... Sad sam u šoku i trebat će mi bar do sutra da dođem sebi:D :D :D A za petak stoji-navečer se otvara lista za upis :) |
khemmmmmmmm
kak sem "poslovno" sprijecen:rolleyes: sutra(ide cijela ekipa kod Kezelea na Team building....: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts :
prije pol cuke sam se cul z Bakutanerom, i nema frke kaj se nje dotikavle..jos same u srijedu se Jeltz i ja s njom dogovorimo oko menu-a i to je to.. nabrusite zubice i dobro trenirajte do petka!!!!!! pita Baka jel bi odojka morti il kaj.........neeeee,lepse mi je "klasika"...a i Paskeu bi moglo nekaj ostat |
Re: khemmmmmmmm
Citiraj:
Kaj bu onog škampa pustila žena ili bu nekaj zmuljal???:p |
skampa........?:confused: ...............:rolleyes: :burn: :burn: :burn:
veli on da je svoga tela gospodar...samo neznam jel je i pubelara....:rolleyes: :D tak je bar pri meni doma........:fuming: joooooooj..sad bu se Rakcina opet uvredila na ovo...skamp.....:rolleyes: :burn: ma ,ove Zderonje su fakat jedina samsa da nas se skupi buljuk i da se dobro izzekamo i naZDEREmo!!!!!:rolleyes: :D :beer: ajde sad Jeltz, ti si Cato, pisi spisak, redom, polako i citljivo... ajmo piceki,prste gore i voting buttonsice tiltat!!!!!:D :beer: |
Dakle-tko dolazi???
Oni koji će doći samo lokati se ne moraju zapisivati...samo za papicu:) Do srijede bi trebali imati popis da žena zna koliko mesa treba ispeći za Žderonje i ohladiti Žuje...:D |
Evo evo do me išče ? :)
Dolazim, al samo pit, najest cu se u menzi :D |
bum ja dosel....i dizem 4 prsta jer papam za dvojicu ;)
mark1z =cheff |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jebemumater-sad već i tramvaj vozi u tvoj kvart, ne moraš se brinut kak buš doma. Nije to kao prije kad se moralo ići na bus za Sesvete:D Kaj je sa ostatkom tvoje bande??? Ili BD još nije krov završio??? |
Citiraj:
Citiraj:
Mogu i ja otic u menzu i najest se, al nije fora, treba Paskea nadjebat:D :D BTW Jeltz pisi me na spisak |
Citiraj:
:beer: |
Za mene malo veća porcija.
I usput pitajte baku za moje traperice. |
Citiraj:
Za razliku od onih boržuja iz Dubca:clap: |
Jedno pitanje od manje upucenog - gdje to tocno se nalazite za klopu ? u petak ak sam dobro shvatio . nesto razmisljam da navratim , jer bi bio red da mi gomila ovih slova dobije i neka lica - dosad vas tek par znam
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
A kaj ti mislis 'z cijeg zhepa se financirala pruga? Daj si male razmisli... ^^ To je ciljana investicija da se dupcani sigurno dopeljaju doma kad se vracaju s vesele proslave martinja! :cool: |
@router
na krizanju vukovarske i savske otidjes na tramvaj koji vozi po vukovarskoj, jednu stanicu, kad sidjes predjes cestu na desnu stranu,pa uz desnu stranu dalje pjeske uz vukovarsku i tam di se gradi (ivana lucica) skrenes desno po putu uz pucko veleuciliste...prije nego sto dodjes do sjeverne zgrade FSB-a, pogledaj lijevo dolje di su kafici, i vidil bus bakinu kuhinju... evo ti karta:D: [img=http://img7.imageshack.us/img7/7201/bakinakuhinja7yp.th.jpg] |
Hvala za kartu . Ma gadan mi je petak jer radim do 7 , mozda uspijem sutra nesto srediti da odradim to ili nesto , pa da dodjem . inace , hrana je moj posao - a imam i 94kg da to potvrde:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dolazim i ja! Radio 101 kg :D
|
ja se potpisujem za papicu...mmmmmm....:cool:
|
Citiraj:
@ Mitzek - je je team building kod Kezelea. Dobar si ti team :p @ AMDjac - ako ti trebaju traperice ja ih slučajno proizvodim, pa se dogovorimo za neku realnu cifru :rolleyes: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Paske jel imaš i nekj blaga zakopano među željezničkim pragovima, ha?:D |
Citiraj:
|
Dakle-do sada su svi imali vremena razmisliti.
Petak/18/11/16.00-pa na dalje počinje okupljanje, papica bi bila oko 17.00. Tko je za jelo do 17.00 nek se nacrta. AMD-jcu koji će zakasniti ćemo složiti doggy bag:D Za sada: Mitzek Jeltz AMD Tor Pinsla Masni Isusek Paske??? Zed Mrkonja Zond (zadnji put si isto kao dolazio pa se predomislio večer prije, izvoli se odlučiti:) ) CatKiller??? Ostali koje ne poznam nek potvrde da ih stavim na listu. Horza će probati doći-barem na druženje i koju Žuju, Mental isto. Oni koji dolaze samo lokati i na druženje se ne trebaju pisati na listu za jelo, mogu samo napisati da dolaze da znamo koliko veliki čopor dolazi ... Ajd da vas čujem... |
Citiraj:
Al bum te vidio u petak kak bus se grebo za snicleke:D :D |
Citiraj:
Ja se nisam prijavio za klopu |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:20. |