![]() |
Citiraj:
|
Nekoga mozda intersira huawei b715 star 1 god sa garancijom, racunom? Ako nije adekvatno pitanje za temu nek se obrise post.
|
A1 mi se cini dobra opcija, za 170 kn mjesecno bez ugovorne obveze pokucni, jedino sto treba jednokratno platiti router oko 400 kn.
|
Citiraj:
|
Najjeftini flat što se može dobiti je u A1, pod uvjetom da poznajete nekog tamo i da prebacujete broj iz druge mreže. Kad kažem nekoga, mislim na osobu u prodaji ili SZK. Uzmete Mobilnu M i dobijete ju za 109kn i onda aktivirate za dodatnih 40kn neograničen Internet. To je uz ugovor na dvije godine, ali morate nekoga poznavati tko radi u prodaji. Za mlađe od 28 godina bi trebalo još 10kn dolje.
|
Citiraj:
Mislim da će mi faliti koji metar ili dva. I koji win 10 programi su trnutno aktualni za 535/715/818 huawei rutere? |
Negdje sam vidio, ako se dobro sjećam, da je slabljenje od 25 do 30 dB na 100m kabla. Znaci na 10m je valjda od 2,5 do 3 dB? To je kod 1000Mhz.
Na prethodnoj stranici sam pisao za 4G internet+kućni telefon. Koliko vidim. Homebox Duo nudi ono što trebam. Samo što je uz 1TB obavezan ugovor ili je 100kn skuplje. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Huactrl za b535/b715. Od win programa odi na ovu stranicu i prevedi pa skini prvi ili drugi ili oba dva pa sta ti pase. |
Pitanjce za B715: Ima neki univerzalni razlog zasto mi npr mobovi, kompovi i firestick spojeni na WIFI imaju brzi download naspram istih tih uredjaja spojenih LAN kabelom direktno u ruter ili kabelom na switch pa u ruter (testirano valjda 7-8 CAT6 kablova).
Govorimo o malim brzinama neta, nikakve drame: Maks na 5GHz WIFI je ~50 Mbps Maks na LAN je ~45 Mbps Maks preko switcha ~30 Mbps Naravno, kad testiram preko switcha (TP-LINK LS105G), samo jedan uredjaj je upregnut. Ista stvar ako je samo jedan uredjaj spojen na switchu. |
Citiraj:
Kod tebe dodatno nema smisla jer imas giga switch i njeno si kable :kafa: |
Citiraj:
Slucajno naletio na promociju za mlade mame (roditelji/posvojitelji/udomitelji u 2020), pogledati uvjete, TLDR neogranicen net opcija je besplatna https://ssc.a1.hr/documents/10307706..._Mobilna_L.pdf |
Jel netko probao ovu HT-ovu Tarifu Unlimited? Jel to stvarno unlimited ili se mora slat poruka? Also, jel se može stavit u router ta kartica, otključan naravno?
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-A805F koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
HT bi od vikenda za pretplatnike trebao imati opciju flat Internet preko moj telekom app za 0kn. Nešto kao što A1 trenutno ima.
|
Citiraj:
|
Trebalo bi biti duže od 24h, cijeli vikend. Takav info sam dobio, valjda će krenuti ovaj vikend ako nešto ne zajebu. :D
|
Citiraj:
|
Opcija Flat internet to je za pretplatnike ili na bonove?
|
Citiraj:
|
imam pretplatu a prilikom aktivacije izbaci mi ovo :
https://i.imgur.com/99idnzy.png |
evo uspio nakon malo chata :)
|
Citiraj:
|
Sumnjam da to jos igdje radi, pogotovo otvoreno za javnost.
|
Citiraj:
|
Evo članak gdje ima testni 5G https://www.mojevrijeme.hr/magazin/2...-nizu-gradova/ a dali mogu testirati svi ili određeni ljudi upitaš operatera koji želiš testirati
|
Jel zna netko gdje bi se mogao kupiti Huawei B525s-65a, nebrandirani i novi po mogucnosti ? Malo sam gledao po eBayu ali to su cijene po 300kn vise nego za B535.
B535 mi ne pase jer ipak ponekad trebam telefon, 3CA ne tebam a B715 ne podrzava 2CA 1800MHz intra non-c, ovo ostalo je klasa koju zbilja ne trebam niti cu trebati... |
|
Citiraj:
Koje su to cijene? Obicno, ako nije nestasica, kosta oko 120$. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:51. |