![]() |
Citiraj:
|
pa bio bi red da mu sad ti posaljes pozivnicu, ali naravno na drugi mail ;)
EDIT: jel vam radi TD? ja ga cijeli dan nemogu otvorit nit mi se torrenti seedaju. u utorrentu mi javlja pod tracker status -> HTTP Error 404 |
Citiraj:
Site is down for maintainance, please check back again later... thanks Please check IRC for more info! |
Imate li problema sa logiranjem na arenabg? već par dana se ne može doći na stranice. za grešku kaže u utrorrentu hostname not found
ponovo radi |
Citiraj:
|
Citiraj:
sad imamo samo 9k pa dijelimo sakom i kapom ako kome triba. |
Imam i ja 9k
BTW možemo li npr. Ja & Priesident sami sebi skinut do 7k, pa uzet pozivnice, pa onda da on meni pošalje poslano ? |
UP ^
Da li je netko uploadao na what.cd ? Imam 2 albuma koja tamo nemaju, i pročitao sam pravila. Sada nebi htio da izgubim najbolji tracker koji imam, ako nešto zeznem pa mi treba koji tip od onih koji su uploadali. BTW DjedMraz, i ekipa (mislim prvenstveno na Djeda) koliko košta seedbox, i koji bi mi bio najbolji? Morao bi uploadat nekih 50GB mjesečno, da izvučem TL (ratio 0.85) i what.cd (ratio 0.08) :smoke: |
http://seedhost.eu/
50GB je NISTA sa seedboxom mozesh napravit 3-4TB+ bez problema (cak i s retardiranim ogranicenjem na ST paketima) |
Citiraj:
|
Ako je neko voljan pokloniti karmu na torrenthr-u nek se javi mi na pm, nov sam tamo pa da mi bude lakše http://forum.pcekspert.com/images/icons/icon12.gif
|
Citiraj:
|
Juče su svi dobili 5000 karme :D tako da ti nebi trebala biti problem.
Baja koji je recept za tamo za održat dobar ratio? (što sidat?) |
Citiraj:
Plus još je KARMA tu pa ako nitko i ne leecha od tebe, kupiš za nju upload, i to je prava stvar šteta što je i neki drugi trackeri nemaju :fuming: |
Citiraj:
|
baja001 hocemo li zajedno uzet seedbox? imam jos jednog lika za dijelenje seedboxa, samo sto nitko od nas nema paypal i kreditnu
|
Citiraj:
Ja sam za, ionako sam mislio sam uzet SB ovako mi je još lakše :goood: |
ok, super...
ima li koga ovdje da treba 3 partnera u seedboxu? |
Citiraj:
|
bolje vam je uzet dedicated server ;), sa seedboxom vas je 4 puno, a brzina vam nije garantirana.
Ja imam ovaj osnovni od 45€, ali gledam da nas par ide na ovaj veci Na what.cd se neces bas nakupiti uploada posto leechera gotovo i nema, eventualno ako si u tome pa skidas neki hit koji je upravo izasao. Sve stvari koje skines kontaj da ces bar mjesec dana seedat ;), i razmisli o uplaodanju svojih stvari. Ratio sa boxom na TL nije problem: Ratio: 22.036 Uploaded: 712.09 GB Downloaded: 32.31 GB Slots: Unlimited slots Citiraj:
|
Citiraj:
A što se TLa tiče to je super, meni onako treba malo do ratia 1.0, a preko toga stvarno nije problem sa HOT STUFF torrentima :kafa: |
Citiraj:
Inače tebe san samo kvotao, post je posvećen ekipi koja cijelodnevno kuka kako je na Tl teško:D Evo, brzina 2/256 Code:
Welcome back, xxxxxxx [Logout] [Invite Someone 1 invitations left] |
Citiraj:
|
sto je vise sa hd-bits.ro ???
Jel ima itko kakvu informaciju. Znam da nije neki uber tracker, ali meni je drag i dosta sa njega skidam... Mislim drazi mi je i od bithdtva i od TLa... Ali eto izgleda da su otisli u propast... |
Citiraj:
|
Citiraj:
mislio sam da uzmemo 4. budemo 2 grupe. svaka grupa ima seedbox po 2 tjedna. tako nebi doslo do klanja oko brzine |
Citiraj:
Slažem se s ovim što si napisao jer i meni to ide bez problema. Ne gomilam smeće na kompu nego skidam samo ono što mi treba. |
Citiraj:
Al je, iman dosta solidnu kolekciju 0-day trackera tako da od svega trošim po malo:D |
dobra stranica za torrente ima mnostvo filmova od aXXo-a!
|
Citiraj:
Ratio: 2.442 Uploaded: 48.44 GB Downloaded: 19.84 GB Slots: Unlimited slots zasita nije proble, održavat ratio na tl;tamo sam 8 tjedana |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:52. |