![]() |
ako netko treba 12 pro, nek se javi (ivan :D )
|
Citiraj:
Zadovoljan sam svime kod 11 Pro, i koliko sam god gledao 12 Pro kao upgrade, zbog slabije baterije mi nije previše zanimljiv. Očekivao sam više od 13 Mini i 13, tako da ništa od svega. Malo ću se prošetati gradom kad krene u slobodnu prodaju, da vidim redove :D |
ak niš, svaka im čast, čitav svijet muku muči, a oni imajuu čipova na bacanje :D
|
|
Idealno da pređem s 11 na 12 / 12 PRO ;)
|
Sad vidim u specifikacijama da su uveli support za dual eSIM.
E sad, jel to znači da će biti moguće imati jednu fizičku i 2 eSIM? Vjerojatno samo 1 fizička i 1 eSIM ili 2 eSIM. S obzirom da je kineska verzija bila jedina verzija s fizičkim dual SIM utorom, možda će sad imati podršku za 4 kartice :D |
2 x eSIM ili SIM i eSIM ja mislim.
|
Ja sam jos na ip8
Pa bi bilo vrijeme za 13 pro A zena je od prosle godine na 11pro i zadovoljna[bilo ip8] Vidjet cemo pohlepne cijene u nas Ili mozda amazon.de ? |
nije bilo riječi o iOSu 15, to vjerojatno izlazi 24tog (iduci petak) kad se ajfonovi budu mogli kupit
|
moguće da ios izađe tipa u ponedjeljak/utorak
|
Cijene na Apple.de su
899€ - 13 799€ - 13 mini 1149€ - Pro 1249€ - Pro Max Uspoređujem s cijenom ovdje kod sebe. Zbog tečaja su trenutno ovdje jeftiniji za 3 funte :D Koliko se sjećam, cijene nisu ništa različite od onih s kojima su predstavljeni i 11 i 12, pa sve znate :) |
12 pro je kod nas bio 9669kn, vidjet ćemo sada
|
Citiraj:
|
iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8 and tvOS 15 are releasing on September 20th to the public.
Poslano sa mog LG-H870 koristeći Tapatalk |
Taman da beta testeri koji odmah instaliraju svaki update odrade svoje i pripreme teren za korisnike novih uređaja :)
|
Kao i obično, razne glitcheve u njemu neće otkriti testeri, nego će se manifestirati tek kada update bude lansiran na normalne korisnike.
|
Nekako mislim da je htio reći da su i obični korisnici beta testeri... 😁
Znači, notčina i dalje ostaje, iako nešto manja. Da se živjeti, ali kompaktnost i dalje na nivou. Jedini Android koji je blizu dimenzijama je Zenfone 8. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
Ne vidim razlog za skočiti sa 11 na novi model, moooožda kad izađe 14 a i tada, nekako mi nema smisla bacati mob koji bude i tak delal adekvatno.
Žena pak i dalje veli da joj je 7 dobar, ali ovaj 13 mini bi mogel biti dobar sljedeće godine kad se smanji cijena. Čak je i meni mini zanimljiv pogotovo jer je baterija navodno bolja, a 11 je ipak tacna |
Ne virujen in nista. Bas me zanima vidit kad dodu reviewovi koliko je na 13 mini baterija bolja nego na 12 mini.
|
Touch ID Poruka
Poz ekipa,
Naručio sam IP7 iz shopa koji prodaje korištene - obnovljene mobitele i greškom su mi poslali primjerak na kojemu je očito mijenjano prednje staklo u kompletu sa home tipkom. Mob još nije postavljen do kraja ali svako malo dobijem poruku da se ne može aktivirati TouchID. Nude mi pošten popust i možda bi zadržao mobitel al me zanima da li se ta poruka može kako ubiti u budućnosti ili će i dalje svako malo iskakati. Ako bi nakon postavljanja šifre umjesto TouchID-a nekako mogao trajno disejblati poruku to bi bilo ok ... |
Moj bi ti savjet bio da tražiš ono što si platio - ispravan mobitel.
|
Na tome je i ostalo, da sorsaju drugi mob do kraja tjedna 😀
Ali me privlaci ponuda od 380 kn popusta na ovaj trenutni. Izgleda kao nov i ima novu bat, za 700 kn odlicna ponuda u slucaju da se ta poruka nece svako malo pojavljivati. |
Bježi od tog, mene bi to iznerviralo toliko da bi mi brzo prisjela ušteda.
|
Tim gore što mob uzimam za starog :D
Ok, vracam nazad. Bolje pokoja crtica na displeju ako ce ovaj stalno gnjaviti sa porukom... a i kvaliteta stakla je vjr lošija |
Citiraj:
Отправлено через SM-G975F |
A lol cuj pelene...ma ne boj se za njega.
Castio sam ga među ostalim sa putovanjima u protuvrijednosti novog moba. Ali mu je nebitno kakav ima mob, koristio ip4 sve dok mu nisu Wacap ukinuli :) |
Pravo vrijeme da 7+ zamiijenim 12icom :D
|
Citiraj:
uzeo bi 12 a ne 11 kolike su stare cijene bile 11 i 12 sa tih slika? |
To su cijene bez poreza...
|
I sa 1 godinom jamstva.
|
Mini 800€, normalni 900€, Pro 1.150€ i Pro Max 1.250€. S njime se dobije samo USB-C->Lightning kabel.
https://www.apple.com/de/shop/buy-iphone EDIT: po testu, iP13 Pro ima 55% bolji GPU rezultat od prethodnika https://www.macrumors.com/2021/09/15...nce-geekbench/ |
Who cares…da su stavili TouchID nazad bi možda razmislio o 13-ici. Ovako kad usporedno koristim 12 mini i novi SE, vidim koliko je FaceID u ovo doba maskiranja bezvezan.
|
Citiraj:
Отправлено через SM-G975F |
Da, neki od nas jedva čekaju da iskrcaju 500€ da bi mogli otključati mobitel. Jednom kad naprave mušku* verziju tog sata, možda promijenim mišljenje da se radi o možda i najbeskorisnijem komadu elektronike danas.
*baterija od 7+ dana, drugi dizajn (okrugli sat, a ne ovaj pločasti), općenito više rugged sat…zapravo Garmin s Appleovim softverom, što se nikad neće dogoditi |
Citiraj:
Mislim da ću ja još jednu godinu ostati na XR, ali ako bi uzimao, to bi bio normalni 13, non pro. XR je debela cigletina, ali mi je baterija čudo, em traje par dana bez problema, em je nakon skoro 3 godine na 94% healtha, a što se brzine samog moba tiče, i tu je kao prvi dan...zato ga i nebi još mijenjao.:chears: |
Citiraj:
|
Nisam mogao izdržati...
Sory na laganom offtopicu... :)https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9cd44ba435.jpg |
:)))))))))))))))))))))))
umirem, DOSTA OFTOPIKA :D |
Došli su SD
Mini 6.729kn, iP 7.569kn, Pro 9.689kn, Pro Max 10.549kn |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:26. |