![]() |
...kuham bolonjez i zelene rezance...
njam, njam : goood : |
Njam-njam - Bobi štapići :D
|
domaća kobasica, sir domaći onaj suhi, slani, domaći topli kruh i poslje toga dobra vruća kava.... do sutra ništa ne jedem da si ovo ne pokvarim.
|
Nedjeljnja klasika
Goveđa juhica.
Pohani picek. Rizibizi. Cikla na salatu. Zapečene palačinke sa sirom. |
Re: Nedjeljnja klasika
Citiraj:
: nuts : |
danas cu nesto mađijat jer je ostalo onog umaka od jucer...
pa cu onda ispeci pileca prsa na naglo (šnicle, naravno:)) i staviti u tepsiju, zalit s umakom i odozgora staviti sir...i sve skupa zapeci...uz to bih mogla napraviti dinstanu rižu... :) |
Danas dijeta:D
Paradajz juhica sa taranicom/kašicom koju sam SAM napravio:D Za desert sendvič sa svinjskim pohancem od jučer. Kad smo već kod deserta-čini mi se da je ženica dovukla doma matrijal za princes-krafne (šnjofa mi i na preljev od čokolade) pa ću mučki istrpiti danas da joj ne dižem tlak...:p He-he... Kaj se mora-nije teško:) |
vidim ja , nebu tu mira......
dok ne spelamo jedno MEEETINGARENJEEEEEEEEEEEE!!!!!!!
:rolleyes: :D znam,znam........nema zainteresiranih,ne, uopce nema,niceg nema, niti apetita, niti fiine papice,kaj furt ja moram inicirat i nateravat stovano clanstvo Zderonjsko ,da upregne zlijezde slinovnice,i da nabrusi zubice i rastegne zeluceke...????:confused: kaj,...........BUME SI NEKAJ CALABRCNULI?????:rolleyes: : nono : : nono : strasno....clanstvo nam je u osipanju,nekakve vracare nam trave podmecu,kao ..jestive su...: nono : : nono : : wtf : : wtf : : wtf : : wtf : ja bi sve to..........,pa onda drugu,trecu platu,pa popravil male z Zujom...morti i zapopeval koju...,ajd nije nuzno.... HAAAA? za drugi petak....11.11. 2005 recimo..???:rolleyes: ajd sad...da vas cujem, ponaosob , u detalje sa zeljama i pozdravima.. |
evo moje zelje i pozdrafi....
Dragom Paskeu: da ga zena pusti k Zderonjama..
da se "otkaci" s WoW-a da ga Stari promakne u GM-a da postane Nvidijin maneken sa quadsli karticama .......# da ne propusti 2 i 3 rundu klope.. zeli stari Zderonja uz pjesmu: ja imam jednu zelju...(a mozda i 5-6....) :rolleyes: :D :beer: :beer: p.s. pred nekaj dni ga je darlin pustila na pifo sa starim Zderom......:rolleyes: :clap: :D :D bu nekaj.....:rolleyes: |
Ti tiho budi:)
Svaki put se kakti dogovaraju Žderonje a ti onda u 20.00h navečer šatro moraš delat....a u subotu te Tanja ne pusti...:p Ako misliš doći i normalno se posvetiti Žderonjskim dužnostima-nekaj bi se i mogli dogovoriti:) |
aha.....
: goood : : nuts : : nuts : : nuts :
nema probljem.....samo se isce licni il personalni sofer, da me u komadu isporuci dime....pokle....... ispricnicu ni treba pisati....:rolleyes: :D rekla mi je Tanja da bi je se vec mogel male otkvacit i druzit se malo z deckima...:rolleyes: :D same je teske najti kamijona kad Zderonje zgotove z papicom..... a novi amortizeri za Renolceke (Paske,Amd, pa i moj) su skupiii....:rolleyes: :D |
Re: aha.....
Citiraj:
Ako ne-uvijek možemo nazvati Tanju i slagati joj da peglaš karticu da bi častio tam neke drojle...mislim da bi za 10 minuta bila kod bakine kuhinje...:D :D :D A ti se kakti brineš tko bu te dime odpelal...ajde...:) :beer: |
danas: Riža:( i meso
|
danas: GRIS :mad: al za veceru ce biti domaca slanina, sunka i kulen :D malo krumpira i neki saft :beer:
|
Nisam druker. :rolleyes:
Ali 11.11. je opasan datum. Martinje je i policije bu na svakih 50 metri tak da vam bu gubec ostal suhi. Mislim da bi bolji termin bil poslje 11.11 jer se buju kolege odmarale. :) |
zadnji put sam se najeo ko svinja...:D:D
i ovaj put se upisjem na listu...ili 11.11. ili kad vec bude...:beer: |
Nakon jucerasnjih 7 sarmi , danas se bas i nisam najeo , jer jos mi svira ta sarma u skembi . sutra se zato vracam u formu .
|
Dolazim na meeting sigurno, pa makar i na štakama a donesem i vina...
|
Pa dobro kaj je to...kaj ste svi na groblju? Kaj nitko niš ne kuha i ne jede...
sjetite se starih dobrih karmina... odojka, francuske, purice z masnim mlincima, kuhane šunkice s hrenom tak da nam bolje suze dođu na oči a svi misle kak smo se sjetili pokojnog... Ajde, kaj bude taj miting u petak? |
Citiraj:
Nek, ja bi došel na papicu, pa bi ćlanovi predsjednistva mogli nekej i organizirat:rolleyes: |
Re: Re: aha.....
Citiraj:
Jebem ti sunašce - ima da oko mene sediju: Micek Jelc AMD-jac RAK I ima da lagano bacimo - kolko kaplic tolko let - borbu srednje kategorije pijanstava :smoke: |
jelo? kakvo jelo :D
ak bu jela bum i ja doso :D neko mora osvjetalat obraz pred bakom :D |
Re: Re: Re: aha.....
Citiraj:
|
treba pasketa napit da nam preprica neku novu zgodu :D
|
Re: Re: Re: aha.....
Citiraj:
Vidim da moram potgnut za skrivenim oružjem.... Svinjski File nadjeven tartufima Za jednu od sljedećih svečanih prigoda iskušajte sposobnost baratanja kuhinjskim priborom i upustite se u pripremu jela koje će i najkritičnije ostaviti bez teksta. Mala se tajna, osim u Vegeti, nalazi i u finim i skupocjenim sastojcima (tartufi!), dok je sam način pripreme vrlo jednostavan! Sastojci za 4 osobe 1 svinjski file (600 g) 2 žličice Vegete papar 100 ml bijelog suhog vina 1 žlica nasjeckanog peršina Za nadjev: 50 g ribanog ovčjeg sira 1 češanj protisnutog češnjaka 40 g bijelih tartufa 70 g maslaca Vrijeme pripreme 35 min Energ. vrijednost obroka 463 kcal / 1940 kJ Postupak 1. Svinjski file izdubite kuhačom i napunite pripremljenim nadjevom. 2. Meso izvana pospite Vegetom, popaprite i popecite sa svih stana na zagrijanom ulju. 3. Na kraju podlijte vinom i kratko prokuhajte. Posluživanje Poslužite posuto peršinom uz čašu terana. Savjet Prije posluživanja file narežite na medaljone. http://img307.imageshack.us/img307/3217/papica5fo.jpg |
Citiraj:
@ Mrkonja - majstore, žena me ima na dijeti :D Kaj efektivno znači da žderem više nego ikada :rolleyes: Be afraid Mrkonja .... be WERY afraid :D |
Citiraj:
ako mrkonja izgleda ko na avataru, onda se mi mormo bojati njega :) |
Citiraj:
|
Danas juha od kokice, pohana piletina i rizi-bizi.
Princes-krafne sam riješio u svoju korist, mljac...:D |
Citiraj:
Nek daj nam reči kaj bu od mettingarenja:D :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:44. |