![]() |
ajme žderonje...vi ste dopustili da tema prijedje na drugu stranicu...da skoro padne u zaborav ?:eek:
pa zar je to moguće? a vaša žderonjska časti?:D ;) nista, vidim ja da ipak žena mora spasiti situaciju :D....pa onda ovako.... ..sad sam upravo klopala kukuruzni kruh sa feta sirom i majonezom i uz to naravno kavu (za dorucak) ...a za rucak mislim da cu kuhati spinat na mlijeku i pohano meso...:) |
skuhaj špinat, ispeci pileću đigericu i ispeci jaja na oko... da vidiš meze MLJAC:D
|
Citiraj:
I to onom od 20-30%:D Ja se ubijam špinatom-u stanju sam pojesti sam 1/2 kile bez beda... Danas-pečeni komad svinjske lopatice i mlinci. I salata od matovilca. |
Citiraj:
Samo mileram ili slično. Baš sam ga jeo jučer sa pečenom vratinom ala vulgaris (samo vegeta i mast) i pire krumpirom, naravno sa vrhnjem 20 do 30%.:D |
Citiraj:
a špinat je naj na lešo..s puuno češnjaka :o ja danas imam kelj :( sva sreća da imam kilu sladoleda u škrinji :cool: |
Citiraj:
|
Citiraj:
fak..gladna sam..morat ću naručit nešto :o |
Citiraj:
enivej, danas sam jeo tijesto sa umakom:confused: nisam oduševljen, nikad nisam obožavao tjesteninu, sad mi je OK, ali samo OK:smoke: |
Citiraj:
yummy : nuts : |
Citiraj:
|
Nego žderonje jel bi kaj papali? Jedan miting prije obžderavanja u 12-om mjesecu:D
|
Citiraj:
mmm..pohana cvjetača : nuts : ja trenutno tamanim tiramisu sladoled :clap: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ko na odjelu gerijatrije:p |
Citiraj:
|
Citiraj:
Budemo vidjeli.:) |
Citiraj:
Na Žderonjama nema spamanja-ako imaš potrebu obavještavati nekoga o zdravom životu otvori si temu pa piši...nitko ti ne brani:) A ne spamat po Žderonjama. |
evo, ja ne spamam...nikad ja to ne bi....:D
...klopam stostani kruh od suncokreta namazan s pastetom i pijem kavicu... ...i smisljam sto bi moglo biti za rucak...:) a sto se tice vrhnja u spinatu....meni jednostavno takav spinat nije ukusan...ja ne volim vrhnje ni u kojem povrcu...čušpajz s vrhnjem meni nije fin i zato kuham špinat na mlijeku...:clap: a tko hoce moze si uvijek kad je sve vec gotovo dodati vrhnj ako mu pase...kaj ne? |
prije posla je pala jedna krafnica sa cokoladom, a za marendu oko 12h imam spremnu jednu buhtilicu, za promjenu sa cokoladom :D. dosta mi je sendvica koje jedem zadnjih par dana za marendu.
|
Citiraj:
Kao ni Kelj, Pori Luk i sl. |
Danas kelj varivo sa krumpačem i faširanci.
A ostatak pečene lopatice će isto fino leći uz to da se malo ispere okus kelja:D |
Citiraj:
Danas je Petak i naravno riba. Pastrve uvaljane u kukuruzno brašno i pečene na ulju. Izvade se na tanjur i preliju sa malo ulja, češnjaka i peršina. Naravno da su češnjak i peršin ubačeni u vruče ulje nakon pečenja. Malo limuna i pomfri kao prilog. Ubio sam se i podrigiva mi se po bijelom luku.:D :beer: |
Zaboravil sam desert.
Žena je napravil protvan Munchmallow-a. I onda mi vele da je petkom post. Gluposti.:beer: |
post je samo za mlakonje. :D
|
Citiraj:
A taj kelj je friški domaći (uvalila mi punica u auto kad nisam gledao) pa ga moram pojesti hoću-neću... A trebam pojesti i taj ostatak pečene lopatice, faširance.... Od ribe mi se tak-i-tak ništ ne jede. Eventualno lokarde na roštilju:) A češnjak mi je u jelu-bljak:( Nije da neću pojesti ali najviše ga volim sirovog. Ili za posuti pečenu ribu, jetrice, ili staviti u neki sirni namaz... Ne volim ga baš kuhanog... |
Kaj se sad izvlačiš. Uvalila mi punica.;)
Ko da kod tebe ne odvoze smeće.:D I one fore ne valja mi češnjak ova i onak. Daj molim te, to su priče za male Žderonje. Nemreš meni to prodavat. :D |
Dajte nekaj organizirajte kod Bake ili već gdje. Zadnja dva mitinga sam popušil jer sam bil na putu. Sad hodam na štakama i ne vozim pa bum sigurno došel a imam i nekaj mošta za donesti...
|
hm...
danas opet tjestenina od jučer...:mad: |
ja se cuvam za sutra....idem na svadbu, nadam se dobroj janjetini :clap:
|
Citiraj:
Za posuti jetrica ili ribu sa roštilja je ok. Sir, vrhnje, luk, crvena paprika i sirovi češnjak da...kuhane mahune na salatu sa češnjakom-da. Pomiješati sa zelenom salatom-mljac:) Ili salata od friških krastavaca sa vrhnjem i češnjakom. Ili solo uz špek:D Mislim, ipak sam ja Žderonja-nije da neću pojesti kad ima češnjaka tranu, ali da ga volim kuhanog u jelu baš i ne... Samo sirovi:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:56. |