![]() |
|
Sve to 5...i mi uzivamo u prstacima...a i u kebuljama :)
|
Citiraj:
Hajde upali ono cudo bez mjenjaca i naleti. Ima jos onog sarana pa cemo ga na tavu :D |
Kad god dojdem ti si kod svojih gospodara u sultanatu Sarajevo :)
|
Citiraj:
Da je vide onako kričavo žutu bila bi nova bitka na Neretvi :D |
Stari osvojio lokalni turnir u beli prosli tjedan.
Da skratim, jede se srneci gulas :) |
Nitko niš ne jede pa evo malo za stimulaciju pod šifrom neka pati koga smeta...
jučerašnja hladetina uz mladi lukac http://i.imgur.com/iaH3YPM.jpg?1 |
:srce: :srce: :srce: :D
|
Tjah, već sam mislio da ostali žderonje spavaju zimski san :D
Jučer ubio varivo od slanutka s mrkvom i junetinom. Za prste polizat, slanutak ulazi u redovitu hranu :) Danas u pauzi na posla uzeo hamburger u šalši. Fino, s jako finim mesom i salatama, jogurt dresing je malo "suh", i pecivu fali malo sočnosti. Vrlo dobar, ali m ije bolji bio u burger baru. Ostatke skuhanog slanutka danas pojeo za večeru u salati s paradajzom, češnjakom i lukom. |
nije ti slanutak na meniju?
gadan zajeb :D ja znam često napravit na "grah" slanutak i grah, a i bob mi se nekad zalomi skupa sa kojim komadom suhog mesa. btw. ako ti je slanutak fin, probaj humus ;) |
Hummus radim vec neko vrijeme :)
Mislio sam na variva, salate i sl. I to sam prvi put kupio suhi u rinfuzi, i puno mi je bolji od konzerviranog, cudna li cuda :D |
Humus? Koja je to zivotinja?
|
podivljali slanutak :_pobešneo_max: :D
|
@panorama, malo mi drugačije ta hladetina izgleda, ali zanimljivo, daj nabaci koju o tome.
Inače, ja ju više volim uz luk, feferone ili, joj, meni, joj, ukiseljenu ljutiku. Mladi me lukac ne zanima u ovo doba godine. Što se ostalih postova tiče, onih iza panorame, osim cijenjenog frkovitog, kaj mislite o maloj raspravi o grizu na mlijeku? |
možemo raspraviti o riži na mlijeku, ali o grizu ne :D
|
A kaj fali grizu? :p
|
šta ja znam... dosadan mi je i neuzbudljiv, ko žganci recimo :D
|
Citiraj:
Mi danas tortilje, po običaju ljute :D |
Citiraj:
Dok se kuha ubacim par režnjeva češnjaka i žličicu slatke paprike. |
Citiraj:
|
@panorama, vidi se da tu nečega ima dimljene kože od pojedenog špeka i komadić dimljene kosti s puno mesa gore. kako reagira ta koža od špeka?, a komad dimljene sa puno mesa ne moraš komentirati.
Ostalima u slast:zdero:D |
Za vikend sam u Zadru i treba mi preporuka nekog dobrog (a da nije preskup) restorana.
Menu će biti pretežno mesnat pa pucajte ako imate kakvu preporuku. :) |
dva ribara, bio svugdje po zadru, ali u dva ribara omjer cijene i kvalitete odlican...
|
http://www.tripadvisor.com/Restauran..._Dalmatia.html
Uzmi platu Rafaelo i ne nadaj se disanju nakon :) |
Citiraj:
Citiraj:
:fala: |
zasto ovaj forum nema neku chat temu gdje se mogu pitati ili raspravljati o nekim random kratkotrajnim stvarima i cavrljati bzvz :zdero2:
jel mi moze netko reci kako pobijeliti slova u postu, kad prodam nesto hocu editirati i pobijeliti post :respekt: |
Citiraj:
|
ja skoro svake godine odem tamo na ulazu u zadar u rivu - tuten na malo odojka, piceka i jagnjeta.
nikad razočaran ostao. |
Citiraj:
|
Zadar -> Kod Stipe. Moze gablec, moze a la cart, cijene vise nego prihvatljive.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:21. |
|