![]() |
Citiraj:
|
bah..videl sam ja na jutrosnjoj inventuri da je manjka robe" u serveru....al neka ga braco..pa sav se je na maminu familiju del..te je krakat,te je zgoljav,te je prokleet ko sam vrag,meni je tak i tak jos malo gusta ostalo u zivotu , pa i ne marim ...usto,JR nezna da su i sunkice vec dozrele polafko,bar ove rolane,al bumo nekak jos prebavili do Isusovog Povratka, pa bume probali kak je il ni sunkica fajn suha,slana i mmmmmmmm,fina...
razmisljam , da ga posaljem ko zamjenu na Zderonje,mene puca juzina, pomalo sam star i neuracunjiv, ja si mislim da posaljem njega za druzenje ,a on da ponese dogivrecetinu Starom ocu za pod zub nekaj hitit od Bake, a ja da cuvam Squaw i menazeriju dime....?nekak sam.............STAR,bogu ivragu dosadan....pa puuno jedem,kricim bezveze..ma koji cu vam ja k..ifl?? |
Citiraj:
Izgleda da je gablec bio slab pa te stisla tuga:D Bit će bolje sutra :beer: |
[QUOTE=mitzek]bah..videl sam ja na jutrosnjoj inventuri da je manjka robe" u serveru....al neka ga braco..pa sav se je na maminu familiju del..te je krakat,te je zgoljav,te je prokleet ko sam vrag,meni je tak i tak jos malo gusta ostalo u zivotu , pa i ne marim ...usto,JR nezna da su i sunkice vec dozrele polafko,bar ove rolane,al bumo nekak jos prebavili do Isusovog Povratka, pa bume probali kak je il ni sunkica fajn suha,slana i mmmmmmmm,fina...
razmisljam , da ga posaljem ko zamjenu na Zderonje,mene puca juzina, pomalo sam star i neuracunjiv, ja si mislim da posaljem njega za druzenje ,a on da ponese dogivrecetinu Starom ocu za pod zub nekaj hitit od Bake, a ja da cuvam Squaw i menazeriju dime....?nekak sam.............STAR,bogu ivragu dosadan....pa puuno jedem,kricim bezveze..ma koji cu vam ja k..ifl??[/QUOTE Daj dečec ne dramatiziraj, pukla te južina pa si malo u depri. Ak morem ja stari kojn dojti onda buš se i ti nekak dovlekel. Odi odmah danas na infuziju ( nemoj niš konkretnog jesti) pa buš videl sutra kak buju nogice same vlekle k Baki a sline ti se buju natezale od Vukovarske pri pomisli na kobase s restanim. Juniora dopelaj da ga iniciramo, tak već zna zanata, kak i japica mu... |
Znači kaj je zadnji dogovor?
u 17h u bakinoj? :) |
Ja ću se požurit jer do 4 je škola pa ako kasnim neću više od 20 minuta
|
Citiraj:
|
eh mitz mitz, da si ovakve gluposti napisao, a da ja dolazim,
za ushi bi te izvukao van...dripac jedan.... :rolleyes: ;) shto te to danas boli, jel mozhda porazan zheludac, manjak "memorije" iz servera, ili tko zna shto? :rolleyes: :D ajde nazhderite se sutra i napijte za mene, a na slijedechim zhderonjama.... ;) |
ja cu doci ziher samo neznam kada ali mislim da ce biti nesto oko 17h uglavnom ja cu vjerovatno samo piti :D :D
|
kontam si bi iso ili ne!!!!!
nisam se prije javio pa bi bilo nepristojno pojavit se!!!! a mozda nest skemijam!!!!:rolleyes: |
Sam se ti pojavi, uvijek ima mjesta za Mitzekov podmladak. :)
|
juniore, pazi da te ne okrenu na razhnju!!! :rolleyes: :D ;)
|
bah,neda mi se i gotovo......dosel bum oko 4 ,popil kavu z Jeltzom i bezim dime.... a vi se natezite z mesinom i ostalim......
a morti.........bume vidli,al bu vam zal ak ostanem...... |
Citiraj:
bdw-da li je netko uspio dobit Paskea???, nikom se ne javlja... |
Citiraj:
-postaj na WoW thread -ili pocni igrati WoW i potrazi: "Paske - lvl 60 Warrior - member of Army of Renegades,Trenutno na Ragnarosu" :beer: |
evo danas je postao na forumu....znachi, zhiv je i spreman za papicu....valjda? :rolleyes: :D ;)
|
Lista za papicu:
Mitzek Jeltz Tor Pinsla Masni Costa Zed Panorama Mrkonja Sky Željac Fleks Dawar dk Rendula nicko_029 Daddy359 BlackMack Sam Fischer Buljo Komek Terminator B3mt1 Grizli psf[i]-[Tomek] McG ETA Žderačine bi bila 17.15-17.30. Ja sam mrknul šarf špek-fileke za predjelo, malo mi curi njuška i suze oči (stavio sam previše feferona u fileke, ko mi je kriv :-))) ) ali mi ne pada na pamet izostati. :beer: |
ja dolazim!!!!!zamjena za oca!!!!!makar bas i nisam po kapacitetu.......
|
ja si isto mislim da li bi doso il ne ak bi dolazio trebam nagovorit buraza oprostite kaj se nisam prije najavio da cu mozda doc popit pice onda gibam:D
|
Citiraj:
|
Moze mi netko sprziti ove mape za CoD2 PCE server , placam praznim medijem, cugom, sokom ili necim cetvrtim?
|
Citiraj:
Pitaj Račinu-on je rekao da bi možda dolazio kasnije (19-19.30) |
Citiraj:
O placanju pri primopredaji:D |
Fala Zed!
|
ja se u životu nisam bolje najeo. oni čevapi i piva su ubojita kombinacija!: cheers2
|
definitivno :D
|
Idemo, čekam slike....
juhica je bila ...... mogao sam samo nju i jesti :D za svaku pohvalu, definitivno dolazim i sljedeći put :) sad baraem ja i Fleks znamo put .... :D joj Sky ..... :D:D:D:D:D:D:D |
Kako ste vi završili u Konzumu, meni je još misterij...evo, sad imate kartu Zagreba i okolice, pa sljedeći put da vas ne trebam tražiti na drugom kraju grada. :D
Eh, da, bilo je genijalno na Žderonjama, žalim sve koji su to propustili. :) |
Ajd nek netko da slikice... :( To me jedino moze usrecit, od tuge ( i besparice) sam se danas kaznjavao sa mladim mrkvama, zderem ih cijeli dan...
Joj, najradije bih lupil ovaj svoj prokleti komp :smoke: |
Bilo je čist ok.
Klopa je bila dobra, bogme se i Žderonja fino nabralo (28 samo za jelo). Horza se može pojest od muke, juha je bila taman kak on voli sa krumpačem, špekom i suhim mesom+vrganji...baka se izvinjavala kaj nije mogla naći i pečurke koje idu unutra. Čak je bilo i izaslanstvo iz istočnih krajeva:D Ja sam se čist fino napucal-za druge ne znam. Tko nije bio nek mu bude žao. :beer: |
mrs stoko odvrtana ja tu camim na poslu a vi zderete i pijete zuju, koja kolegijalnost odvratno FUJ! : nono : ;) :D:
|
Evo par slika
Costa se pretezno bavio pravim slikanjem:D http://img102.imageshack.us/img102/9772/p10103354dx.jpg Malo hrane http://img366.imageshack.us/img366/4329/p10103375jp.jpg Jedan dio ekipe http://img366.imageshack.us/img366/2177/p10103399zt.jpg Sam Fisher i MC Fish U obaranju ruka:rolleyes::D http://img102.imageshack.us/img102/4199/p10103405df.jpg |
ZED, fulo si sa slikama...stavil si male...
|
Citiraj:
:clap: : suicide : hitthewa :burn: Ja sam riknul kad sam čuo:D |
Citiraj:
|
Ma ove žderonje su bile dojaja!!! Predobro je bilo...
Neki su ostali do 10 hehe...:) Pohvala baki predobra klopa. |
Citiraj:
A kad si reko lijevo. Orijentiro bi se po suncu, ali je bilo oblacno. Stali smo par puta i trazili mahovinu na sjevernoj strani drveta, ali nazalost pokazalo se da ima tendenciju rasta sa svih strana :D u prijevodu... TI si kriv :D:D:D BTW: Karta je pomogla u povratku :D |
Bilo je super :D fina klopa i dajem 5 juhi i narafno Baki :D :beer:
|
Evo meni je baš drago što sam došao i upoznao toliko novih ljudi, sad forum gledam sa jednog drugog aspekta...Nekako mi je bliži :)
I ovo sa fišom će obavezno na slijedećim ždeoranjama ić revanš i to ćemo otvorit kladionicu :):D |
trebao si vise cevapa pojest onda bi ga dobio sta nisi vidio kolko ih je on pojeo :D:D:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:19. |