![]() |
i što se kopa nakon etha? Ja sam uzeo ERGO. Sve iste postavke grafi kao i kod etha
|
ETC je vec dobro otezao.... RVN i NEOXA se za sad najvise isplate (bar kod nas u BiH jer cijena se nije mjenjala)... ERGo je najmanje isplatljiv... ali 'aj ga znaj kako ce zaokrenuti...
Probao sam svaki koin po jedan dan da kopa i da vidim sta i kako... ja sam za sada na ETC jer moram nakopati za isplatu pa planiram na RVN... |
Ako ste pročitali 2500W je polugodišnje ... Valjda tak imaju obračune kod gro građana jer nisu stigli staviti nova brojila ...
Iza ETH-a .... RVN, makar vidim da je i to se malo diff narastao .... |
Ko će ga znati šta će biti isplativo, sad kad se svi počnu prebacivati.
Ja sam na ETC. Kontam isto na RVN. Ali, težak je RVN. Troši i grije se gadno. Šta je sa onim Firo? |
Citiraj:
ide zima... grijanje nije problem... :D Svakako ide test svakog koina... nego gledajte da ako mozete prebacite u BiH rigove... jos nema poskupljenja struje.. bra je tako u RS... |
RVn isto tako otišao na pola, JBMU, neznam, masa govori o ergu ...
ETC već preko mjesec dana u vječnim lovištima .... Evo dok pisao otišao provjeriti RVN, još je pao za 15-tak posto ... Mislim na diff iliti količinu izrudarenog za hash ... Ergo opet manje troši ... fakat nisam pametan ... |
Citiraj:
|
Sutra frende, sutra je dan D ....
|
Što nije preksutra? Countdown timer na coinbase kaže još 1d 14h :)
|
Taman sam tempirao da isplata bude sutra, i to je to.
Šta će biti sa onim što ostane na pool-u, a nije dovoljno za "minimum payout"? |
Citiraj:
pa nece se ugasit ETH- |
Citiraj:
|
Na HIVE poolu je sve kaj je iznad 0.0025 se može tražiti isplata ...
|
Pozdrav ekipa,
pitanje, dosada sam bio na ETH mining-u, ali bih se sada prebacivao na ETC / RVN. Za ETC mining sam vec sve pripremio, ali za RVN mi nije jasno kako da to napravim? Ustvari jel moguce RVN / T-rex / Binance rudariti? Ako je zna li netko kako da to odradim? Koristim Windows / Trex / Afterburner Ovdje slika. Ako mogu u trex-u u kombinaciji sa BInance nisam siguran sto ovdje trebam promjeniti isto kao kod ETH samo ime usera stavim ili? Hvala na svakoj pomoci! :chears::chears: |
Imaš tutorial na binance pool-u.
Lijepo ti je sve objašnjeno Imaš i za T-rex primjer konfiguracije t-rex.exe -a etchash -o stratum+tcp://etc.poolbinance.com:1800 -u Your_Mining_Account -p x -w rig0 Uh, sry, mislim da ne možeš RVN priko Binance pool-a rudarit https://cryptoarmy.io/how-to-mine-ravencoin-rvn/ |
Uf, al raste hashrate na ETC i RVN. Već sad je katastrofa. rx5700 posluje sa nulom.
|
@frezer - Da baš gledam, u 18.00 bilo 136 RVN , sad je 63 ....
Pa prošlo je 6 sati, WTF ... |
Citiraj:
|
Gotovo.
|
i eto ETH prešao na proof of stake.
gdje je sad ta rasprodaja jeftinih grafičkih? ima kakvih linkova po netu da se prodaju 3070/80 za kakvih 200 dolara.:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim da će kartice ići malo dole. Ne treba očekivati čuda, oko 15-20% za rabljene. Past će i prodaja novih, pa i tu bi moglo biti nešto. Aj nek gejmeri malo predahnu. Napatili su se:) |
Briši. Ima bržih
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nije bas 200 dolara, ali je cijena vrh. Za te pare sam prodao GTX 1070 Ti prije godinu dana :D
https://www.njuskalo.hr/graficke-kar...oglas-38497740 |
Ići će to puno više od 15% dolje. Vremena su vrlo nesigurna i ljudi nisu baš skloni bacati pare na grafe, koje sad po prvi put nakon dugo vremena nisu kapitalna dobra nego stvar za zajebanciju :D
Čuvati ih nema smisla nego rasprodati što prije, naravno da su pametniji bili oni koji su prodavali prije mjesec dva, sad slijedi poplava. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Taman mi treba novi GPU, no kako znati kada je pravo vrijeme za kupovinu... Ovo mi je stvarno primamljiv oglas, šteta što nije u ZG-u, dostavom (na slijepo) mi je malo preriskantno. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:09. |