![]() |
Apple ima worldwide garu odavno. Jedina razlika između modela kupljenih u USA i EU je bila ta da su modeli iz USA imali 2g. gare. Ne znam da li je i dalje tako.
|
meni je u apple ducanu receno da worldwide gara vrijedi na sve uredjaje koji ne primaju sim karticu
ako prima sim karticu onda je jamstvo pokriveno samo u zemljama gdje se prodaje taj model uredjaja (A1709, A1701 i te brije jel) to je bio slucaj kada sam uzimao i7, i kasnije potvrdjeno jos jednom kada sam uzimao i8 danas ne znam kakav je slucaj, ali ako je 11/ 11 pro isti u svim zemljama, onda je gara worldwide |
Krivo ti je rečeno.
Iphone 6s kupljen u SAD-u, reklamirao u ZG-u bez ikakvih problema. |
Firma mijenja mobitele svake dvije godine i u iducem mjesecu stizu novi.
Moze se uzeti samo iPhone. Kako sad imam iP7 sluzbeni i svoj Pocophone, dosadilo mi je imati 2 komada. iP bi mi sad postao glavni i jedini mobitel. Ugl besplatno mogu uzeti 8, XR 64 gb je 600 kn i 11 je 1500 kn. I to je sav trosak koji bi imao. 11 je way to go? Mislim, meni sve fluidno radi i na sedmici, a do prije par mjeseci nisam nikad imao iPhone pa se ne razumijem u taj sustav bas... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
11 vrijedi razlike u cijeni samo zbog kamere.
Ako kamera nije bitna... onda XR ili 8ica, XR je nešto veći. Svi su dovoljno brzi |
Idi na najnoviji uvijek. I mozes si jedan broj na esim a drugi na nano sim strpat u 1 mob
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
11 za 1500kn je bagatela, drugo se ne isplati.
XR nije vrijedan spomena. |
8 nije dual SIM tako da on otpada. 11 >> Xr.
Dodatni problem je sto samo HT podrzava eSIM (ako se nesto nije promijenilo u A1). |
Citiraj:
|
A1 je tarifa firme.
Ja imam bon bon. Onda bon bon stavim na esim. Nisam ni cuo do prije dva tjedna za esim. Rekli mi Pupo i Razer na pivi 😁 Onda 11. Gledam sad i baterija jaca od XR. Kamera svakako treba biti dobra, kako ce biti jedini mobitel onda i nije nebitna stavka. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
HT nazalost =/= BonBon. Samo firma majka ima eSIM.
Sad si me podsjetio da se Razeru javim za pivu. :D |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
2750 za 2 godine staru jedanajsticu :) Prodađ ju za 5000kn za 2 godine ;) |
Citiraj:
Ovdje je riječ o običnoj 11 64gb, ne Pro ili Max. Za dvije godine izađe se na nulu negdje. Al slažem se da, od izbora se isplati uzet. |
Citiraj:
|
Citiraj:
IMPORTANT RESTRICTION FOR iPHONE, iPAD, APPLE TV and HOMEPOD SERVICE. Apple may restrict warranty service for iPhone, iPad, Apple TV and HomePod to the country where Apple or its Authorized Distributors originally sold the device. Dakle, nije garantirano, mogli su te odbiti. Što i ima smisla ako se pokvario dio koji je specifičan za US market (3G/4G modem recimo) i kojeg nema u Europi ili gdje već popravljaš... |
Pa dobro nećeš uzet CDMA ajfon za kojeg i tak tu nema mrežnih uvjeta
|
Svi iPhoneovi nakon 4s podržavaju i GSM i CDMA. Razlika je u podržanim frekvencijama: https://www.apple.com/iphone/LTE/
Konkretno, tu su svi modeli po zemljama: https://support.apple.com/en-us/HT201296 Najveća razlika je u tim frekvencijama, a negdje i u featurima, pa tako kineski ajfon prima 2 SIM kartice. Volio bih vidjeti da daš to ovdje na popravak kaj ce ti rec :) |
Citiraj:
Ja sam mislio da su to razliciti modeli skroz? Bar je tak bilo prije Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Cura ide u ameriku uskoro.
I kupila bi si 11 pro max. Znači može uzeti taj americki model i ovdje ce raditi normalno? Ili mora pripaziti na nešta Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa desetka još uvijek drži cijenu preko 4000kn rabljena. Moj 7 Plus je oko 1800kn a star je već ohoho. |
Hvala momci.
Nije problem oko povratka nazad, neće se vraćati u hrvatsku. Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
hm, ne razumijem, zašto onda pitaš dal će radit tu :D
|
Ma koristit ce ga ovdje. Ali trenutno nakon Amerike neće u Hrvatsku odmah :D
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
Stigao 11 Pro Midnight Green....
Tek ga koristim 3 dana pa još nisam niti uspio kameru detaljno testirati....baterija je jebenoo dobra! Trebam preporuku zastite kamera po mogucnosti s aliexp... Sent from my iPhone using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:03. |