![]() |
|
Citiraj:
|
2 češnjovke i gravče....disanje u stilu soma na suhom
|
Treba mi savjet. Restoran da je dobra klopa, aopet da nije preskup?
Zg |
Kakvo pitanje takav i odgovor
|
Citiraj:
centar - Capuciner, tamo samo gotovo jednom tjedno sigurno, nije skupo a meni odlično jako blizu je Nokturno-jako jeftin, preuređen, ok hrana neznam uopće ni kakvu hranu tražiš..i neznam što je ''preskupo'' sve je to relativno |
Nebitno mi je gdje se restač nalazi bitno da je na meniju meso i on da cifre nisu za jedan obrok preko 70 kn...
znam ja jarunske dvore...tam je zagrebački 60 kn :D i n kvatriću restoran koji ima gablece...(sranje zaboravih mu ime) :D |
Nemoj Nokturno slučajno. Tkogod je bio u zadnje vrijeme, samo pljuje po njima. Nije to više onaj stari Nokturno. Jedan poznanik je radio neko vrijeme tamo i veli da bježim glavom bez obzira od njihove hrane.
|
A dajte mi recite akav je sad Chello? ISkreno onaj njihov umak za pizze mi je bio prekisel.. bilo to prije 6 mj kad sam jela, sad neznam su sto poboljsali ili?
|
Traži meso pa pita za Chello....
Koliko sada fali fejspalm smajli to je strašno :D |
Citiraj:
|
Imaš temu o pizzerijama,Chello nikad nije ni bio loš...uvijek su bili najbolja pizzeria u gradu ako ne preferiraš pederske pizze sa mlincima umjesto tjesta.
I još nešto...ko tamo naruči mješanu trebalo bi mu doživotni izgon dati iz oog kioska di rade posao...tamo se zna da se uzima doomsday,gotham il deep dish. Amin. |
Trabl bre, pa ko god traži i jede mješanu pizzu treba bannat :) bez obzira o kojoj se pizzeriji radi :)
|
Jeste i vas dva nabrijani :D
Ja kad sam bio maleni pizza amater sa manje od 80kg sam stalno tamanio mješane :D Tek kad sam počeo ulaziti u profesionalne pizza vode i tamanit pol jumbo pizze sam sam počeo i naručivat egzotiku :D |
Citiraj:
|
zato sad postaš više na amd temama nego na žderonjama :D
|
:p
Ma kuham ja stalno, al nemam volje za naslikavanja pa da ovdje objavljujem, inace sam kuhar po zanimanju al ne bavim se time vec vise godina(radis i svetek i petke pun mi je kurac toga), zadnjih godina redarim po klubovima, cijeli tjedan doma, petak i subota radno :D |
Citiraj:
Nas 4/5 se upokoji sa jednom Gothamicom + Doomsday u toj mjeri da nemaš snage ni samoubojstvo počinit... :D |
čak je 4/5 i dobar rezultat moram priznat :D
|
Uf, dobri stari chello, valjalo bi skoro uzet doomsday :)
Nisma par dana pisao ni sliako, previše okupiran jelom :D Badnjak - marinirane kozice, odresci sabljarke s krumpir salatom Božić - tatarski biftek, teleće pečenje i krumpir, grah šalata, kristalka, francuska Štefanje - juneće rolade (punjeno s rikolom i parmezanom), francuska Nedjelja - ostaci ostataka Međuobroke s narescima, kulenima, kobasicama, pačjim paštetama, sirevima i sl, neću ni nabrajat :D Danas laganini, tjestenina s umakom od domaćeg pesta i camemberta. Vaga i dalje pokazuje +2kg :D |
Citiraj:
Chello overrated :kafa: :D |
Mogu potvrdit za Nokturno,nekad sam tamo jeo 2-3 puta tjedno...bio unazad 2 godine 3 puta i jako lose...neznam sto se dogodilo,jeo pizzu,lignje i blitvu i trece se ne sjecam...al lose.
|
Citiraj:
Citiraj:
Jučer laganini - povrtna juha i puretina u umaku od senfa s rižom. Danas sam na kavi i kočaima do navečer kad dođem s posla. Nokturno je odavno mjesto za nezahtjevne turiste. Najedeš se za relativno malo para u samom centru, o nekoj kvaliteti i finoći nema se šta reći. |
dok ti je usred zime racun za struju veci od racuna za grijanje :D
|
kod mene ti je sve to isti račun, tako da mi apsolutno svejedno :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
@syss Sjećam se onih tvojih tanjura za tjesteninu, tj bar mislim da su bile tvoje slike. Đe to nabavi? |
|
Svako dobro i tebi druze, i svim zderonjama, ali daj taj but prerezan poslikaj ;) :D
|
ma daj pusti bila je borba oko lijenosti odlaženja do pekača :D
zapravo znaš šta je bilo, za živo čudo - dobar hrt1 novogodišnji program... ne bi vjerovo da mi netko priča :D tako je i naš mali pork ostao na 6h laganini + 40min zapečenja. slike prerezanog nažalost nemam jer smo se ubili u narescima i maestralnoj roladi od kruha i random meat stuff koje punica radi (istražit ću recept jer je epski) tako da nismo ni probali odojak dok je vruć :( |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:49. |
|