![]() |
|
Juhica, patka i mlinci danas :)
Divota u švabiji žderat mlince a domaći samo pasu kaj je to...reko to je fino, hrvatsko i ne nebum vam dal ni komadića probat:p |
http://imgur.com/V5aoJKg
Ne sjecam se kako sam dosao doma niti sta se sinoc desilo, ali uspio sam napraviti rucak sa mamom, za blagdan koji ne slavim, ali volim pojist dobre hrane! :D 2kg jagnjeta, krumpir, mrkva, uz to smo jos napravili piletinu na zaru i pomfrit jer mi je ovo bilo malo pa da za desert dokrajcim haha. Uz to je radila majka i neki koromac na zaru i jos neka zelenila, ali to mi se ne svidja pa nisam ni jeo.. I da, sretan Vam Bozic ekipa! :) |
Ja sam rest in peperonis do kraja tjedna.Ubio sam se za rucak...na slikama jos nedostaju mlinci, koji su u trenutku slikanja bili na zagrijavanju u pecnici. :D
http://imgur.com/a/pbdiG |
Hjaoo koliko hrane ;D
uglavnom jučer: pohani smuđ i fiš :D Danas: Juha, prasetina i sarma Salate: Zelena salata, grah salata, francuska salata te hren umak Deserti: Zvjezdice, vnilin kiflice, mađarica i lješnjak kocke :D Đaba što ja žderem kile se ne lijepe :( :D |
MIslim da nema smisla ni pisat
|
ima, ima... zamisli neku ubogu dušu koja se probudila u gluho doba noći i zapela na forumu sa punim frižiderom i bez ideja šta i kako dalje :D
|
Ne slikam više hranu. Kažu da je to psihički poremećaj kao i selfi. :D
|
Samo nemojte slike stavljat :P
syss je sigurno cijelu puricu pojeo :P |
Citiraj:
:D |
HAHAHAHAH :D :D :D
|
Nemreeeeeeeeeem više.
Sve od punjenih lungića do pečenog odojka i kuhane piletine sa hrenom i kokos torte. Remen je već dolje, izgleda da će se i gumbić morat otvorit :D |
:D :D :D |
Naravno, zaboravio sam da treba i baklavu probat...ovo nisu istine.
|
jucer bakalar s krumpirom na zlicu + orade od 400-600g iz rola.
danas janjeci but s krumpirom ispod peke + purica s mlincima. jucer ujutro 81,5kg, trenutno stanje skoro 84kg. klub 100 nikad blizi :D |
mi jučer svježe filee bakalara na finski... to je STRAŠNO fino.
umak hren, senf, vrhnje, kopar, peršin i tako to sve. ma epic. inače imate ledo smrznuti svježi bakalar za kupiti - zaboraviš odmah na one suhe cjepanice :D |
Bože..šta će te bez hlača pisat? :P
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa ja cijeli dan tipkam sjedeci u boksama, jo. :D |
alpha još i baklava?
ajme..panda :D :D :D alpha, pics! :D |
Citiraj:
Da jos i godisnji popijem na forumu radi silnog seksepila, ipak sam alfa muzjak...ne bih da se vodje foruma osjecaju ugrozeno. :D :D Baklava je MUST, za sarmu i baklavu pocinjem fektat frendice i obitelj pocetkom prosinca. :D |
Citiraj:
I ja znam pravit sarmu i baklavu :P |
Nisam fotkao jer mi se nije dalo ali eto ukratko:
Badnjak: Ručak: 30 dkg prženih lignji + 30 dkg slanog kuhanog krompira + 10 dkg domaćeg "vrhnja češnjak" umaka i par šnita kukuruznog krua Večernje šire obiteljsko okupljanje: 2 tanjura širokih rezanaca, 6 tvrdokuhanih jaja, 2 kuhane kobase od moje svinje, 20 kiselih krastavaca domaćih i vagon domaćeg ajvara. + enormne količine Karlovačke Retro pive uz obroke. Božić: Pečeni odojac iz rotacije + punjeni lungići + pureće bijelo meso punjeno šunkom i sirom + restani krompač. + 3 dcl domaćeg crnjaka sa Hvara gustog ko Frutek :) S time da sam tek krećem na turneju :) u trenirci :) Diđitalna vaga kaže 114,7. 112,9 bilo pred tjedan ipo :D |
Citiraj:
moram pohvalit ovu tvoju KA retro pivu, što je da je napokon piva koja nema veze za užasnim izvornikom :D |
U fafu sam :D krompira slanog kuhanog :D
Da, zato u Karlovcu možeš nabrojat na prste birtije koje ju drže. A ove koje ju drže bi je mogle bacit van jer ekipa guta samo Retro :-) Ja uzo gajbu u Bili. Imao hrpu bonova pa uzeo cuge :D |
Je ništ, runda #3 može početi :D
|
Same here. Opet sam na mesini nekoj. Nakon toga neka nova torta i tiramisu, ovakav zivot je lijep haha
|
ja volim božić samo zato što se pretjerano ždere :D
mlinaca imam da ih jedem uz poli što se mene tiče :D |
Jučer radio sarmachi,2kg mljevenog,1.5kg kobaja s jaruna,0.5kg pancete i 1kg suhog mesa :D
http://thumbnails105.imagebam.com/45...3454467672.jpg |
vidim rukavica je bačena :D
kod mene za početak 2kg mljevenog miješanog, 4kg zelja, a dalje ćemo vidjeti kako i šta... ali ovo zgleda jako fino ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:30. |
|