![]() |
|
Citiraj:
Ovo švargle,hladetine i slično ti konzumiraju u mjestima koja ni dan danas nemaju GSM signala :D |
Bio sam sinoć u El Bull. :)
Pojeo Juha od bikova repa, stejp (medium rare) i palačinke za desert. :) |
kakav je stejp bio? :D
naručio od mesara na kvatriću brizle za utorak :zdero: |
Pa neloše ali nije spektakluk. :D Zato je stejk bio vrhunski. :D
|
|
Citiraj:
Mi se jučer ubili. Prvo goveđa juha. pa onda kila-kila i pol govedine (dvije koljenice i komad ramsteka) iz juhe s umakom od domaćeg hrena (+zelena jabuka, vrhnje, majoneza, sok limete) i kruhom s bučinim sjemenkama. Pa onda dve kile telećih rebrica kuhan o/pečeno 4 sata + pečeni krumpir, grah šalata, francuska, kineski kupus. Ubojstvo. Danas prebirem po ostacima, makar moram priznati da nije puno ostalo :D |
Sutra bažul i kiselo zelje, ubil bum se ko zadnji sacpra :)
|
prvo pics or didnt hapen, drugo kak radite kineski kupus? na salatu?
inače sam prije često ga radio po jednom receptu na "kremasto" i to je bilo fenomenalno, ako ga iskopam na kulinarici postam jer i sam obožavam to povrće. |
Citiraj:
Od svega je ostalo - tri žlice grah šalate i jedan komadić teletine :D Kupus je bila na salatu, to je skvo zaželjela pa je ona i radila. Napravila ga je kao zelenu šalatu. Ja ga iskreno ni probal nisam kraj graha i francuske :D No stavi ako nađeš recept, jeo sam ga već prije i ok mi je taj kupus. |
Citiraj:
Preksinoc. Slike nabacim kasnije :D |
ma evo baš tražim, ali mislim da to nije bilo sa kulinarike, a nisam stavio u favoritse i naravno da se ni približno ne sjećam kako se radi :(
|
Kineksi kupus koristim u smoothiu :D
Jelc koju knjigu čitaš?? To isto trebaš uvalit u kadar :p Danas sendviči :D jer su bili radovi pa se nije kuhalo ništa. A jučer, juha, pečeno carsko, krumpiri, bijelo meso i cikla |
Citiraj:
Danas sam na ranču vrtil pedalj jegera na štapu iznad vatre i pohrdal glavicu luka uz to + dve pive. Usput sam obesil par kila kobasa na zrak...:goood: |
Citiraj:
Nije stala u kadar:p Citiraj:
Nisam baš najbolje al bolovi na ignore i udri po hrani:D |
Danas je na redu hladetina
|
i evo nas opet na starome :D
|
:puke: :puke:
|
najbolji kolač ikada :D
|
Citiraj:
Crvenog luka i kukuruznog kruha, pa gemišt od graševine ili rizlinga. :goood: |
Užas, hrana za dungeon torture ovih prikaza iz Pariza
|
Dok amdejac kida iznutrice,ja rado roknem ostalo :D
http://thumbnails113.imagebam.com/44...8447883536.jpg |
pa dobro kakvo je ovo svetogrđe, najveći žar je na sredini, a treba biti upravo suprotno. jeste vi na kraju jeli čips ili prasetinu? :D
izgleda ko da je skuren brenerom :D |
Daleko od toga da ga ne bi pojel, ali čini mi se da je malo preveć gorel :)
|
Korica bude mekana i hrskava,nimalo žilava...zato ga se prži malo jače :) Meso mekano ko' putar a korica ko' čips:zdero2:
|
Danas nastavak-bažul, kiselo zelje i u zelju kuhan špek, suha rebra i šarf kobasa :)
|
Danas poljski ručak,pol pileta Konzum,2 paradajza i pol glave luka :D
|
Danas sa djevojkom birao hocu u ginger sushi ili u Plac na dolcu, pao izbor na cevape i sis cevape :D ne lose, lepinja taman po mom ukusu, ne presuha, ne gnjecava, sis cevapi fini, taman pikantni, cevapi nesto losiji ali isto fini :D
|
Svinjokolja za syssa i ostale riboljupce https://www.youtube.com/watch?v=6wS82nKXVL4 , ima mesa za pol foruma :D :D Nama ostavite ovo sto je sisalo mamu :D
|
Dovršavanje bažula, zelja i suhih delicija:D
|
Svinjokolja.
Tko je osjetljiv, ne gledati. Jelo se, pilo se, džigerica sa zeljem i krumpirom, domaće vinčeko, delale se krvavice (od kaše, žlundre, oporka-tko zna kaj je to ruku u zrak; i krvi naravno), češnjovke, samoborske salame, čvarci, hladetina... Da, hladetina. Jeo se fini friški svinjski jezik s češnjakom. Btw, priprema za prezvušt. Forumske fine guze na aparatima :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:18. |
|