![]() |
|
Citiraj:
Ak je ronion iz Maslenice onda nista, mislio sam na drugog tada :D |
neka, neka... znamo otkud su dagnje :D
|
Pa i skidam ih s broda svog, domaci uzgoj :)
|
pa onda naravno da su najjače od tamo :D
|
Vidi ovog sisu kako glumi nekog gurmana tu, a dvi stranice prije prodaje priće o filekima i prezvurštu :D
|
jedno je da ti je nešto "bljak", ali mislim da to spada u fazu ranog djetinjstva.
drugo je kulinarski doživljaj te priprema iste namirnice. |
T'was a joke siso :p
|
onda dobro... nemoj mi se sa hranom šaliti :D
|
Citiraj:
|
Nikad više školjke. Zalio sam ih sa 4 litre vina minimum i dns mi ni dobro :D
|
Sinoć dijetna večera, odojak i francuska.
Pol vure poslje svježi sir i vrhnje i za desert pistacio :p |
E to je ono stonja zovem obrok a ne riba i skoljke :D riba da valja i vukovi bi ronili :D
|
Citiraj:
Ja se 'najedem' ribe za rucak i za 15. minuta sam gladan kao da nisam nista jeo tri dana, isuste. |
Ja volim ribu, pogotovo kad imam žrtvu da mi očisti :)
Školjke su isto ok, ali odojak je odojak:beer: |
Citiraj:
|
Jelc je živ :D
Danas imam krvavicu od neki dan za potamanit.... |
|
Citiraj:
|
Skuhao danas suhi buncek od kila i komad spic rebra također od kila dok ne nije odvojilo od kosti. U vodi u kojoj se kuhalo skuhao grah i onda ubacio odkošteno i narezano meso unutra. Dok se grah kuhao, ubacio 2kg ribanog kiselog zelja i 3-4 kobase u pećnicu.
Ne volim fotografirati ono sto jedem, pa dajte mašti na volju :D I jedite školjke, da... :p |
Plučica na kiselo
http://cdn.coolinarika.net/image/plu...view_l.jpg?v=1
Plučica na kiselo, recept. Ne nisam zaboravio. :chears: |
Citiraj:
Jednom sam probao i kada sam pod zubima osjetio onu spuzvastu teksturu, odustao sam. Jebi ga, volim sve vrste iznutrica, ali ono mi nije išlo nikako. Ali zato kad napravim jetricu na kiselo....:zdero: |
Citiraj:
|
Volim iznutrice, ali brate mili sad ste ga vec i pretjerali a jos nisu ni pocele kolinje :D
Danas fast food - hamburgeri s junecim pljeskama, spekom, ementalerom i brdom povrca. Za sutra su naspikana i napacana teleca rebrica iz igomata, bit ce slow cooking :) |
Juče sam se kontaminirao sa alkoholom pa danas crkavam kuć....al pikiram si jedan babke s junetinom naručit :D
|
Citiraj:
Amdejac je ovdje jedini pravi muž...:goood: |
Nisam slikao, ali posjet Paprici u Lučkom je završio tamanjenjem jednog gyrosa s junetinom. Vele extra hot, a jedva sam osjetio :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kaj se čudiš? |
Mislio sam di si ovo plućno krilo zamjenio za ribu :)
|
What's next,jajca,kita,mozak,debelo crijevo? :D
Ja sam držim provjerenih namirnica,pršut,janjac,odojak,biftek,ramstek,riba...:zdero: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:33. |
|